Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20960, 20

В Ужгороді судитимуть посадовців міськради через відміну шкільних канікул

Прокуратура міста Ужгорода підготувала позов до суду щодо визнання протиправною діяльність посадових осіб Ужгородської міської ради, при прийнятті рішення виконкому про відміну осінніх канікул.

Мукачівщина потопає у фекаліях балогівських ферм. Можлива екологічна катастрофа (ФОТО)

Як стало відомо сайту Нове Закарпаття, у Мукачівському районі цими днями розгорівся справжній екологічний скандал. Власники та керівники місцевих фермерських господарств, що знаходиться на території села Чопівці, довели підприємства до межі екологічної катастрофи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 16 січня. Налаштовуйте себе на вдалий початок дня вже з першим ковтком ароматної кави. Нехай справи виконуються з легкої руки, а настрій не псується через дрібниці. Ловіть яскраві миті життя, адже навколо стільки щастя, потрібно лише побачити його. Гармонії вам у четвер і загалом хорошого настрою протягом дня!

Великодобронська сільська рада недоотримала 230 тис. грн.

Ужгородською міжрайонною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) відносно службових осіб Великодобронської сільської ради. Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу Ужгородського РВ УМВС України.

У Закарпатській області оголошено лавинонебезпечну ситуацію (ВІДЕО)

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом доби 15 січня в гірській частині Закарпатської області очікується сильний мокрий сніг та сніг. Вітер південно-західний 5-10, в горах місцями 15-20 м/с.

На Закарпатті готуються до 200-річчя Т. Шевченка

У середу, 15 січня, в обласній адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, збереження, вивчення та популяризації його творчої спадщини.

На Виноградівщині через несправний димар ледь не згоріла літня кухня

14 січня о 20:49  до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Ботар Виноградівського району горить літня кухня. Телефонував 49-річний власник будинку, який розпаливши піч, через деякий час виявив загорання.

Лисенко перейшов у "Севастополь", а Буяльський повернувся до Києва

Екс-нападник ужгородської «Говерли» підписав контракт з «Севастополем», інформує офіційний сайт кримського клубу. Повідомляється, що термін угоди розрахований на 2,5 роки. Контракт з клубом Лисенко підписав у якості вільного агента. У "Севастополі" Лисенко виступатиме під сьомим номером.

Українська Прем'єр-ліга у четвірці кращих чемпіонатів планети

У розрахунках враховувалися забиті м'ячі у середньому за один поєдинок, кількість червоних карток, розриви в очках між першою й останньою командами та перемоги команд відповідних країн на континентальному рівні. Такі статистичні підсумки були опубліковані на сайті Bleacher Report.

Маразм міцнішає: Україна вводить нотариальне завіряння роздруківок вебсайтів та блокування сайтів

(мовою оригіналу) Законопроект уже доступен по адресу http://sips.gov.ua/ua/pr121313. Викимедиа Украина уже официально заявила о своей глубокой взволнованности, однако протестного настроения пока не заметно.

Такі різні два тайми одного міні-футбольного спектаклю

Сайт rionews уже пропонував вашій увазі центральний матч відкритого чемпіонату Іршавського району з міні-футболу. Цього разу до вашої уваги другий за вагою поєдинок цих змагань між чемпіоном «Ільницею» та «Великими Ком’ятами», які стали бронзовими призерами. Якщо проаналізувати увесь поєдинок, то він був рівним тільки за атакувальними спробами, яких команди за 20 хвилин гри зімітували по 17, та за вдалими діями польових гравців у захисті, яких у обох клубів було помічено по 4. За рештою компонентів перевага була на боці фаворита з Шахтарського краю.

Футбол. "Говерла" — Збірна Казахстану (U-21) — 2:4

Після нічиєї з «Карабюкспором» - 2:2, на ужгородці чекав другий спаринг проти молодіжної збірної Казахстану. В цьому матчі В’ячеслав Грозний задіяв 21-го гравця. Серед них: Бабенко, Орос, Лисицький, Дандеа, Лазевскі, Сербул, Акакпо, Ле Таллек, Балафас, Фещук, Шацьких, Нікулає, Трухін, Кочіш, та гравців, які на турецьких зборах на перегляді.

До бюджету Перечинщини надійшло понад 35,6 млн. грн.

За даними Перечинського відділення Ужгородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, за січень – грудень 2013 року до бюджету району надійшло 35 млн. 637 тис грн.

Податок на прибуток: платити доведеться менше

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що ставка податку на прибуток знижуватиметься поступово протягом трьох років. Це передбачено   Законом України від 19 грудня 2013 року № 713 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків».

Помер головний лікар Закарпатської обласної психіатричної лікарні Фома Чекан

Медична спільнота Закарпаття глибоко сумує з приводу передчасної смерті головного лікаря обласної психіатричної лікарні с.Вільшани Фоми Фомича ЧЕКАНА та висловлює щире співчуття рідним та близьким покійного.

Виноградівське БТІ завищувало ціни на свої послуги

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Виноградівське районне бюро технічної інвентаризації» на 16 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку послуг з реєстрації прав власності на нерухоме майно та пов’язаних з цим послуг з технічної інвентаризації.

Ефективний та безпечний кордон між Румунією та Україною

14 січня, у пункті пропуску «Дякове» Чопської митниці Міндоходів відбулась робоча зустріч учасників масштабного прикордонного проекту.

Став відомий головний переможець фестивалю "Червоне вино" (Фото)

(мовою оригіналу) Победителем фестиваля «Красное вино» стал Анталовский Василий Григорьевич из села Бобовище. Победителю вручили диплом и символ 2014 года — коня.

Фотографії мукачівця Ігоря Меліки презентують наш край у проекті "Чарівна Україна"

На замовлення Міністерства культури України вийшло презентаційне видання «Чарівна Україна» (Magic Ukraine) – фото-портфоліо, в якому можна побачити найгарніші мальовничі куточки країни, в тому числі наш рідний край.

«Зина» та «Мочалкин Джаз» працюватимуть вночі лише три місяці

(мовою оригіналу) Ужгородский горисполком согласовал круглосуточную работу сети магазинов «Зина».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат