Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21220, 20

Думки закарпатців про підписання угоди між Україною та Росією

Медіа-регіон спитав у закарпатців, що можуть означати для України домовленості з Росією

Ялинка на Театральній стане стовпом сорому для влади

Молодіжний закарпатський неформальний "ФРОНТ ОПОРУ" вважає, що влада Ужгорода встановила ялинку на площі Театральній, щоб унеможливити проведення масових акцій Євромайдану!

У закарпатця ледь не цілком згоріла оселя (ФОТО)

17 грудня в селі Терново загорівся житловий будинок. Про це в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили о 13:26.

В Ужгороді створять атмосферу віденського балу

Кажуть, уявлення про бал, як про якесь чарівне, казкове дійство, давно втратило свою актуальність.

Щербей вислухав проблеми жителів Великоберезнянщини, однак чітокого їх вирішення не запролпонував

Проблеми Великоберезнянщини вивчав очільник закарпатських рятувальників, депутат обласної ради Мирослав Щербей.

Міндоходів подарували презенти учням закарпатської школи-інтернат (ФОТО)

"Через поле, через гай йде до діток Миколай" — цитата з віршика, якого розповідали учні Ільницької школи-інтернату І-ІІІ ступенів Закарпатської області.

На католицьке Різдво закарпатців зможут ь телефоном поскаржитися владі

У середу, 25 грудня, заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Павло Черевко візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Куди влаштувалися працювати ужгородці у 2013 році (ПІДСУМКИ)

У середу, 18 грудня, об 11.00 в Ужгородському центрі зайнятості (вул..Новака, 45) відбудеться круглий стіл, головною темою якого стане «Актуальні питання працевлаштування на Закарпатті».

Громадськості розкажуть, хто найкраще у Закарпатті виконував рішення суду

У середу, 18 грудня, о 12.00 у приміщенні ресторану «Грант» (вул. Собранецька, 44) відбудуться урочистості з нагоди «Дня працівника державної виконавчої служби».

Що обговорювало духовенство з губернатором Ледидою? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Обговорили учасники зустрічі питання суспільно-політичної ситуації в країні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 18 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й не намагайтеся осягнути справи одразу. Обдумавши все за чашечкою ароматної кави, у вас з’явиться більше можливостей для втілення важливих рішень. Нехай день приносить лише позитивні миті, а солодощі, які ви любите з кавуванням, швидко піднімають настрій за будь-якої погоди!

В Закарпатті через кордон пропущено майже 23 тис. тонн вантажів

Така їх кількість пройшла митні формальності за 11 місяців 2013 року в зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів. Зокрема, пропущено майже 3,6 млн. транспортних засобів, понад 8 млн. громадян та майже 22,7 тис. тонн вантажів. Для порівняння – за відповідний період минулого року – 3,5 млн. транспортних засобів, 7,6 млн. громадян та 22,3 тис. тонн. вантажів.

Студентам-юристам роз’яснювали міграційне законодавство

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права у Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області відбувся ряд заходів. Зокрема, начальник ГУДМС України в області Ігор Михайлишин прочитав лекцію студентам юридичного факультету Ужгородського Національного університету на тему “ Права людини ” з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Наслідки лавини на Закарпатті ліквідовано

О 11:50 17 грудня 2013 року на диспетчерський пункт рятувального підрозділу Тячівського району повідомили про сходження снігової лавини в урочищі Бобрівка (між населеними пунктами с. Красна та смт Усть-Чорна).

Чому голосуємо за катів Стуса і прощаємо вбивцям Гонгадзе – Сергій Ратушняк

Ось така вона національна гідність більшості українського народу… Поки діти і онуки мерзнуть на Майданах, сидять у в’язницях і заліковують розбиті голови й поламані руки і ноги, – батьки і діди спокійнісінько взяли по 200грн і проголосували за представників «БАНДИ», якій їх діти і онуки волають «ГЕТЬ!».

На координаційній нараді в прокуратурі Ужгорода вирішували як боротимуться із злочинністю та корупці

Вчора, 16 грудня в прокуратурі Ужгорода відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста, на якій обговорили стан попередження та протидії злочинності і корупції, передусім захисту громадян від злочинних посягань.

Мукачівці-підприємцю спалили авто

Сьогодні, 17 грудня, у Мукачеві у дворі приватного будинку згорів автомобіль «NissanJuke» білого кольору, 2012-го року випуску.

Азаров розповів, що сьогодні президент Янукович підпише в Москві

Як відомо, сьогодні президент Янукович відбув до Москви, де повинен підписати ряд економічних угод з Росією. Опозиція каже, що можливе підписання угоди з Митним Союзом. Однак глава уряду Микола Азаров спростовує ці чутки.

Експерти назвали кращі закарпатські ресторани, туроб'єкти, анімації (РЕЙТИНГ)

Туристично-інформаційний центр Закарпаття (керівник Коваль О.Д.) підвів підсумки цілорічного сезону діяльності в туристичній індустрії краю і узагальнив експертну та масову інформацію щодо учасників туристичного ринку-2013.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат