Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21480, 20

У Закарпатті створили 15 центрів Первинної медико-санітарної допомоги (ВІДЕО)

Питанням розвитку та реформування первинної ланки медицини, зокрема створенню центрів Первинної медико-санітарної допомоги, була присвячена колегія обласного управління   охорони здоров’я.  

У Закарпатті зареєстровано 58 людей з діагнозом "СНІД" (ВІДЕО)

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми, який було започатковано з 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 29 листопада. З думкою про щось приємне й неодмінно корисне розпочинайте сьогоднішній ранок. Не шкодуйте власних зусиль для допомоги іншим людям. Чашечка ранкової кави зближує людей, які сидять поруч, тож затишного кавування й хороших вам співрозмовників!

ДАІ попереджає закарпатців про зимові автошини

У зв’язку зі зростанням дорожньо-транспортних пригод у яких від початку року загинуло 96 осіб, служба УДАІ Закарпаття хоче нагадати основні причини чому літню гуму все ж таки потрібно змінити на зимову.

В Україні впроваджують технологію роздільного збирання побутових відходів

За дорученням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник провів робочу нараду щодо поширення на всі регіони досвіду рівненського промислового кластеру з виробництва альтернативного палива з побутових відходів та використання його на вітчизняних підприємствах.

Футбол, УПЛ. "Говерла" - "Таврія": останній матч року (Анонс)

З п"ятниці по вівторок відбудуться матчі 18-го туру, останнього в році. У середу відбудеться догравання другого тайму матчу "Дніпро" — "Металіст".

В Ужгороді аптеки продавали ліки без рецепту

Правоохоронці Ужгорода вживають заходи, щоб не допустити збуту та розповсюдження наркотичних речовин у місті. Лише за один день вони виявили два факти відпуску фармацевтами аптек міста комбінованих лікарських засобів без рецепту.

Футбол, Ліга Європи. Останній шанс для «Чорноморця» і прогулянка для «Дніпра»

Сьогодні ввечері відбудуться матчі 5-го туру в Лізі Європи, в яких зіграють три українські клуби.

У середу в Ужгороді ліквідували   витік газу

27 листопада о 17:20 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в обласному центрі на перехресті вулиць Підгірна-Берчені, стався витік газу.

В Ужгороді навчать жити у рожевому світлі

У   грудні в Ужгороді відбудеться другий дводенний авторський семінар - тренінг «Життя в рожевому світлі. Перезавантаження" актора Театру Джигарханяна Станіслава Евентова.

В Ужгороді розкажуть, як порозумітися з ВІЛ-позитивними закарпатцями

У четвер, 28 листопада в 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

В Ужгороді виявили 120 незаконних працівників

В Ужгороді провели 328 перевірок, де виявлено понад 120 працівників які працювали незаконно,   лише за останні місяці офіційно зареєстровані в міському центрі зайнятості трудові угоди з 62 працівниками.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 28 листопада. З ароматним кавуванням у хорошій компанії розпочинайте новий день. Не зупиняйтеся перед небезпеками, адже вони нічого не варті у порівнянні з тим успіхом, яке дає вам життя. Корисних справ, швидкого їхнього виконання й бадьорості вам у четвер!

Думки закарпатців про євроінтеграцію

Закарпатці висловлюються «за» євроінтеграційний курс, адже життя поблизу 4-х кордонів, дало змогу їм оцінити позитиви євроінтеграції країн-сусідів – Угорщини, Словаччини, Румуні та Польщі. Та це також дає можливість побачити і «мінуси» цього процесу.

Понад 73 % звітів в електронній формі на Закарпатті – результат подачі звітності з ЄСВ за жовтень

За інформацією управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області за жовтень платники ЄСВ подали 12504 звітів про нараховані суми внеску.


У ДТП на трасі «Київ-Чоп»   загинув водій


Сьогодні, близько 13 год. 20 хв., водій автомобіля «ВАЗ-2109», рухаючись у сторону міста Мукачева, на 743 км. автодороги державного значення сполученням «Київ-Чоп» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем (фурою) із Сербії.

Футбол, ЛЧ. Битва за плей-оф для «гірників» і остання надія іспанців

Сьогодні в 21.45 починається матч групового турніру Ліги Чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та іспанським «Реал Сосьєдадом». Український клуб ще бореться за плей-оф Ліги чемпіонів, іспанський за плей-оф Ліги Європи.

Щепити від грипу планують 10 тис. закарпатців

Під час засідання колегії ОДА 27 листопада начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Роман Шніцер розповів про епідситуацію в краї.

Питання життєдіяльності районів   обговорили під час колегії ОДА


У середу, 27 листопада, відбулося розширене засідання колегії ОДА під головуванням керівника краю Олександра Ледиди. У засіданні взяли участь голови районних адміністрацій, керівники правоохоронних та контролюючих органів краю, структурних підрозділів обласної адміністрації.

На Закарпатті рятувальники готові до ускладнення погодних умов

За прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру з 28 листопада в області прогнозується погіршення погодних умов. Так, збільшиться кількість опадів, температура повітря в низинних районах вночі опуститься до -7 (°C), в горах   до -10 (°C). Удень позначки термометрів у низинних районах триматимуться на рівні від 0 до +5 (°C).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат