Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1840, 20

Як вберегтися від фінансових шахраїв?

Нещодавно прес-секретар Приватбанку у Закарпатті Ольга Капітан провела міні-тренінг для журналістів, де йшлося про те, як вберегти свої гроші від шахраїв. У Закарпатті такі випадки почастішали, зараз треба бути особливо обачним.

Carlsberg почав зворотний відлік до УЄФА ЄВРО 2016

Carlsberg, офіційний спонсор Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2016, почав 100-денний відлік до, можливо, найграндіознішої футбольної події року. Напередодні чемпіонату легендарний пивний бренд доступний у продажу з оновленим дизайном етикетки.

Сьогодні в Ужгороді вшанують пам’ять українського генія

Сьогодні на пл.Народній в Ужгороді відбудеться урочисте зібрання з нагоди відзначення 202-ої річниці від дня народження великого Кобзаря.

Завод "Джейбіл" готовий очолити пілотний проект з впровадження в Україні УЕО

Статус уповноваженого економічного оператора готовий отримати завод «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», що поблизу Ужгороду.

У Берегові активісти готові блокувати вантажівки, якщо не буде об’їзної дороги (ДОПОВНЕНО)

У пункті пропуску «Лужанка-Берегшурань» на грудень 2016 року планується відкриття вантажного терміналу. Але за відсутності об’їзної дороги, потік великогабаритного транспорту буде спрямований вулицями Берегова.

Офіційно власникам автомобілів з іноземною реєстрацією

Фахівці Закарпатської митниці ДФС інформують, що статтею 95 Митного кодексу України встановлені такі строки транзитних перевезень залежно від виду транспорту: зокрема, для автомобільного транспорту – 10 діб (у разі переміщення в зоні діяльності однієї митниці – 5 діб).

У Закарпатті почалося інноваційне навчання фізиці (ФОТО)

1 березня краудфандингова платформа "GoFundEd" розпочала свою роботу. Це сервіс, який дозволяє вчителю з будь-якого куточка України знайти фінансові ресурси для потреб класу і реалізувати проекти, що покращують якість викладання та розвивають учнів інноваційним способом.

Мер Ужгорода вдруге спробував відзвітуватися за 100 днів – і знову не вийшло

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв 3 березня у великому залі засідань міськради вдруге спробував прозвітуватися перед громадою за 100 днів, але повноцінного звіту знову не вийшло.

Заручники політичних ігрищ мукачівського клану

Як уже повідомляла “Трибуна”,   в центрі Мукачева, під будівлею міської Ратуші відбувся багаточисельний мітинг педагогів та учнів ПТУ.

ОФІЦІЙНО: працівницю Закарпатської ДФС звільнили за алкоголь та хуліганство

Працівницю органів ДФС у Закарпатській області, яку правоохоронці затримали 12 лютого 2016 року напідпитку, звільнено з роботи.

“Війну за мир” можна побачити у Хусті (ФОТО)

1 березня у приміщені Хустської міської картиної галереї за ініціативи Громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород та ГО «Закарпатська громада» продовжила свою подорож міжнародна   фотовиставка «Війна за Мир».

Закарпатські юристи безкоштовно консультують в Інтернеті

В Ужгородському місцевому центрі з надання БВПД започатковано скайп-зв'язок з бібліотеками Ужгородського району. Це - нова можливість для громадян з віддалених населених пунктів отримати юридичну консультацію або ж відповідь на проблемне питання.

Голова Рахівської РДА залякує учасників акцій протесту, посилаючись на Москаля

Акція протесту проти директора ДП «Рахівське лісове господарство» Володимира Приступи і двох лісничих завершилася погрозами та переслідуваннями мітингувальників.

“Манна небесна” з обіцянок мукачівської влади закінчилася, – Кравчук

Про це в мережі Фейсбук пише журналіст і депутат Мукачівської міськради Юрій Кравчук.

Москаль висловився щодо перекриття автодороги "Київ-Чоп" працівниками та учнями ПТУ (ФОТО)

Мукачівська міська влада зробила заручником своєї некомпетентності і впертості дітей, абсолютна більшість яких – із незаможних чи неповних сімей.

7 мільйонів гривень виділить влада на боротьбу з туберкульозом у Закарпатті

Україна посідає друге місце серед країн Європейського регіону за показниками захворюваності на туберкульоз. Не оминула ця біда і Закарпаття. Тому крайовими депутатами схвалена відповідна програма протидії захворюванню на туберкульоз в області на 2012-2016 роки.

Трасу Київ – Чоп в межах Мукачева розблоковано. ПТУ погрожують перекрити її знову 2 березня

Це станеться у разі, якщо вимоги протестувальників не будуть почути і фінансування ПТУ Мукачева не відновиться.

У Закарпатті розшукують військових (ПЕРЕЛІК ІМЕН)

Військова служба правопорядку спільно з військовими комісаріатами Закарпатської області проводить розшук військовослужбовців Збройних Сил України - мешканців міста Ужгород, Мукачево, Тячів, Іршава, Чоп.

В Мукачеві розсипаються “передвиборні” тротуари, а в Ужгороді — дороги

Про це в мережі Фейсбук повідомляє депутат Мукачівської міськради   Олег Казибрід .

В Ужгороді перебувають люди з МОЗ, ВООЗ, ЮНІСЕФ

25 лютого о 12.00 представники ВООЗ, ЮНІСЕФ та Міністерства охорони здоров`я України відвідають Ужгородську міську дитячу поліклініку (вул. Боженка, 2) у зв`язку з перебігом третього туру додаткової вакцинації проти поліомієліту в Україні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат