Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21020, 20

Вночі спалили авто депутата Ужгородської міськради (ФОТО)

Депутату Ужгородської міськради Ярославу Шафарю спалили машину - прямо під вікнами обласного управління МВС.

Закарпатець намагався самотужки врятувати підприємство від вогню (ФОТО)

Закарпатська область: у Іршаві під час пожежі на деревообробному підприємстві травмувався охоронець.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 16 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й одразу плануйте свій день. Так у вас буде більше часу для ранкового кавування у компанії бажаних співрозмовників. Нехай початок тижня принесе корисні справи, а також позитивні миті. Активного вам дня й успіху в усіх починаннях!

Польща готова надати стипендії і вчити у себе студентів, відрахованих за Євромайдан

Польський міністр науки Лена Коларська-Бобіньска заявила про готовність надати українським студентам стипендії, якщо їх виженуть з вишів через участь у Євромайдані.

Закарпатський молодіжний "ФРОНТ ОПОРУ" переходить до радикальних дій

Закарпатська неформальна молодіжна організація "ФРОНТ ОПОРУ" розповсюдила заяву, у якій повідомляє про перехід до більш радикальних дій проти влади.

Кополовець: "Якби знав, ніколи б не приїхав у Говерлу"

В інтерв'ю Football.ua Михайло Кополовець розповів, що він не в захваті від своєї оренди в ужгородський клуб.

Футбол, УПЛ. У «Говерлі» підбили підсумки першої частини чемпіонату

Відкладеним другим таймом 12-го туру між дніпропетровським «Дніпром» та харківським «Металістом» завершилась літньо-зимова частина чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

В Ужгороді відзначили   День працівників суду

У п’ятницю, 13 грудня, відбулись урочистості з нагоди відзначення. У заході, зокрема, взяли участь очільник краю Олександр Ледида, голова апеляційного суду Закарпатської області Микола Крегул, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов та керівники правоохоронних та контролюючих органів.

Станом на 13 грудня епідемії грипу в Закарпатті немає

Як повідомила начальник відділу епіднагляду та санітарної охорони території головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Закарпатській області Вікторія   Дьордяй,   за останный тиждень (на 12 грудня) до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулося 2 557 особи.

Рятувальники визволили людей над ущелиною у Закарпатті (ФОТО)

Зимові походи у гірські масиви Закарпаття -  це серйозний іспит навіть для досвідчених альпіністів і кваліфікованих гірських туристів.

Російський продюсер обере найгарнішу ужгородку (ФОТО)

Саме сьогодні, 13 грудня відбудеться перший кастинг конкурсу краси "Міс Ужгород 2014". Наймасштабніший конкурс в Закарпатті та один з найкращих місцевих конкурсів в Україні сьогодні відбиратиме учасниць.              

13-15 грудня у Закарпатті буде лавинонебезпечна ситуація

За даними гідрометеоцентру на високогір’ї Закарпатської області відмічається відлига. У зв’язку з цим 13-15 грудня оголошена лавинонебезпечна ситуація.

Мешканці Великоберезнянщини просили Щербая про допомогу (ФОТО)

Очільник закарпатських рятувальників запропонував допомогу Аварійно-рятувального загону У ДСНС України у Закарпатській області верховинським селам у болючих для них питаннях.

З ужгородців стягнуть податок за новорічні подарунки

Незабаром настануть Новорічні свята і більшість роботодавців попіклуються про створення святкового настрою у своїх працівників та їхніх дітей.

Прокуратура примусила відповісти чиновників Великоберезнянщини

Уході перевірки встановлено, що посадові особи відділу культури Великоберезнянської РДА неналежно здійснюють повноваження щодо охорони об’єктів культурної спадщини.

Міндоходів встановило нові норми для перевірки авто на кордоні

Міндоходів визначило часові нормативи для проведення контролю товарів та транспортних засобів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 13 грудня. Проганяйте від себе лихі думки на початку нового дня, адже нині обов’язково станеться щось хороше. Нехай ранкова кава заряджає позитивом, а співрозмовники розуміють вас з півслова. Швиденько доробляйте усі справи, адже попереду вихідні. Вдалої вам п’ятниці!

Футбол, Ліга Європи. "Чорноморець", "Дніпро", "Динамо". Анонс останнього туру

Сьогодні три українські клуби зіграють в заключному турі Групового раунду Ліги Європи.

Біатлон. Україна завоювала срібло в жіночій естафеті на етапі Кубка Світу в Ансі

Відбулася перша гонка на етапі Кубка Світу в французькому Ансі - жіноча естафета. Українська команда стартувала під номером один, як володар золотих нагород в естафеті на етапі в Хохфільцені.

Кращий дошкільний навчальний заклад Закарпаття —   «Веселка» з Мукачева

У четвер, 12 грудня, в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулись урочистості, на яких були підведені підсумки Року дитячої творчості. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, директори навчальних закладів, вихованці та гості свята.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат