Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20900, 20

На Закарпатті визначили кращого спортсмена, футболіста за 2013 рік

Згідно з голосуванням жителів Закарпаття за телефоном, листівками, та Інтернетом (проходило на офіційному сайті «Віжи-3000» - http://vizhije.org) і електронною поштою (загалом проголосувало 38153) та рішень правлінь міжнародної ради «Віжи-3000», світового центру «Віжиє» та ОДТРК «Тиса-1», редакцій газет «Новини Закарпаття», «Срібна Земля Фест», «Закарпатська правда», «Карпат ігоз со», на основі протоколу № 4 від 14 січня 2014 року, переможцями конкурсу «Кращий спортсмен, футболіст Закарпаття - 2013» стали :

ЄС проведе переговори з Україною по реверсу газу зі Словаччини

(мовою оригіналу) Еврокомиссия (ЕК) проведет переговоры с Украиной по реверсу газа из Словакии на следующей неделе. Об этом сообщил на пресс-конференции в Брюсселе еврокомиссар по энергетике Гюнтер Эттингер, пишет ИТАР-ТАСС.

Закарпатці про події в Києві та можливий подальший сценарій

Надзвичайна ситуація в Києві, збройні сутички, десятки постраждалих – причини чергового опитування видання Нове Закарпаття. Нижче ви знайдете думки трьох знаних у краї закарпатців, які проаналізували, те що відбулося, що триває і поміркували, чим це може закінчитися.

Чи зважиться Янукович одночасно ув'язнити 4-5 тисяч людей?

Сьогоднішня, і особливо вчорашня ніч показали, що міліція не готова воювати з тими, хто чинить супротив. При цьому Янукович боїться, що армія йому не допоможе

Футболіст збірної України Коноплянка проявив громадянську позицію

Один з лідерів дніпропетровського «Дніпра» та національної збірної України з футболу Євген Коноплянка, який відрізняється гумором на межі фолу, жорстко пожартував над тренером київського «Динамо», але й проявив громадянську позицію.

У минулому році в Закарпатті відшкодовано понад 385 млн. грн. ПДВ

Таку суму коштів зараховано протягом січня-грудня 2013 року платникам області на розрахункові рахунки. Зокрема, підприємствам-експортерам відшкодовано 331,8 млн. грн., або 86,1%, від загальної суми по області, з врахуванням залишків невідшкодованих сум на початок року.

Піротехніки знешкодили черговий   підкаліберний снаряд калібру 120 мм  

20 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття звернувся мешканець обласного центру, що проживає на вул. Горянській. Чоловік повідомив, що на власному обійсті під час проведення земляних робіт виявив підозрілий предмет, схожий на боєприпаси.

Закарпатські рятувальники торік 108 разів працювали на пожежах в апаратах захисту дихання

Саме газодимозахисники першими заходять у палаюче приміщення, проводять розвідку пожежі, знаходять та рятують людей. Від їхньої майстерності подекуди залежить не тільки життя самих погорільців, а й їх власне. Саме тому працівники газодимозахисної служби повинні мати найвищій рівень теоретичної та спеціальної фізичної підготовки.

"Беркут", або Трохи про поезію Івана Франка

Івана Франка можуть посадити на 2 роки. За наклеп, що міститься у рядках: "Я не люблю тебе, ненавиджу, беркуте!
За те, що в груді ти ховаєш серце люте".

Мовою оригіналу: "Венгрия ради стратегического альянса с Россией готова покинуть Евросоюз"

Президент России Владимир Путин принял в Ново-Огарёве премьер-министра Венгрии Виктора Орбана. Оба лидера критикуются на Западе по схожим вопросам, и это делает их в некотором роде союзниками.

В Ужгороді навколо ОДА кружляють автівки (ФОТО)

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net з місця подій, близько 11 машин їздять колами навколо будівлі з включеними сигналами.

Ужгородські активісти проситимуть нардепа Ковача відкликати свій голос за диктатуру

Також активісти Євромайдану повідомили про намір збиратимуся щовечора о 18:00 на площі Театральній для оголошення та погодження з громадськістю своїх подальших дій.

У Закарпатті затримали грузина й вилучили психотропи (ФОТО)

Грузина не пропустили до ЄС, а психотропи – в Україну.

80 силовиків госпіталізовані через опіки під час Євромайдану (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

МВД показало горящих силовиков: видео по ту сторону баррикад.

Швейцарський режисер представить в Ужгороді документальний фільм «Спеціальний рейс»(АНОНС)

У рамках ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» в Ужгороді проводитимуться наступні заходи:

Вікіпедія написала про українську диктатуру, яка в дечому є жорсткіша, ніж російська

«Закони про диктатуру» або «ручні закони»— пакет законів, прийнятих Верховною Радою України у четвер 16 січня 2014 року, та, попри гостру критику,підписані президентом наступного дня 17 січня.

Прокуратура довела в судді зловживання ужгородських чиновників щодо землі

Прокуратура Ужгорода через суд довела, що Ужгородська міська рада надавала дозволи сервітутного користування земельними ділянками всупереч законодавству.

Ужгородців на семінарі навчатимуть психології і педагогіці (АНОНС)

В Ужгороді пройде науково-практичний семінар «Психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості», організаторами якого виступають ДВНЗ Ужгородський національний університет та Інститут обдарованої дитини НАПН України.

Закарпатгаз заплатить своїм працівникам 4,5 млн. гривень

ПАТ «Закарпатгаз» направить на соціальні гарантії 4,5 млн. грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 21 січня. Бадьоріться горнятком ранкової кави й зустрічайте новий день зі світлими сподіваннями. Правда завжди перемагає. Нехай ваші гарячі серця активніше працюють, а ранкове кавування додає потрібних емоцій. Вдалого вівторка!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат