Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21580, 20

Янукович звільнив главу Львівської ОДА   і призначив нового

Президент України Віктор Янукович підписав Указ №596/2013 про звільнення Віктора Шемчука з посади голови Львівської обласної державної адміністрації.

Українці вимирають найшвидше у світі

В Україні у перспективі до 2015 року очікується найвищий показник за скороченням населення. Такий прогноз міститься в доповіді Фонду ООН у сфері народонаселення (UNFPA).

Траса “Київ-Чоп” стане приватною?

Приватні компанії обслуговуватимуть найбільше українську трасу Київ-Чоп. Хоча поки що частині, що пролягає через Львівську область.

Туристичні перлини Закарпаття представили на міжнародній ярмарці

Делегація Закарпатської області   у середу, 30 жовтня взяла участь у відкритті   Міжнародного форуму індустрії туризму і гостинності, який проходить у Львові.

Прикордонники вилучили психотропи у Закарпатті (ФОТО)

У пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники стали на заваді переміщенню заборонених медичних препаратів.

Яцканич втік з Берегівської психлікарні. Інший Яцканич його розшукує (ФОТО)

З Берегівської обласної психіатричної лікарні Закарпатської області втік злочинець.

В УжНУ працює нова докторська рада

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, в Ужгородському національному університеті відкрито спеціалізовану вчену раду з правом захисту кандидатських і докторських дисертацій з історичних наук.

У Закарпатті виникли 4 пожежі через суху траву

Попри постійні нагадування рятувальників та екологів про небезпеку спалювання сухого листя та інших рослинних залишків, краяни продовжують масово це робити.

Якщо у сім’ї з’явилася третя дитина, податку на нерухомість може не бути

ДПІ у м.Ужгороді звертають увагу платників податків про те, яким чином буде обчислюватись податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, якщо протягом року в родині з’являється третя дитина.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 31 жовтня. Прокидайтеся у гармонійному настрої та не дозволяйте зіпсувати його протягом дня. Щастя завжди поруч, треба лише запропонувати йому покавувати зранку ароматним напоєм у хорошій компанії. Успішної реалізації всіх задумів, а також повного на приємні емоції четверга!

На Закарпатті відпрацювали спільні дії на випадок надзвичайних подій в осінньо-зимовий період

За завданням Віце-прем'єр-міністра, голови Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександра Вілкула в усіх регіонах проводяться спільні командно-штабні тренування Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДСНС), комунальних служб, Міноборони, МВС, Міненерговугілля, Мінінфраструктури, волонтерських та інших організацій.

У Перечині відбувся відкритий Кубок Закарпаття з пауерліфтингу (Фото)

Понад 50 спортсменів з шести регіонів Закарпаття та представник Словаччини взяли участь у змаганнях за Кубок області з пауерліфтингу (силове триборство), що пройшли на сцені Перечинського районного будинку культури.

Органзатори мітингу школярів можуть сісти на півроку

Міліція збирає інформацію про організаторів мітингу школярів проти перенесення осінніх канікул на зимовий період. Подію в УМВС кваліфікують як групове порушення громадського порядку за що передбачено штраф до 850 гривень, або арешт на строк до півроку.

За кубок з мотоциклетного кросу позмагаються 150 спортсменів

2 та 3 листопада на базі спортивного клубу «Берегвідейк» у селі Великі Береги (Берегівський район) пройде командний кубок центральноєвропейських держав з мотоциклетного кросу.

В Ужгороді виступатиме Етелла Чуприк

ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!
Початок о 18:00. Вільний вхід. Площа Театральна, 10

Закарпатські волонтери обмінювалися досвідом під час семінару

28 жовтня 2013 р. відбувся семінар «Про стан волонтерства в Закарпатській області» для представників громадських організацій у рамках проекту «Волонтерство – шлях до самореалізації» за підтримки Фонду Сприяння Демократії Посольства США в Україні.

Вистава про закарпатського опришка перемогла на Всеукраїнському огляді-конкурсі (+ АФІША)

Під час урочистого відкриття Міжнародного фестивалю театрів ляльок „Інтерлялька-2013” представник Міжнародної асоціації лялькарів УНІМА-Україна Михайло Урицький вручив нагороди закарпатським лялькарям за перемогу у огляді-конкурсі „Прем’єри сезону”, але за бурхливими подіями фесту вони залишилися непоміченими. Прийшов час розповісти про конкурс детальніше.

Чому балогівські ЗМІ спекулюють на темі «солотвинських переселенців»

В черговий раз М-Студіо, яке фінансується і працює на клан Балог, викинуло замовну інформацію про ситуацію з переселенцями в Солотвині.

За порушеннями, виявленими Закарпатським ТВ АКУ, сплачено штрафів на суму   891,2 тис.грн.

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України підводить підсумки роботи за 9 місяців 2013 року.

Міліція відхрещується від репресій та шукає порушників

Як відомо, 28 жовтня в Ужгороді біля стін мерії відбувся мітинг протесту школярів у кількості близько трьохсот осіб проти перенесення осінніх канікул.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат