Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21360, 20

За тиждень проти грипу щеплено понад 600 закарпатців

Станом на 06.12.2013р. (49 календарний тиждень) до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулося 2 532 особи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 9 грудня. Намагайтеся не гаяти часу задарма, і вже зранку налаштовуйте себе на активний початок робочого тижня. Нехай улюблена кава бадьорить, думки спрямовуються у потрібне русло, а новий день приносить нові цікаві знайомства. Хороших вам співрозмовників до кавування і вдалого старту у понеділок!

Марш мільйонів. Ужгород(ФОТО)

Кілька тисяч ужгородців зібралися на Театральній в неділю, щоб підтримати Марш мільйонів, який у той самий час проходив у Києві.

СТАЛОСЯ! ЮНЕСКО внесла Петриківський розпис до нематеріальної спадщини людства!

«Перемога! ЮНЕСКО прийняло рішення про включення Петриківського розпису до Списку нематеріальної культурної спадщини людства. Вперше в своїй історії Україна виборола такий почесний статус. Пишаємося тим, що наш національний культурний скарб визнано в усьому світі», - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

Закарпатців нагородили з нагоди Дня місцевого самоврядування  

У п’ятницю, 6 грудня в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Усіх присутніх - депутатів селищних та сільських рад, сільських та міських голів, привітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида та перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений.

О 15.00   в Ужгороді відкриють першу з двох міських ялинок (ПЛАН ЗАХОДІВ)

Сьогодні о 15.00 на площі Ш.Петефі в Ужгороді відбудеться відкриття першої з двох міських новорічних ялинок.
Новорічно-різдвяні заходи

Львівський банк ввійшов до ТОП-10 найнадійніших

«Кредобанк» увійшов до числа 10 найнадійніших банків України за підсумками рейтингу надійності банківських депозитів, підготовленого українським рейтинговим агентством «Стандарт-рейтинг» за результатами 9 місяців 2013 року.

Ужгородців навчать заспокоювати збуджений розум

У суботу, 7 грудня в Ужгороді пройде лекція на тему «Мистецтво самопізнання».

LALO Project презентують новий альбом із саундтреком до «Форсаж-5» (ВІДЕО)

Український гурт LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастера «Форсаж-5»,   презентують новий альбом із популярним кіно-синглом «Listen to me, looking at me».  

В українки та чешки вилучили психотропи на кордоні у Закарпатті (ФОТО)

В пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники стали на заваді переміщенню заборонених медичних препаратів.

100 мітингувальників утворили живий коридор біля Закарпатської ОДА (ФОТО)

Сьогодні, 6 грудня, о 8.00 близько сотні ужгородських студентів провели перед ОДА чергову акцію протесту.

487 закарпатських ромів звернулися по юридичну допомогу у 2013 році (ФОТО)                          

В Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стала робота в Ужгороді «Центру правової інформації та консультацій" та проблеми організації надання первинної безоплатної правової допомоги в громаді.

Народне віче в Ужгороді 5.12.(ФОТО)

Вчора в Ужгороді пройшло народне віче. На Театральній, як і протягом останнього тижня, зібралися вболівальники євромаідану в Києві.

Ужгород: аби перейти зі спрощеної системи оподаткування, треба не менше 10 днів до початку кварталу

Заява про відмову від застосування спрощеної системи оподаткування   подається не пізніше ніж за 10 календарних   днів до початку нового календарного   кварталу.

Ужгород: аби перейти на спрощену систему оподаткування, треба не менше 15 днів до початку кварталу

Заява про перехід на спрощену систему подається не пізніше ніж за 15 днів до початку нового кварталу.

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 6 грудня. Гаряча кава на початку нового дня не завадить, особливо, якщо сьогодні у вас купа запланованих справ. Нехай ранок буде сприятливим і бадьорим. Корисних справ, активної життєвої позиції, а також хороших співрозмовників до кавування!

Голова Закарпатської ОДА готовий зустрітися з мітингувальниками

Про це Олександр Ледида ще раз нагадав під час інтерв’ю для телеканалу «1+1» у четвер, 5 грудня. Керівник області розповів: у момент проведення понеділкової акції молоді біля ОДА його не було на робочому місці:

На Закарпатті визначили населений пункт найкращого благоустрою

Підсумки другого етапу конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою та зразкового громадського порядку» у четвер, 5 грудня, підбили у приміщенні Закарпатської ОДА.

Збройні сили відзначили 22 річницю

У четвер, 5 грудня, в Ужгороді відбулись урочистості, з нагоди 22-ї річниці Збройних Сил України. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, командир 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади-полковник Олег Христенко, командир військової частини А1778-підполковник Олександр Зима, обласний військовий комісар-полковник Іван Васильцюн, військовослужбовці.

За організацію контрабанди наркотиків — 7 років ув’язнення

Набув законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно громадянина України, якого визнано винним в організації контрабанди наркотичного засобу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат