Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1860, 20

У закарпатській бібліотеці відкрилася фотовиставка від учасника АТО

В Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбулася презентація фотовиставки учасника бойових дій в зоні АТО Сергія Братасюка «Духовна війна: озброєні книгою».

Клімкін у Будапешті не піднімав питання подвійного громадянства, обговорювали санкції проти Росії

В рамках візиту міністра Україна та Угорщина підписали програму студентського обміну.
     

Молодь із Закарпаття ліпитиме вареники для армії

Дещо незвичну акцію замислили студенти найбільшого вишу Закарпаття — УжНУ.

В Ужгороді пройде шкільний ярмарок антикорупції

У четвер, 25 лютого, о 14.00 у фойє ЗОШ №10 (м. Ужгород, Православна наб., 10) розпочнеться Ярмарок антикорупційних ініціатив.

Прокуратура повернула у державну власність ділянку вартістю 2 млн. гривень на Ужгородщині

Прокуратура через суд повернула земельну ділянку площею 1,43 га і нормативною грошовою оцінкою понад 2 млн грн у землі запасу Коритнянської сільської ради.

Закарпатцям пропонують взяти участь у масштабному ринку праці у Словаччині

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, на якій Мартін Мудрак, представник Американської торгово-промислової палати в Словацькій Республіці, філіал м. Кошице та Янка Буріанова, генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді розповіли про Ринок праці, який проходитиме 9 березня у Кошице у готелі "Double Tree by Hilton".

Ужгородську вулицю залило водою (ФОТО, ВІДЕО)

22 лютого до Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшов лист від департаменту міського господарства Ужгородської міської ради з проханням надати допомогу з відкачування води на вул. Гранітній, розташованій в обласному центрі.

У Пилипці буде окремий пожежний пост

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін підписав наказ про створення пожежно-рятувального посту в с.Пилипець у Міжгірському районі.

Зайці і козулі бігають в ужгородському аеропорту, а місцеві вирощують овочі (ФОТО)

В ужгородський аеропорт без проблем можна занести вибухівку, по злітній смузі бігають зайці й козулі, а на частині території підприємливі ужгородці вирощують помідори й картоплю.

Дивна акція ромів під стінами Закарпатської митниці

Закарпатська митниця прокоментувала пікет під своїми стінами, який складався переважно з ромів, та осіб маргінальної зовнішності.

Як діють шахраї на ринку праці Закарпаття

Відомо, що чинне законодавство забороняє утворення, експлуатацію або сприяння розвитку так званих пірамідальних схем

На Закарпатті майже 300 тис.   пенсіонерів. Середня пенсія — 1400 гривень


Під головуванням заступника голови облдержадміністрації   Олександра Петіка відбулося розширене засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. У засіданні взяли участь начальники управлінь в районах та містах, а також об’єднаних управлінь   області. Фахівці   підбили підсумки   роботи   за 2015 рік.

Факультет міжнародних відносин УжНУ співпрацюватиме   з Генеральним консульством Угорщини

17 грудня відбулася зустріч Генерального консула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бугайла з головою Закарпатського осередку Спілки дипломатів України, завідувача кафедрою міжнародних відносин УжНУ Аленом Пановим.

Закарпатське село матиме нову школу (ФОТО)

У вівторок, 17 лютого, відбулося урочисте закладання пам’ятної символічної капсули під будівництво Соловківської ЗОШ І-ІІ ступенів Ужгородського району із зверненням до нащадків.

Чому Мукачево не хоче фінансувати профтехосвіту?

У Мукачеві з кожним днем погіршується ситуація через категоричну відмову міської влади фінансувати професійно-технічні навчальні заклади (ПТНЗ).

Закарпатське Міжгір’я залишилося без газу

Вчора, 16 лютого, о 19.40, газопостачання в смт. Міжгір’я, селах Сойми та Лозянське Міжгірського району відновлено 3254 споживачам. 150 нашим клієнтам його наразі не відновлено в зв’язку з їх відсутністю.

На Закарпатті проводять набір на контрактну службу

Питання організації та проведення заходів в області по залученню громадян на контрактну службу у Збройних Силах України обговорили під час наради в обласній адміністрації під головуванням заступника керівника краю Олександра Петіка.

Мер Андріїв провів прийом громадян: про що просять ужгородці (ФОТО)

Понад два десятки звернень було до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва під час особистого прийому громадян 15 лютого. Більшість прохань стосувалися надання матеріальної допомоги, виділення землі, а також ремонтів дахів, мереж у будинках, проблем зі стоком води на прибудинковій території.

Науковець з Японії вивчає закарпатський колорит (ФОТО)

Норіо Інагакі – японець, котрий веде дослідницьку діяльність в Інституті фольклору і архівів Румунської академії наук у м.Клуж.

Як закарпатці крадуть електроенергію

У період із 8 по 12 лютого 2016 року працівники Товариства виявили 91 факт крадіжок електричної енергії, що майже на чотири десятки фактів більше порівняно з попереднім тижнем (53).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат