Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20940, 20

Європа і Америка об'єднуються, щоб покарати Януковича

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт підтвердив в ексклюзивному інтерв'ю, що європейці ведуть переговори з американцями щодо санкцій проти української влади, повідомляє Громадське ТБ у неділю, 19 січня.

Очна дуель ціною в срібні нагороди

Раніше на сайті rionews ви мали змогу ознайомитись із перебігом подій у двох головних матчах відкритого новорічно-різдвяного чемпіонату Іршавщини з міні-футболу. Пропонуємо вашій увазі аналіз третього за значенням поєдинку турніру між срібним та бронзоаим призерами –   «Іршавою» та «Великими Комятами».

В Ужгороді СБУ і міліція   знищили наркотиків на суму 3,5 млн грн

Загальна сума спалених правоохоронцями наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку складає три з половиною мільйони гривень.

Ужгородському   євромайдану необхідна   допомога громадян

Ужгородський євромайдан просить допомоги громадян у друкуванні листівки, у якій йдеться про Конституційний переворот. Також для волонтерів потрібен гарячий чай та їжа.

11 дітей загинули у ДТП у Закарпатті

Минулого року у ДТП на Закарпатті потрапило 86 дітей, більшість з них пішоходи.

В Ужгороді на одному поверсі пограбували 2 квартири — на 22 і 20 тисяч гривень

Міліція закликає громадян завчасно потурбуватись про надійний захист свого майна від злодіїв.

У Закарпатті на кордоні затримали двох невідомих, які назвали себе угорцями (ФОТО)

Правопорушникам не вдалось обійти прикордонний тепловізор.

В Ужгороді спалили 61 кг марихуани (ФОТО)

Зокрема, було знищено 420 стебел маку, понад 61 кг. марихуани, понад 6 кілограмів макової соломки, 60 грамів метамфетаміну, 30 доз трамадолу. На «чорному» ринку все це наркозілля потягнуло б на три з половиною мільйони гривень.

Прокуратура розслідує одержання хабара 400 тисяч гривень головою закарпатського села

Встановлено, що чиновниця одержала від приватного підприємця 400 тис. грн. за те, що надасть йому, для ведення особистого сільського господарства, земельну ділянку площею 1,6 га.

У 2013 році прокуратура притягнула до відповідальності 1800 посадовців (ФОТО)

У прокуратурі Закарпатської області відбулося розширене засідання колегії.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 17 січня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби не   псувати собі вихідні, які наближаються. Нехай успіх супроводжує вас на кожному кроці, а ранкова кава приємно бадьорить і налаштовує на приємний день. Корисних справ сьогодні   й хорошого релаксу на вихідних!

«Говерла» здолала казахстанський «Спартак»

Завдяки м'ячам Кадимяна, Шацьких і Родіни ужгородці здобули першу перемогу цього року.

У неділю - Водохреща (ГРАФІК ОСВЯЧЕННЯ)

У Хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі воду освячуватимуть за таким нрафіком:

В Ужгороді можна буде скористатися "соціальним" велосипедом

З 1-го березня 2014 в Ужгороді стартує проект "Соціальні велосипеди". Night Ride та компанії "Novonordisk" і "Санофі" постарались, аби ужгородці змогли в будь-який час та абсолютно безкоштовно покататись на велосипедах.

«Говерла» поступається «Шленську». Наступні матчі з казахськими командами

У середу відбувся товариський поєдинок «Говерли» на зборах в Туреччині проти польського «Шленська» (Вроцлав). У двобої з польською командою підопічні Грозного знову програли — 1:3. В складі «говерлян» гол забив Євген Морозенко.

Бюджетні установи краю грітимуться   за зниженими тарифами

У четвер, 16 січня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Учасники наради говорили про проходження опалювального сезону, розрахунки за спожиті енергоносії та перегляд тарифів на послуги теплопостачання.

На Закарпатті в органах доходів і зборів на обліку перебуває понад 87 тисяч суб’єктів господарювання

Станом на 1 січня 2014 року на обліку в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області перебувало 20037 юридичних осіб та 67406 фізичних осіб-підприємців. Фахівці управління ІТ та обліку платників зазначають, що станом на 1 січня 2013 року на обліку перебувало 19565 юридичних та 67027 фізичних осіб – підприємців.

Минулоріч митні кордони Закарпаття перетнули понад 8 млн. 755 тис. громадян

Крім того, протягом 2013 року пункти пропуску проїхало майже 4 млн. транспортних засобів, а також пропущено близько 25 тис. тон вантажів. Зокрема, у порівнянні з відповідним періодом 2012 року, загальна кількість пропущених через митний кордон України громадян збільшилась на 410 тис., транспортних засобів – понад 74 тис., вантажів – понад 880 тис. тон.

Рада спростила процедуру репресій щодо активістів

Верховна Рада підтримала закон про посилення захисту суддів та працівників правоохоронних органів, а також більш жорсткі обмеження на проведення масових акцій.

Як вберегтися на Водохреща (ФОТО, ВІДЕО)

Вода, окрім лікувальних властивостей, може нести й небезпеку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат