Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20860, 20

У Закарпатті затримали грузина й вилучили психотропи (ФОТО)

Грузина не пропустили до ЄС, а психотропи – в Україну.

80 силовиків госпіталізовані через опіки під час Євромайдану (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

МВД показало горящих силовиков: видео по ту сторону баррикад.

Швейцарський режисер представить в Ужгороді документальний фільм «Спеціальний рейс»(АНОНС)

У рамках ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» в Ужгороді проводитимуться наступні заходи:

Вікіпедія написала про українську диктатуру, яка в дечому є жорсткіша, ніж російська

«Закони про диктатуру» або «ручні закони»— пакет законів, прийнятих Верховною Радою України у четвер 16 січня 2014 року, та, попри гостру критику,підписані президентом наступного дня 17 січня.

Прокуратура довела в судді зловживання ужгородських чиновників щодо землі

Прокуратура Ужгорода через суд довела, що Ужгородська міська рада надавала дозволи сервітутного користування земельними ділянками всупереч законодавству.

Ужгородців на семінарі навчатимуть психології і педагогіці (АНОНС)

В Ужгороді пройде науково-практичний семінар «Психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості», організаторами якого виступають ДВНЗ Ужгородський національний університет та Інститут обдарованої дитини НАПН України.

Закарпатгаз заплатить своїм працівникам 4,5 млн. гривень

ПАТ «Закарпатгаз» направить на соціальні гарантії 4,5 млн. грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 21 січня. Бадьоріться горнятком ранкової кави й зустрічайте новий день зі світлими сподіваннями. Правда завжди перемагає. Нехай ваші гарячі серця активніше працюють, а ранкове кавування додає потрібних емоцій. Вдалого вівторка!

Пожежа на Тячівщині: 20 тисяч гривень збитку й одна смерть

19 січня в 01:57 за поки що невстановленої причини загорілася літня кухня мешканки с. Руське Поле Тячівського району.

На Закарпатті майже сформовані місцеві бюджети

У понеділок, 20 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів нараду з головами районних адміністрацій. Також на засіданні були присутні заступники керівника краю Ігор Свищо та Павло Черевко, керівники департаментів ОДА. Головне питання порядку – формування бюджетів у містах та районах краю.

Максим Шацьких: "Говерлі" по силам вирішувати задачі виходу в єврокубки

Екс-гравець «Динамо» і «Арсеналу» поділився враженнями про свій новий клуб у інтерв’ю sport.ua.

Чопською митницею Міндоходів проведено експортно-імпортних операцій на понад 24 млрд. 100 млн. грн.

Таким є результат роботи протягом 2013 року. Зокрема, за період січень-грудень минулого року у зовнішньоекономічних відносинах взяли участь понад 67% від кількості зареєстрованих суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють операції з товарами, а це – 1 524 учасники.

Ужгородські євромайданівці "промоніторять" частину внутрішніх військ

"О 15.00 виїжджаємо до частини внутрішніх військ на вул. Айвазовського для вияснення ситуації з відправкою наших спецпідрозділів на Київ", - повідомили Закарпаттятонлайн організатори акції..

Футбол. "Говерла" закінчила перший збір перемогою

В останньому контрольному поєдинку, який завершував перший навчально тренувальний збір ужгородська «Говерла» здолала казахстанський «Шахтар» з міста Караганда - 3:1.

Через паління у ліжку загинула людина

Про небезпеку від паління не говорить, напевно, лише ледачий. Постійні нагадування Міністерства охорони здоров'я та підрозділів ДСНС України звучать звідусіль: засоби масової інформації, листівки, плакати, соціальна реклама. Проте, люди продовжують зловживати цією пагубною звичкою і далі. І якщо, за словами лікарів, цигарки вбивають повільно, то рятувальники знають напевно – необережність під час паління може коштувати людині життя.

На Закарпатті рятувальники відшукали сноубордистів, які   заблукали в районі г. Драгобрат Рахівського

О 21:30 18 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в районі г. Стіг полонини Драгобрат заблукали двоє київських туристів.

Народ має право на повстання. Доповнення статті 5 Конституції України

"Міліція", за визначенням, це озброєна частина народу. У сучасній Україні - це державний озброєний орган виконавчої влади. Справжня міліція за визначенням не може боротися сама з собою – народом, частиною якого є.

Двоє київських туристів заблукали у Карпатах

Двоє киян через туман та сильний вітер заблукали на Драгобраті. Рятувальникам вдалося за кілька годин знайти туристів.

У Закарпатті вилучили контрабанду сигарет

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону під час патрулювання ділянки державного кордону отримали оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність поблизу кордону.

Опозиційний політик просить у жодному разі не йти на перемови з Клюєвим

Екс-нардеп Анатолій Гриценко, який напередодні склав депутатські повноваження, закликав своїх колег не вести переговорів з Клюєвим.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат