Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21320, 20

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 6 грудня. Гаряча кава на початку нового дня не завадить, особливо, якщо сьогодні у вас купа запланованих справ. Нехай ранок буде сприятливим і бадьорим. Корисних справ, активної життєвої позиції, а також хороших співрозмовників до кавування!

Голова Закарпатської ОДА готовий зустрітися з мітингувальниками

Про це Олександр Ледида ще раз нагадав під час інтерв’ю для телеканалу «1+1» у четвер, 5 грудня. Керівник області розповів: у момент проведення понеділкової акції молоді біля ОДА його не було на робочому місці:

На Закарпатті визначили населений пункт найкращого благоустрою

Підсумки другого етапу конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою та зразкового громадського порядку» у четвер, 5 грудня, підбили у приміщенні Закарпатської ОДА.

Збройні сили відзначили 22 річницю

У четвер, 5 грудня, в Ужгороді відбулись урочистості, з нагоди 22-ї річниці Збройних Сил України. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, командир 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади-полковник Олег Христенко, командир військової частини А1778-підполковник Олександр Зима, обласний військовий комісар-полковник Іван Васильцюн, військовослужбовці.

За організацію контрабанди наркотиків — 7 років ув’язнення

Набув законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно громадянина України, якого визнано винним в організації контрабанди наркотичного засобу.

Ужгород писатиме листи на захист 8 осіб

З 6 до 8 грудня активісти Amnesty International в Ужгороді долучаться до «Марафону написання листів» - однієї з найбільших глобальних акцій, яка мобілізує сотні тисяч людей в усьому світі з метою змінити на краще життя людей, що стали жертвами порушення людини, через простий акт написання листа.

На Тячівщині чотири податки принесли бюджету 72 млн. грн.

Ця сума надійшла до казни за січень-листопад 2013 року зі сплати суб’єктами господарювання податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та збору на розвиток виноградарства, садівництва та   хмелярства.

ЗМІНИ: для оформлення закордонного паспорту довідка з військкомату не потрібна

Відтепер довідку з військкомату для оформлення закордонного паспорта надавати не потрібно.

До уваги водіїв: очікується погіршення погодних умов!

За даними гідрометеоцентру, вночі 6 грудня, на території Закарпатської області очікується сильний, місцями дуже сильний сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Відомий в Ужгороді футболіст охороняє Євромайдан від посягань “Беркуту” та “тітушків”

Ужгородські спортсмени також не стоять осторонь подій на Євромайдані. Відомий в Ужгороді футболіст (американський футбол) Євген Рахімов охороняє учасників Євромайдану від посягань “Беркуту” та “тітушків”.

Три райвідділи міліції відмовилися охороняти громадський порядок

Крім того, частина курсантів столичної академії МВС відмовилися діяти в інтересах влади на Майдані

Ужгородська творча молодь організовує благодійний вечір, аби допомогти Марійці та Софійці (ФОТО)

Господь обрав для Марійки та Софійки особливий шлях. Шлях боротьби. Шлях до того, що більшість із нас отримали з народження ― до перших здорових кроків…

Нардеп Бушко просить відремонтувати залізницю у Закарпатті

Народний депутат України Іван Бушко звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха з проханням включити окремі залізничні споруди у програму фінансування 2014 року.

У Закарпатті дві 16-річні дівчини випили 500 г коньяку, й опинилися у лікарні

Днями до Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні про те що до них доставлено двох неповнолітніх мешканок села Грушево Тячівського району з діагнозом: алкогольна інтоксикація.

У Закарпатті за 10 тисяч доларів задушили жінку

63-річний пенсіонер із с. Калини і повідомив, що близько 21.50 год. він у своєму будинку виявив труп своєї 59-річної дружини.

2233 закарпатців звернулися до лікарів з грипом та застудою за тиждень

За тиждень зареєстровано 2233 випадків звернень з приводу грипу та ГРВІ,  що на  2 %   менше у порівнянні з  попереднім тижнем (2684  вип.). 

У Закарпатті жінка кинулася під потяг (ФОТО)

3 грудня, до чергової частини Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на залізничній колії поблизу села Велика Бакта Берегівського району виявлено тіло невідомої особи жіночої статі без ознак життя.

В Ужгороді Курков відповість на всі питання журналістів

У четвер, 5 грудня, об 11.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч з відомим українським письменником Андрієм Курковим.

В Ужгороді на віче висунуть конкретні вимоги до влади (АФІША)

Сьогодні, 5 грудня, о 14.00 на площі Театральній в Ужгороді відбудеться народне закарпатське віче.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 5 грудня, четвер. Приймайте з радістю всі приємні миті, які дарує життя і по максимуму діліться з близькими. Нехай ваша чашечка наповнюється улюбленою кавою, а думки – позитивними думками. Щирих усмішок сьогодні й хороших співрозмовників до кавування!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат