В Ужгороді зустріли потяг з дітьми із Запоріжжя, їх відправлять на відпочинок до Угорщини

11.07.2023 17:34 СОЦІО

63 дитини та 38 дорослих одразу вирушили в один із туристичних куточків Ужгородщини, звідки незабаром поїдуть до угорського Мішкольца на відпочинок, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Ще 46 дітей разом із батьками прибули своїм транспортом з Херсонщини. Невдовзі вони також вирушать до наших партнерів з австрійської федеральної землі Бургенланд.

За дорученням Президента Володимира Зеленського продовжуємо роботу з організації, прийому та відправлення в країни ЄС найменших українців з регіонів, які перебувають у безпосередній близькості до районів бойових дій.

Завдяки ініціативі Глави держави сьогодні 251 дитина разом із супроводом і батьками вже відпочиває на Закарпатті та готується до оздоровлення в країнах Євросоюзу.

Дякую нашим партнерам голові Уряду землі Бургенланд Республіки Австрія Гансу Петеру Доскоцілу та заступнику Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентському державному секретарю Левенте Модьору за підтримку в складний час, освітянам – за організацію і батькам – за довіру. Впевнений, ці подорожі підуть на користь нашим дітям.

ТЕГИ : Віктор Микита

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат