Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21160, 20

Ужгородців запрошують долучитися до створення новорічних прикрас для пішохідного мосту

Прикрашати міст будуть 28 грудня, коли на площі Театральній проходитиме новорічно-різдв’яна ярмарка. За задумами організаторів акції, іграшки-прикраси потрібно виготовити, використовуючи українську або ж європейську символіку.  

Як на новорічні свята працюватимуть банки, термінали та Укрпошта

НБУ повідомив графік роботи фінустанов у святковий період. ТСН.ua Банкомати працюватимуть безперебійно, а банки - у звичайному режимі

Держказначейство боргує   бюджетам Закарпаття   262 млн грн

За інформацією Закарпаття онлайн, держказначейство боргує бюджетам різних рівнів на Закарпатті 262 мільйони гривень.

У римо-католиків сьогодні Святвечір

За переказами, цього дня Діва Марія народила Ісуса Христа. У Вифлеємі, у яслах, з’явився на світ Син Божий. Звістку про народження Божого Сина пастухам принесли ангели. Пізніше прийшли волхви-мудреці зі Сходу, які про появу Месії знали з легенд. Дорогу до міста їм вказала яскрава зірка.

Верховний Суд України визначив вартість закордонного паспорту в 170 гривень

Верховний Суд України остаточно визначив вартість закордонного паспорту в 170 гривень. Відповідним рішенням в грудні цього року суд останньої інстанції в Україні підтвердив правоту руху “Стоп свавіллю в паспортних столах” протягом 2 років.

Ужгородець Олександр Солонтай: "Почалося марнування енергії Майдану"

НА ФОТО: Олександр Солонтай (другий з правого боку) на Майдані з кіровоградськими активістами <<Сили людей>>

Міндоходів планує зібрати з закарпатьців 807 млн гривень

Закарпатське Міндоходів планує перевиконати план, зібрати максимально податків. Про це повідомив начальник управління Василь Іванчо на прес-конференції в Ужгороді.

Маленькі закарпатці за любов до річок одержать подарунки

На Закарпатті триває конкурс дитячого малюнку «Я люблю свою річку».

Закарпатський викладач заплатить 100 тисяч гривень застави

Суд обрав відносно хустського викладача-хабарника альтернативну міру запобіжного заходу – заставу в розмірі 100 тис. грн.

У ПАДІЮНі пройшов "Різдвяний передзвін" (ФОТО)

Традиційний «Різдвяний передзвін» лунав у стінах Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

В Ужгороді у римо-католицькому соборі пройде концерт "На Різдво Господнє"

26 грудня у римсько-католицькому храмі святого Георгія в Ужгороді відбудеться благодійний концерт «На Різдво Господнє» за участю хору Ужгородського   державного музичного училища імені Д.Є.Задора (Керівник - Олексій Тулюк) та ансамблю солістів під керівництвом Олени Короленко.

Спеціалісти з маркетингу й PR очікують середню зарплатню на рівні 10 тисяч гривень (ІНФОГРАФІКА)

Портрет професії: як виглядають українські маркетологи, піарники та рекламісти.

Європейці назвали Приватбанк найкращим банком України

Європейські експерти назвали найкращий український банк 2013 року.

BIPLAN, який виступав на Євромайдані, номіновано на "гурт року" литовської премії (ФОТО, ВІДЕО)

BIPLAN номіновано на «гурт року» литовської премії M.A.M.A. як автора «Amore» − найбільшого хіта Литви цього року.

У Сваляві розширили відділення реабілітації для малюків (ФОТО, ВІДЕО)

Півроку працює при обласному Будинку дитини на Свалявщині відділення медико-соціальної реабілітації для дітей, які опинились в складних життєвих ситуаціях через скрутне матеріальне, соціальне або фізичне становище в родині.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 грудня. Зважайте на приємні речі, які оточують вас повсякдень, а також не псуйте собі настрою через випадкові неудачі. Успіх обов’язково знайде вас, якщо помітите його присутність. Запрошуйте на улюблену ранкову каву бажаних співрозмовників і нехай вівторок буде наповнений лише приємними несподіванками!

Закарпатського викладача затримали за хабар

Хустському викладачу, який збирав гроші за складання заліків із студентів, обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Фехтування. Двоє ужгородців стали призерами Дитячої Ліги

З 12 по 18 грудня в Києві проходив фінальний етап Дитячої Ліги - турнір найсильніших фехтувальників України. 94 дівчинки і 93 хлопчика з усіх куточків України на протязі шести днів боролися за звання переможця Дитячої Ліги.

Футзал. У турнірі присвяченому Йосипу Беці переміг ужгородський ФК "Проспект"

У СК «Юність» відбувся футбольний турнір «Кубок НОК України» з футзалу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона Йосипа Беци.

В Ужгороді обікрали салон краси

Гроші та перукарське приладдя на значну суму викрали днями з салону краси міста Ужгорода. Працівники карного розшуку спільно з експертами Ужгородського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, що спокусився на чуже добро.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат