Матраци ортопедичні від ТМ «КІМА»

admin 02.02.2023 10:05 СОЦІО



Якщо ви шукаєте ортопедичні матраци, радимо придивитися до продукції українського бренду «КІМА». Компанія створює власні аксесуари для комфортного сну та відпочинку, використовуючи перевірені часом рішення та новітні технології. 

Види ортопедичних матраців

Пружинні моделі не втрачають популярності вже понад 200 років. Вони містять металеві спіралі, об’єднані в блоки. Завдяки ним вони ефективно амортизують великі навантаження — від 100 кг та більше. 

Матраци ортопедичні КІМА містять класичні пружинні блоки Боннель. Вироби вирізняються вигідними цінами, тривалим терміном служби та здатністю витримувати великі навантаження. В таких матрацах циркулює великий об’єм повітря, що дає їм змогу швидко випаровувати зайву вологу. 

Безпружинні матраци з’явились відносно недавно, але вже встигли завоювати значну частку ринку. Вони наповнені суцільним масивом синтетичного матеріалу, здатного поглинати статичні та динамічні навантаження. Зазвичай це поліуретан, однак до нього можуть додаватися вовна, кокосова койра або текстиль. 

Безпружинні матраци ТМ «КІМА» виготовляються з гіпоалергенних матеріалів, що проходять незалежне тестування та мають сертифікати якості. Це робить їх абсолютно безпечними для всіх користувачів, зокрема дітей та людей із підвищеною чутливістю імунної системи (алергіків). 

Переваги українського виробника

Компанія веде прозорий бізнес, підтримуючи бюджет держави податковими надходженнями. Крім того, вона використовує місцеву сировину, що сприяє розвитку підприємств та громад. Але найголовніше, що спеціалісти «КІМА» постійно працюють над удосконаленням технологій власної розробки. Це дає покупцям такі переваги:

  • широкий асортимент — ви можете вибирати ортопедичні матраци для одно- та двоспальних ліжок, для великих моделей європейського та американського стандарту;

 

  • тривалий термін служби за умови інтенсивного використання — розширена гарантія на пружинні блоки Боннель досягає 10 років;

  • використання натуральних матеріалів, які швидко відводять зайву вологу, легко очищуються від пилу та не спричинюють подразнення шкіри;

  • можливість замовлення матраців «літо-зима». Верх і низ таких моделей обшиваються різними тканинами. Натуральні волокна швидше охолоджуються та висихають, а синтетичні довше тримають тепло;

  • вибір рівня жорсткості та ортопедичного ефекту. В каталозі є варіанти для кожного — м’які, середньої та високої жорсткості для надійної підтримки хребта під час сну.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат