Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

Об’єднання територіальних громад подібне... одруженню — Москаль

Москаль вважає, що "об’єднання територіальних громад – це наче одруження, до якого слід підходити обережно й тільки на добровільних засадах. Бо розлучення буде дуже болісним…»

Закарпатська митниця ДФС спрямувала до бюджету понад 1,6 млрд грн

Протягом січня-липня поточного року Закарпатською митницею ДФС перераховано до Державного бюджету 1 млрд 625 млн грн митних платежів, що складає 107,8% виконання доведеного до митниці індикативу.

Як не стати жертвою торговців людьми

Щороку 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році аби підвищити інформованість громадськості про цю глобальну проблему, для привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

Облрада   занепокоєна: кошти на реконструкцію доріг за   митні платежі оминули Закарпаття

На ці цілі за   І півріччя 2016 року до бюджету Закарпаття могло надійти, але не надійшло, 65 млн гривен.

"Варишська хижа NEWS": Теперішня влада Мукачева начхала на місто!

На проблему, яку має вирішити керівництво Мукачева вказує у спільноті Варишська хижа NEWS Олександр Кармазин.

Збудовані до фестивалю "Червене вино" будиночки у парку "Перемога" руйнуються на очах

Сьогодні журналіст інтернет-видання "PMG.ua" зафіксував у парку "Перемога" у Мукачеві, як ремонтники латають будиночки, які були встановлені спеціально до фестивалю "Червене вино – 2016".

Син Віктора Балоги пішов проти свого батька та родини і подав на їх рішення в суд

Андрій Балога, мер Мукачева: "Сьогодні, від імені Мукачева, подав позов до Окружного адмінсуду Києва. На жаль, ситуація, яка склалася з фінансуванням ПТУ, не залишає нашому місту іншого вибору".

У лісах Тячівщини з'являться нові зони відпочинку

У 2016 році в угіддях Мокрянського держлісгоспу лісах заплановано облаштувати нові загальнодоступні організовані зони відпочинку. Як розповів директор господарства Володимир Куцин, де вони з'являються визначать до кінця цього року.

Як отримати пільгу на землю у Закарпатті

Фізична особа – власник земельної ділянки, яка має документи, що посвідчують право такої особи на пільгу, звільняється від сплати податку. Щоб не сплачувати податок необхідно подати до контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки відповідну заяву в довільній формі.

Проблема «Суржика» в українській мові

Жертвами цієї , як кажуть, немаловідомої мовної хвороби, є люди, які щоденно спілкуються і сприймають інформацію як мінімум на двох мовах.

Закарпатський Держгеокадастр займається «землецидом» відносно жителів Хустщини

У закарпатському селі Стеблівка, що на Хустщині, продовжується боротьба селян за землю їхньої територіальної громади.

Ґешефт: В окупованому Росією Криму продають мінеральну воду із Закарпаття

Фотографію з окупованого півострову, де в одному із торгівельних закладів продають мінеральну воду "Поляна Квасова", оприлюднила журналістка телеканалу "Інтер" Марина Коваль.

На Закарпатті розпочався «Децентралізаційний марафон»

«Децентралізаційний марафон» - це широкомасштабна акція, яка охопить всі регіони України. Протягом півроку у громадах відбудеться близько 1000 виїзних заходів, які організують регіональні відділення Асоціації.

Чи має закарпатець платити державі за продаж своєї продукції з села?

Чи потрібно податковому агенту (СГД-заготівельнику) утримувати податок на доходи фізичних осіб при виплаті фізичній особі доходу від продажу власної сільськогосподарської продукції, якщо довідка про наявність у неї земельних ділянок оформлена неналежним чином?

Що буде з "Зачарованим краєм" у Закарпатті? (ВІДЕО)

«Зачарований край» Срібної землі. Створений у 2009 році Національний природний парк з унікальними болотами, давніми лісами та кремезними скелями для декого досі залишається проблемою.

У закарпатських користувачів “Vodafone” можуть виникнути труднощі зі зв’язком

Через заміну обладнання мешканці понад 30-ти населених пунктів Закарпатської області можуть залишитись без мобільного зв’язку.

У Закарпатті офіційно відкрили нову крафтову пивоварню Patrick

У середу в Міжгір’ї офіційно відкрили нову крафтову пивоварню Patrick. Власне на пивоварні вариться пиво Patrick трьох видів: світле, темне і світле нефільтроване. Все з дуже якісного солоду.

В Ужгороді рятуватимуть пожежні наземні гідранти (ІНІЦІАТИВА)

Проект «1930» — громадська кампанія з порятунку ужгородських пожежних наземних гідрантів 1930 року. Публікуємо текст активістів.

У Закарпатті розширять "Зачарований край"

Територію національного парку «Зачарований край» планується розширити і цифра сягає від 3 тисяч га до 13,5 тисяч га. З цього приводу в середу, 20 липня, відбулось засідання робочої групи щодо «Погодження змін меж (розширення) території Національного природного парку «Зачарований край».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат