У Берегові в термальному басейні загинув 40-річний чоловік

17.09.2023 23:07 СОЦІО

Про надзвичайну подію, яка трапилася сьогодні зранку, в соціальній мережі повідомив мешканець Берегова Олекса Калакуцький.

За інформацією свідків події, в термальному басейні спортбази "Закарпаття" 40-річному чоловікові раптом стало зле і він почав тонути.

Як розповідають коментатори, "люди, які були присутні, казали, що швидка приїхала за 20 хвилин. Медсестра і рятувальник не могли, а може і не мали чим надати першу допомогу. Крім масажу серця нічого не робили."

Іша свідок уточнила: "Була свідком цієї трагічної події. Це сталось через 20-25 хв після відкриття комплексу. Дії рятувальників та медперсоналу не можна назвати професійними."

Як наголошують коментатори, ймовірніше всього причиною трагедії стало занадто тривале перебування в термальному басейні. Раніше перебування в ньому обмежувалося максимум однією годиною, тепер до цієї вимоги ставляться значно поблажливіше.

До речі, інформаційний матеріал, який, як стверджується, є на території спортивного комплексу, попереджає, що через надмір сірководню та вуглекислого газу в деяких секторах басейну не рекомендується перебувати довше 2 хвилин.

zakarpattya.net.ua

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат