Закарпатські айтішники - учасники однієї з найбільших конференцій Європи, що проходила в Люксембурзі

13.07.2023 22:38 СОЦІО

Нещодавно представники Закарпатського IT-кластера взяли участь в одній із найбільших конференцій Європи – Global Tech Conference ICT Spring 2023, що проходила в Люксембурзі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Це стало можливим завдяки нашій співпраці з Посольством України в Бельгії та домовленостям, яких вдалося досягти з міжнародними партнерами під час візиту в Брюссель.

Наша країна вперше представила власний павільйон на цій технологічній конференції. Це важливий крок у розвитку української сфери айті.

IT Cluster Transcarpathia, який презентував Україну і наш регіон на найвищому рівні, представили компанії PettersonApps (WIT), LCTec та Simcord (Agrobon).

Приємно відзначити, що наші компанії визнають одними з кращих на найбільших міжнародних майданчиках. Участь у таких заходах сприяє формуванню іміджу України інноваційної технологічної держави, обміну досвідом, встановленню бізнес-зв'язків та співпраці між українськими й іноземними представниками індустрії, що є важливим етапом у розвитку і зростанні українського IT-сектору.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат