Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20840, 20

Мешканці закарпатського села, де стікає лайно свиней, п’ють забруднену воду (ВІДЕО)

На Закрапатті стали відомі результати досліджень води у селі Чопівці, де із свиноферми нечистоти стікають у річку.

Варцаба до журналістів: Закарпатський Беркут з середини грудня в Києві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Всі внутрішні війська Закарпаття перебувають в області і залишатимуться тут, а 30 "беркутівців" з середини грудня перебувають в Києві. Про це стало відомо від генерал-майора Василя Варцаби. Сьогодні зранку він вийшов до закарпатських журналістів, котрі зібралися під УМВС.

Закарпатці сплатили податковій 6 мільйонів екологічних гривень

Протягом 2013 року суб’єктами господарської діяльності краю сплачено до бюджету майже 5 млн. 800 тис. гривень екологічного податку, що на 710 тис. гривень більше у порівнянні з 2012 роком.

ДАІшники навчали 400 ужгородських школярів правилам безпеки на дорозі

Завдяки ДАІ, відразу близько чотирьох сотень ужгородських школярів пригадали правила безпечної поведінки на дорозі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 23 січня. Зважайте на приємні дрібниці цього дня, бо з них нерідко виростають великі речі й приємні емоції. Нехай ранок, наповнений ароматом свіжозвареної кави,   вселяє у вас впевненість і віру у те, що все буде добре. Налаштовуйте свої думки на позитив, адже рони мають здатність реалізуватися. Гарного вам четверга!

На Закарпатті влаштували мітинг під УМВС (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Замість "живого ланцюга" на День Соборності закарпатці пройшлися ходою з площі Театральної до будівлі УМВС. Викликали на зустріч генерал-майора Василя Варцабу, однак на робочому місці його не було.

Закарпатці на День Свободи пройшлися з Театральної до УМВС

22 січня у кривавий День Соборності закарпатці пройшлися ходою з площі Театральної до УМВС. Запланований "живий ланцюг" на пішохідному мості не відбувся, натомість частина молоді провела його на транспортному мосту.

Оголошено нові акцизні ставки

– Майже кожного року відбуваються деякі зміни у справлянні акцизного податку: винятком не став і 2014 рік. Більшість змін пов’язані з тим, що держава активно пропагує здоровий спосіб життя, – зазначає Віталій Кричко, заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Що зараз відбувається на Грушевського (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

У Києві триває протистояння. О 18.00 розпочнеться народне віче, під час якого опозиція має оприлюднити результатами переговорів.

ДАІ нагадала   школярам правила безпечної поведінки на дорозі


В гості до учнів Ужгородського економічного ліцею, Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г Шевченка та Ужгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 завітали гості у міліцейській формі. З вихованцями закладів зустрілися працівники Державтоінспекції та сектору кримінальної служби у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції.

Чого обласна   міліція злякалася   питань і сховалася від   людей?

Учасники віче, яке зібралося сьогодні на Театральній площі, зібрання вирушило до адміністративної будівлі УМВС в Закарпатській області.

С. Ратушняк: Кращим привітанням від Президента в день Соборності -- є троє вбитих протестувальників

Відомий український політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" у світлі нинішніх подій та Дня Соборності висловив свої міркування.

2523 гривні — середня зарплата закарпатців у 2013 році

Про це повідомили у відділі координації статистичної діяльності, комплексних інформаційно-аналітичних робіт та комунікацій із засобами масової інформації й громадськістю.

На Закарпатті понад 7, 5 тис. юнаків визначать на придатність до військової служби

Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності та рівня фізичної підготовки.

Грозний: "Люлька і Буяльський залишаються в "Говерлі"

В інтерв’ю football.ua наставник ужгородської команди прокоментував ситуацію з орендованими гравцями і розповів про другому зборі.

До уваги учасників дорожнього руху – на дорогах ожеледиця!

У зв’язку зі зміною температурного режиму з «+» на «-» та попередніх опадів у вигляді дощу на дорогах краю спостерігається ожеледиця. Особливо обережними потрібно бути при подоланні перевалів та у нічну пору доби, адже тонкий шар льоду на дорожньому покритті створюється після дощу або відлиги при зниженні температури повітря.  

На Закарпатті відзначили День Соборності України

У середу, 22 січня, на площі Народній в Ужгороді вже традиційно відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, з нагоди відзначення Дня Соборності

Ужгородські активісти пікетували приймальню нардепа Ковача(ФОТО)

Вчора ужгородські активісти зареєстрували у громадській приймальні народного депутата Василя Ковача звернення з вимогою відкликати свій голос під законами, що були проголосовані підняттям рук 16 січня.

У Києві загинули люди. Коментарі

У Києві в акціях протесту є перші жертви. Щонайменше загинули дві людини, хоча деякі ЗМІ повідомляють про чотирьох жертв.

МВС повідомляє, що може використати зброю на Євромайдані

МВС закликає громадян утриматися від участі в акціях у Києві і запевняє, що міліція несе службу без вогнепальної зброї. Про це повідомила прес-служба міністерства.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат