Керівники Закарпатської ОВА проінспектували хід ремонтних робіт на автошляхах краю

11.07.2023 22:24 СОЦІО

Спільно з головою ОВА перебуваємо у робочій поїздці по області, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Одна з цілей – проінспектувати хід ремонтних робіт на автошляхах краю.

На Мукачівщині дорожники працюють на двох напрямках: на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С 070732 Лалово – Зубівка, а також між селами Зубівка та Новоселиця Верхоньокоропецької територіальної громади в межах автошляху С 070721 Ділок – Станове – Яблунів. Тут знімуть старе покриття, влаштують щебеневу основу, а опісля – вирівнювальний шар асфальтобетону.

У межах Чопської громади на Ужгородщині продовжується ямковий ремонт між селами Есень та Саловка на автомобільній дорозі О 070160 Горонглаб – Саловка – Червоне. Ділянка немала – близько 7 км, тож роботи тут триватимуть кілька тижнів.

Більш ніж сотню кілометрів місцевих доріг, які відремонтували з початку року, вдалося відновити завдяки співпраці з громадами. З початком повномасштабної війни відчутний брак фінансування цієї сфери. Тому здебільшого спроможні громади взяли на себе ремонт автошляхів. На їх території працює і розвивається бізнес, є постійні надходження до бюджету, отже є можливість привести до ладу інфраструктуру.

Дякуємо за співпрацю керівникам громад!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат