Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21040, 20

Футбол, Ліга Європи. "Чорноморець", "Дніпро", "Динамо". Анонс останнього туру

Сьогодні три українські клуби зіграють в заключному турі Групового раунду Ліги Європи.

Біатлон. Україна завоювала срібло в жіночій естафеті на етапі Кубка Світу в Ансі

Відбулася перша гонка на етапі Кубка Світу в французькому Ансі - жіноча естафета. Українська команда стартувала під номером один, як володар золотих нагород в естафеті на етапі в Хохфільцені.

Кращий дошкільний навчальний заклад Закарпаття —   «Веселка» з Мукачева

У четвер, 12 грудня, в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулись урочистості, на яких були підведені підсумки Року дитячої творчості. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, директори навчальних закладів, вихованці та гості свята.

Через погодні умови на закарпатських автошляхах задіяли 56 одиниць техніки та 89 дорожників

Як розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Василь Заяць, станом на сьогодні (12.12.2013) на закарпатських дорогах загального користування чергує 56 одиниць техніки та 89 працівників дорожніх організацій.

Міграційники Закарпаття провели навчання з профільних питань

12 грудня в Ужгороді відбувся семінар – навчання з профільних питань для керівників та працівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області.

Закарпатські рятувальники вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Окрім 26 квітня, ще одним днем вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС визначено, згідно з Указом Президента України, 14 грудня. Саме в цей день було завершено будівництво саркофагу.

Завтра в Ужгороді — акція на   підтримку студентів

Збір, як традиційно, на площі Театральній о 14.00.Планується, що колона студентів рушить з площі до посольств в Ужгороді.

Закарпатці розповідають про Майдан

Євромайдан поповнюється новими мітингувальниками, які схоже, не збираються звідти скоро йти. Принаймні доки не будуть прийняті конкретні рішення стосовно вирішення ситуації, що склалася у країні.

В Ужгороді прдаватимуть прикраси з натурального каміння (АФІША)

В Ужгороді пройде передноворічна виставка-продаж прикрас з натурального каміння. Ужгородцям представлять неймовірний вибір прикрас з натурального каміння.

Суд зобов’язав закарпатця заплатити 4,7 млн гривень

Завдяки представницьким повноваженням прокуратури в суді держбюджет буде поповнено на 4,7 млн. грн.

У Закарпатті на кордоні вилучили 3 автівки

Сьогодні, 12 грудня прикордонники Мукачівського загону запобігли кільком спробам незаконного перевезення через держаний кордон прихованих та заборонених речей.

Прокуратура   Ужгорода захистила керівника супермаркету "Велмарт"

Одним із пріоритетних напрямків діяльності прокуратури міста Ужгорода є захист конституційних прав підприємців від незаконного тиску на них з боку контролюючих органів.

В Ужгороді пройде творчий вечір, аби зібрати гроші для 2 дівчаток, хворих на ДЦП (АФІША, ВІДЕО)

13 грудня в Ужгороді відбудеться благодійний творчий вечір «Кроки ангелів».Початок о 19:00, нічний клуб «Фантом».

У Закарпатті притягнули до відповідальності 24 депутатів (ФОТО)

Прокурор області Володимир Корбань: «Тільки спільними зусиллями правоохоронцям вдасться ефективно протидіяти проявам корупції».

Ужгородські чорнобильці не отримали 14 мільйонів гривень на лікування (ФОТО)

Вчора, 11 грудня у приміщені будинку профспілок відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Однак конкретної відповіді щодо допомоги постраждалим влада не дала.

Закарпатський малий та середній бізнес не перевірятимуть у 2014 році

Міндоходів не перевірятиме малий та середній бізнес у 2014 році.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 12 грудня. Дозвольте собі трохи розслабитися зранку й відволіктися від тривожних думок чи нав’язливих справ. До ароматної кави не зайвою буде порція улюбленого шоколаду чи будь-які інші ласощі. Натомість про важливі зустрічі й завдання також не забувайте, особливо в другій частині тижня. Нехай кава додає бадьорості вашим думкам і сміливості вчинкам. Гарного дня!

Футбол. Призи «Золотої осені» розіграли на Іршавщині

Цей турнір є фактично осінньо-зимовим чемпіонатом Іршавщини 2013 року. Цього разу рівень гри кращих команд був вищим за літній чемпіонат району. Більшість клубів підсилились класними виконавцями, які протягом останніх років були на ключових ролях у командах чемпіонату Закарпаття. Грали за скороченим графіком: фіналісти — 2 тайми по 35 хвилин, за 3—4 та 5—6 місця — 2 тайми по 25 хвилин, а за 7-8 місця 2 тайми по 20 хвилин.

А ти за яку Україну?

Ситуація у країні бажає кращого. Закарпатців періодично закликають до мобілізації й безперервно відправляють на Київ. Наразі думки щодо зовнішньополітичної ситуації роздліляються, тому газета "РІО" вирішила дізнатися вашу думку з цього приводу.

В Ужгороді київські студенти показали виставу "Бридкий"

На сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбувся спектакль за п’єсою Маріуса фон Маєнбурга “Бридкий” у виконанні студентів Київського національного університету театру кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат