Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20880, 20

В Ужгороді спалили 61 кг марихуани (ФОТО)

Зокрема, було знищено 420 стебел маку, понад 61 кг. марихуани, понад 6 кілограмів макової соломки, 60 грамів метамфетаміну, 30 доз трамадолу. На «чорному» ринку все це наркозілля потягнуло б на три з половиною мільйони гривень.

Прокуратура розслідує одержання хабара 400 тисяч гривень головою закарпатського села

Встановлено, що чиновниця одержала від приватного підприємця 400 тис. грн. за те, що надасть йому, для ведення особистого сільського господарства, земельну ділянку площею 1,6 га.

У 2013 році прокуратура притягнула до відповідальності 1800 посадовців (ФОТО)

У прокуратурі Закарпатської області відбулося розширене засідання колегії.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 17 січня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби не   псувати собі вихідні, які наближаються. Нехай успіх супроводжує вас на кожному кроці, а ранкова кава приємно бадьорить і налаштовує на приємний день. Корисних справ сьогодні   й хорошого релаксу на вихідних!

«Говерла» здолала казахстанський «Спартак»

Завдяки м'ячам Кадимяна, Шацьких і Родіни ужгородці здобули першу перемогу цього року.

У неділю - Водохреща (ГРАФІК ОСВЯЧЕННЯ)

У Хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі воду освячуватимуть за таким нрафіком:

В Ужгороді можна буде скористатися "соціальним" велосипедом

З 1-го березня 2014 в Ужгороді стартує проект "Соціальні велосипеди". Night Ride та компанії "Novonordisk" і "Санофі" постарались, аби ужгородці змогли в будь-який час та абсолютно безкоштовно покататись на велосипедах.

«Говерла» поступається «Шленську». Наступні матчі з казахськими командами

У середу відбувся товариський поєдинок «Говерли» на зборах в Туреччині проти польського «Шленська» (Вроцлав). У двобої з польською командою підопічні Грозного знову програли — 1:3. В складі «говерлян» гол забив Євген Морозенко.

Бюджетні установи краю грітимуться   за зниженими тарифами

У четвер, 16 січня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Учасники наради говорили про проходження опалювального сезону, розрахунки за спожиті енергоносії та перегляд тарифів на послуги теплопостачання.

На Закарпатті в органах доходів і зборів на обліку перебуває понад 87 тисяч суб’єктів господарювання

Станом на 1 січня 2014 року на обліку в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області перебувало 20037 юридичних осіб та 67406 фізичних осіб-підприємців. Фахівці управління ІТ та обліку платників зазначають, що станом на 1 січня 2013 року на обліку перебувало 19565 юридичних та 67027 фізичних осіб – підприємців.

Минулоріч митні кордони Закарпаття перетнули понад 8 млн. 755 тис. громадян

Крім того, протягом 2013 року пункти пропуску проїхало майже 4 млн. транспортних засобів, а також пропущено близько 25 тис. тон вантажів. Зокрема, у порівнянні з відповідним періодом 2012 року, загальна кількість пропущених через митний кордон України громадян збільшилась на 410 тис., транспортних засобів – понад 74 тис., вантажів – понад 880 тис. тон.

Рада спростила процедуру репресій щодо активістів

Верховна Рада підтримала закон про посилення захисту суддів та працівників правоохоронних органів, а також більш жорсткі обмеження на проведення масових акцій.

Як вберегтися на Водохреща (ФОТО, ВІДЕО)

Вода, окрім лікувальних властивостей, може нести й небезпеку.

В Ужгороді судитимуть посадовців міськради через відміну шкільних канікул

Прокуратура міста Ужгорода підготувала позов до суду щодо визнання протиправною діяльність посадових осіб Ужгородської міської ради, при прийнятті рішення виконкому про відміну осінніх канікул.

Мукачівщина потопає у фекаліях балогівських ферм. Можлива екологічна катастрофа (ФОТО)

Як стало відомо сайту Нове Закарпаття, у Мукачівському районі цими днями розгорівся справжній екологічний скандал. Власники та керівники місцевих фермерських господарств, що знаходиться на території села Чопівці, довели підприємства до межі екологічної катастрофи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 16 січня. Налаштовуйте себе на вдалий початок дня вже з першим ковтком ароматної кави. Нехай справи виконуються з легкої руки, а настрій не псується через дрібниці. Ловіть яскраві миті життя, адже навколо стільки щастя, потрібно лише побачити його. Гармонії вам у четвер і загалом хорошого настрою протягом дня!

Великодобронська сільська рада недоотримала 230 тис. грн.

Ужгородською міжрайонною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) відносно службових осіб Великодобронської сільської ради. Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу Ужгородського РВ УМВС України.

У Закарпатській області оголошено лавинонебезпечну ситуацію (ВІДЕО)

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом доби 15 січня в гірській частині Закарпатської області очікується сильний мокрий сніг та сніг. Вітер південно-західний 5-10, в горах місцями 15-20 м/с.

На Закарпатті готуються до 200-річчя Т. Шевченка

У середу, 15 січня, в обласній адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, збереження, вивчення та популяризації його творчої спадщини.

На Виноградівщині через несправний димар ледь не згоріла літня кухня

14 січня о 20:49  до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Ботар Виноградівського району горить літня кухня. Телефонував 49-річний власник будинку, який розпаливши піч, через деякий час виявив загорання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат