Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21440, 20

В Ужгороді з самого ранку студенти мітингують за Європу (ФОТО)

Сьогодні, 26 листопада, біля головного корпусу УжНУ зібралося близько 200 студентів.

В Ужгороді презентують переклади творів закарпатських авторів на словацьку мову

У вівторок, 26 листопада, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нових видань серії "Між Карпатами і Татрами".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 26 листопада. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку. Нехай осіння негода не псує ваших справ і затишного кавування. Прокидайтеся з чашечкою гарячої кави, звертайте увагу на приємні дрібниці, та нехай усе задумане якнайшвидше втілюється у життя!

Закарпатців просять допомогти постраждалим у страшній катастрофі

Супертайфун «Хайян», найбільший за всю історію, спричинив багато біди на Філіппінських островах. Загинуло вже, щонайменше, 10 тисяч людей. Кількість жертв збільшується щогодини. Люди змушені боротися за існування, за їжу, питну воду.

З четверга на Закарпатті - погіршення погодних умов

У понеділок, 25 листопада, під керівництвом першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища відбулось засідання обласного оперативного штабу з координації дій місцевих органів виконавчої влади, обласних установ та організацій для оперативного реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду.

Через Моніторинговий центр будуть викривати незаконну діяльність

– Головним управлінням Міндоходів у Закарпатській області проводиться відпрацювання суб’єктів господарювання, які здійснюють імпорт продукції на територію України, та по яких наявні ризики несплати податків і зборів. В ході проведення контрольно-перевірочних заходів щодо одного з таких суб’єктів господарювання встановлено, що підприємство створене без мети ведення господарської діяльності громадянином, який в подальшому був його керівником, на прохання іншого громадянина, – зазначають фахівці управління податкового та митного аудиту.

Майже 200 тисяч гривень зібрало Міндоходів за користування радіочастотним ресурсом

Це на 10 тис. гривень більше ніж за десять місяців 2013 року. На обліку в органах доходів і зборів Закарпатської області перебуває 58 платників збору за користування радіочастотним ресурсом України (із них 34 – юридичні особи та 24 приватних підприємців).

"Бліц" зняв кліп (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Закарпатська танцювальна студія "Бліц" знялася у кліпі. Зйомки проходили на залізничному вокзалі.  

Знайомтесь - бойові мистецтва! (ФОТРЕПОРТАЖ)

23 листопада в ужгородському СК "Юність" відбулася показова програма секцій та клубів бойових мистецтв в рамках заходу "Знайомтесь - бойові мистецтва!"

Футбол. Переможець ЛЧЗ ФК «В. Бийгань»

Закінчився черговий розіграш Ліги чемпіонів Закарпаття.

Футбол, УПЛ. Лідери виграють, інші грають у нічию (Відео)

В 17-му турі п’ятірка лідерів дружно перемогла своїх суперників. «Металіст», поки що будемо рахувати, здобув технічну перемогу над «Арсеналом». Перемоги були легкими, окрім матчу в Полтаві, де «Чорноморець» здобув чергову трудову звитягу з мінімальним рахунком, чим підтвердив статус незабивної команди.

В Ужгороді та Львові вперше зібралися скаути та пошуковці зі всієї України

22-24 листопада на Всеукраїнському форумі молоді у Львові та Ужгороді вперше в історії України разом зібралися представники двох чисельних громадських молодіжних рухів – історико-пошукових та скаутських організацій. Захід присвятили   підготовці до 100-річчя початку Першої світової війни та 70-ї річниці звільнення України від фашистських загарбників.

В Ужгороді депутати хочуть підтримати євроінтеграційний курс на сесії

Відповідне звернення до міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова адресував депутат Ужгородської міської ради Ярослав Шафарь. Він закликав депутатів Ужгородської міської ради підтримати дваключові питання, а саме:

Стартувало будівництво Бескидського тунелю(ФОТО)

22 листопада офіційно розпочате будівництво на перегоні Бескид-Скотарське на межі Львівської та Закарпатської областей.

40 закарпатських котиків змагалися у конкурсі за медалі й подарунки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов двадцятий щорічний конкурс «Міс-кіс». Цьогоріч до нього долучилося майже 4 десятки чотирилапих.

Євромайдан по-ужгородськи (ФОТО)

Вчора на пл. Театральній в Ужгороді, як і по всій країні зібралися прихильники євроінтеграційних процесів України.

У Закарпатті спеціальні слідчі групи розслідують часті підпали автомобілів

Прокуратура перевіряє ефективність роботи спеціально створених слідчих груп, які займаються розкриттям злочинів пов’язаних з підпалами автомобілів.

Закарпатський митник може сісти на 10 років через 300 доларів хабаря

Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочатодосудове розслідування за ч.4 ст. 388 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Податкова повідомляє, скільки ужгородці мають заплатити "податку за розкіш"

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській запрошують Власників нерухомості на звірку даних щодо об»єктів нерухомості та звірку житлової площі на підставі оригіналів документів про право власності на об»єкти житлової нерухомості.

Яка насправді ситуація з гепатитом у Закарпатті - фахівці

У понеділок 25 листопада о 14:00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться брифінг начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Романа Шніцера.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат