Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20780, 20

Міндоходів інформує про нову Книгу обліку доходів та витрат

Фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, та фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, повинні вести книгу обліку доходів і витрат, затверджену наказом Міндоходів України від 16 вересня 2013 року № 481, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 1 жовтня 2013 1686/24218.

На Закарпатті зберігається лавинонебезпечна ситуація

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології минулої доби на високогір"ї Закарпатської області морози зменшились до 5°C, пройшов сніг 1 - 3мм.

Що робити, якщо пропала людина з телефоном

(мовою оригіналу) Напишите этому человеку SMS. Если SMS будет доставлен (то есть, вам пришел отчет о доставке) - у оператора сохранится запись с уникальным номером базовой станции, доставившей SMS. Это какая-никакая, но зацепка.

Кабмін прийняв протокольне рішення збільшити чисельність "Грифона" и "Беркута" у шість разів

(мовою оригіналу) Численность специальных подразделений "Грифон" и "Беркут", по данным ZN.UA, будет увеличена до 30 тысяч человек, а полномочия спецподразделений МВД – расширены.

Фехтування. Українські шпажисти вибороли «золото» на етапі Кубка світу

Українські шпажисти відкрили сезон золотою командною медаллю. На етапі кубка світу, що відбувся 24-26 січня в італійському місті Ліньяно, Богдан Нікішин, Дмитро Карюченко Анатолій Герей й Ігор Рейзлін здійнялися на найвищу сходинку п'єдесталу пошани, перемігши у фіналі збірну команду Польщі (17:16).

На Берегівщині рятувальники здійснили рейд місцями зимової риболовлі

Днями рятувальники Берегівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України  Закарпатській області спільно з представниками Головного управління Закарпаттярибоохорони та громадською природоохоронною організацією «Берегфіш» провели профілактичний рейд місцями зимової риболовлі.

До Сочі їдуть двоє спортсменів із Закарпаття

Із 7 кандидатів від нашої області (сноубординг, гірськолижний спорт та лижні перегони), що вели боротьбу за отримання ліцензій на різних міжнародних змаганнях, лише двоє закарпатців представлятимуть Закарпаття на олімпійських Іграх у Сочі.

Завтра обласна рада   проведе   позачергову сесію.

Ухвалене рішення відповідно до статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», зважаючи на загострення суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні у зв’язку із прийняттям 16 січня 2014 року законів, які ведуть до порушення прав і свобод громадян, скликати позачергову сесію обласної ради VІ скликання 28 січня 2014 року о 09.00 год. в м. Ужгород в залі засідань обласної ради, з порядком денним: Про суспільно-політичну ситуацію в Україні.

Футбол. «Говерла» розпочала другий тренувальний збір

Наша команда прибула до турецького міста Анталія й розпочала другий тренувальний збір. Збори триватимуть до 9 лютого, за цей час ужгородці зіграють чотири товариські поєдинки.

Гандбол. «Галичанка» — «Карпати» — 1:1

У п’ятницю—неділю відбулися матчі в жіночій Суперлізі. Вперше з початку Чемпіонату зустрічалися лідери й головні претенденти на золоті медалі — ужгородські «Карпати» грали у Львові з місцевою «Галичанкою». В перший ігровий день перемогли ужгородки, наступного дня — львів’янки.

Грузин по Google maps хотів потрапити до Австрії

Чергового «мандрівника», який минулими вихідними спробував незаконно потрапити з України до Словаччини, за допомогою тепловізора затримали чопські прикордонники.

Полудень на площі Народній (ФОТО)

Після повідомлення про те, що закарпатський "Беркут" відкликано з Києва, на площі Народній і надалі перебуває кілька сотень ужгородців, а всередині барикад для них готують гарячі напої.

Ранок на пл. Народній в Ужгороді(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Та зустріч активістів з головним міліціонером області Василем Варцабою.

У Мукачеві застрелили підприємця Планкіна

Відомо ім'я вбитої сьогодні людини. Це власник кав'ярні Time Олексій Планкін. Його застрелили двома пострілами - у голову та живіт.

Закарпатський   "Беркут", який досі пасивно дислокувався у Києві на Банковій, повернувся додому

Делегація майданівців, яка перевіряла присутність закарпатського "Беркуту", підвтердила їх повернення
За словами делегованих Майданом активістів, які перевіряли інформацію керівника обласного управління МВС Василя Варцаби про повернення закарпатського "Беркуту" з Києва, закарпатські силовики дійсно знаходяться на місці, в Ужгороді.

Закарпатські рятувальники готуються до ускладнення погодних умов

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, за повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології в другій половині дня 25 січня та із збереженням вночі 26 січня по території області очікується сильний сніг. На перевалах снігові замети. Місцями посилення вітру 15-20 м/с. 25-27 січня на дорогах ожеледиця.

На Закарпатті підрозділи ДСНС допомагають населенню у пунктах обігріву

У зв’язку з прогнозованим погіршенням погодних умов та з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей Управління ДСНС України у Закарпатській області розгорнуло в Ужгороді пункт обігріву.

"Тітушки" Балоги "зачищають" ужгородський Майдан

Як повідомляє сайт "Кліпньюс" з посиланням на "УА-Репортер" клан Балог почав зачистку ужгородського Майдану.

Блокувати чи не блокувати ОДА: думки закарпатських активістів розділилися

Сьогодні о 8.00 Ужгородський євромайдан оголосив повну мобілізацію. Однак штурму будівлі ОДА пікетувальники не проводили.

Іршавська міліція провела лекцію дітям

Днями працівники Іршавського райвідділу міліції майор Квітослава Черничко та капітан Олеся Семак зустрілись з учнями молодших класів Іршавської гімназії, яким розповіли про роботу міліції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат