Волонтерка з Виноградова разом із сином торгують краденою гуманітаркою та бронежилетами

07.03.2024 12:32 СОЦІО

Людмила Сворень -   відома у місті Виноградів волонтерка, яка вже більше двох років допомогає військовим, але не забуває і про себе. Разом зі своїм сином вони організували схему продажу волонтерської допомоги, - повідомляє Віталій Глагола.

Всю брудну роботу виконує її син, який займається пошуком каналів збуту. В основному це ринок у Солотвині.

Цигарки, нижню білизну, спальні мішки, консерви, газові балони можна купити за відносно низьку вартість у Володимира Свореня.

В той час як тисячі гинуть на фронті, не нехтує юнак і продажем бронежилетів, які мали захищати життя наших захисників.

Окрім цього, хлопець не цурається заробити і на нелегальному виїзді чоловіків за кордон. За 2000 долларів США він намагатиметься вирішити питання щодо внесення Вас до системи "Шлях" від їх громадської організації.

Із початку війни родина Сворень, у якій ніхто офіційно не працевлаштований, придбала три автомобілі. А ще, за неофіційною інформацією, через підставних осіб, придбали житло у Виноградові.
_____________________________________________

«Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 201-2 Кримінального кодексу України (Незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) у справі буде проведено необхідні слідчі дії», повідомила речниця поліції Закарпаття Ганна Дан.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат