Жінка з Поляни народила в Ужгородському пологовому трійню, дітей назвуть: Естер, Вірсавія, Суламіта

24.10.2023 19:31 СОЦІО

23 жовтня в Ужгородському міському пологовому будинку народилася трійня. Трьох дівчат народила жінка із села Поляна, що на Свалявщині. Дівчата вагою 2050, 2200 та 2000 здорові та під наглядом лікарів, - повідомили в установі.

Сьогодні стало відомо, як батьки назвуть дітей. Інтернет-видання Район.Свалява дізналося як наразі почуваються малята та їхня мама.

32-річна Ярина Поп ще на початку вагітності відчувала незвично сильний токсикоз, позаяк із першими двома вагітностями в неї були набагато легші симптоми.

– Настільки сильно нудило, що їздила до лікарні. Уже згодом, на десятому тижні, дізналися, що очікуємо на трійню. У нас із чоловіком Мирославом були усі емоції на купу – від шоку до радісних сліз. Звичайно виникало переживання щодо того як впораємося з п’ятьма дітьми, – ділиться пані Ярина.

Жінка за півтора місяці до пологів перебувала під наглядом лікарів у пологовому будинку Ужгорода. Каже, що навіть не очікувала настільки легкого протікання вагітності.

– Ще навесні я грядки саджала, поралася з домашніми справами та доглядала за 11-річною донькою Ніколь і 6-річним сином Єлисеєм. Вони, до речі, дуже чекають на нас вдома, – розповідає молода матуся.

На 37-му тижні молодій жінці зробили кесарів розтин, на другий день після якого вона та немовлята почуваються стабільно добре. Назвати дівчаток батьки вирішили біблійними іменами – Естер, Вірсавія, Суламіта. Вірять у їхній глибокий зміст.

«Я вдячна дуже хорошому лікарю Руслану Михайловичу Федько, який потурбувався, аби пологи відбулися без загроз. Для нас трійня - це великий сюрприз від Бога, це Його благословіння в нашу сім’ю», – ділиться радістю матуся.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат