Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21080, 20

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапах Кубка світу в Австрії

10 та 12 січня в Бад Гаштайні (Австрія) відбулися змагання в параллельному слаломі. Ці змагання стали останніми в паралельному слаломі.

Воддіїв просять поступатися пожежним автомобілям

Правила дорожнього руху, що діють на території України (п. 3.2) свідчать: «У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

На Підгірній вже є газ

Станом на 14:30 13 січня 2014 року працівниками ПАТ «Закарпатгаз» було повністю відновлено постачання блакитного палива споживачам дев’яти вулиць обласного центру, де у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску 12 січня було припинено подачу газу.

На Закарпатті розшукують два автомобілі

Державтоінспекцією Закарпаття розшукуються два автомобілі марки «ВАЗ-2114», кольорів сірий-металік та чорний, 2007 та 2008 років випуску відповідно. Перший викрали в ніч на 3 січня з двору будинку № 14, по вул. Бестужева у м. Ужгород. Другий – в ніч на 11 січня з двору будинку № 29 по вул. Чорновола у м. Ужгород.

У Філармонії зіграє Келвін Джонс

5 лютого 2014 р., поч. о 18.30, до великої концертної зали на концерт композитора, піаніста, автора музики до відомих американських кінофільмів Келвіна Джонса, США (Calvin Jones, USA)в супроводі симфонічного оркестру філармонії.

Футбол. «Говерла» зіграла внічию з восьмою командою турецького чемпіонату

«Говерла» зіграла перший перший матч на тренувальному зборі в Туреччині. Суперником ужгородців став турецький «Кардемір Карабюкспор», який після першого кола місцевого чемпіонату перебуває на восьмому місці. Поєдинок завершився внічию – 2:2. У складі закарпатців обидва м’ячі провів Євген Морозенко.

В Іршаві вогнеборці врятували жінку з дитиною

13 січня о 03:05 до оперативно-рятувальної служби Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку. Загорання в квартирі виявила сусідка, що мешкає на другому поверсі, яка серед ночі прокинулася через відчуття диму. Жінка негайно заходилася викликати рятувальників.

Гірськолижні курорти Закарпаття порожніють через відсутність снігу

Натомість, власники туристичних комплексів у Карпатах, аби залучити туристів, знижують ціни на відпочинок. Тепла і безсніжна зима провалила лижний сезон в Карпатах. Туристи залишають гірські схили на курортах на Закарпатті та на Івано-Франківщині, де штучний сніг з гармат є хіба що на Буковелі.  

Викрадений «ВАЗ-2114» міліція шукає за планом   "Перехват"

Минулих вихідних в ужгородця, котрий працює торговим агентом, викрали авто. Нині міліцією задля пошуків транспортного засобу введено план "Перехват".

13, 5 тис. пачок сигарет знайшли... в кущах  

У минулі вихідні неподалік західних кордонів співробітники Держприкордонслужби виявили понад 13,5 тисяч пачок сигарет. Тютюнові випроби, скоріш за все, були підготовлені до переміщення по той бік кордону.

Прокуратура не визначилася, чи законно продали аптеку в Ужгороді

У прокуратурі міста Ужгорода (керівник – Іван Штефанюк) на кінець осені не з’ясували, чи законно департамент міського господарства міськради продав приміщення комунальної аптеки № 3 на проспекті Свободи.

Заступник ужгородського мера лобіює отримання 9 га разом з Чорним озером

Керівник фракції Партії регіонів в Ужгородській міськраді Юрій Беляков вже другий рік поспіль лобіює виділення ділянки площею 9 гектарів. Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн за підсумками   засідання земельної комісії Ужгородської міськради.

Трансфери: "Говерла" продовжила контракт із Кочишем

(мовою оригіналу) Румынский хавбек Разван Кочиш продолжит выступления в Говерле и во второй части сезона.

Мінкульт пригрозило греко-католикам "припиненням діяльності" і дозволяє молитися у крематоріях

Міністерство культури погрожує Українські греко-католицькій церкві судовими позовами за участь її духовенства у протестах. Про це заявив предстоятель УГКЦ Святослав (Шевчук) на прес-конференції в понеділок, яку транслює Радіо "Свобода".

На Закарпатті застрелився підприємець

У Закарпатській області у власному будинку застрелився приватний підприємець. Трагедія сталася в селі Дешковиця Іршавського району. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «доведення до самогубства».

У Будапешті підірвали будівлю банку

Вибуховий пристрій спрацював у понеділок в Будапешті у відділенні угорського банку CIB Bank, повідомляє американське видання Chicago Tribune.

"Гривня може впасти у кілька разів. Настільки ж збідніє населення" - економіст

Економісти прогнозують на 2014-2015 роки нову хвилю економічної кризи в Україні. Директор компанії "МПП-косалтинг" Павло Мельник вважає, що вже є багато показників, які свідчать про кризові явища.

Виставка «ЗБУДОВАНА СПАДЩИНА...»(ФОТОРЕПОРТАЖ)

ЗАТ «Фонд ім. Бетлен Габора», Дім угорців, Фонд ім. Телекі Ласло та Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгороді представили виставку «ЗБУДОВАНА СПАДЩИНА, ЩО ОНОВЛЮЄТЬСЯ — РЯТУВАННЯ ЦІННОСТЕЙ КАРПАТСЬКОГО БАСЕЙНУ».

Увага, лавинонебезпечно!

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології за дві доби 11-12 січня на високогірї східної частини Закарпатської області випало 10-20 мм снігу при сильному вітрі та хуртовині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат