Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21660, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 листопада. Активний початок нового тижня забезпечить улюблена ранкова кава й хороші співрозмовники. Нехай вже зранку вас осяє бажання зробити щось корисне, а протягом дня цей задум реалізується. Успішних справ, і загалом позитивного дня!

Київський театр представив ужгородцям «Сімейну вечерю»

В Ужгороді розпочалися гастролі Київського Національного академічного театру російської драми ім. Л. Українки. Гості привезли з собою дві комедії – «Сімейна вечеря» та «Бабине літо». Комедію на дві дії під назвою «Сімейна вечеря» (М. Камолетті) показують двічі. Перший показ у п’ятницю, 15 листопада ужгородці прийняли повною залою Облмуздрамтеатру.

Група «Першого грудня» закликала громадськість масштабно підтримати євровибір

Відомі інтелектуали країни звернулися напередодні Вільнюського саміту до громадськості, влади та опозиції «зробити вчинок, в якому є вибір історії».

Футбол, ЧС-2014. Підсмажити півника!

Сьогодні в Києві національна збірна України проведе перший поєдинок плей-оф відбору до ЧС-2014 проти Франції. До завершення довгого відбіркового циклу залишилося всього два матчі, і саме за їх результатами визначиться команда, яка поїде на чемпіонат світу з футболу в Бразилії.

Букмекери про матч Україна - Франція: шанси потрапити до Бразилії 24%

(мовою оригіналу) Самые высокие шансы забить гол в украинской сборной у Евгения Селезнева

Швейцарці збентежені незначною підтримкою ЄС у питанні біженців у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція представників Федеральної комісії з питань міграції (ФКМ), які прибули делегацією на Закарпаття ознайомитися з діяльністю пунктів тимчасового проживання біженців, пунктів тимчасового утримання іноземців і осіб без громадянства, обмін досвідом та обговорення можливої співпраці.  

За лаштунками закарпатської політики: Хто насправді стоїть за Сергієм Мошаком?

Як відомо, завгосп із Завидова, а по сумістництву нардеп, Віктор Балога дуже образився на центральну владу за те, що його молодшого брата Павла викинули з Верховної Ради. Балога – людина з величезним досвідом кидати своїх босів. Кидав Медведчука, кидав Ющенка і тепер прагнув розвести і Януковича.

Незабаром у Тячеві відкривається відділення гемодіалізу

Необхідність у розширенні відділення постала через збільшення кількості недужих на хронічну хворобу нирок. На сьогодні у районі налічується 22 осіб, які потребують гемодіалізу.

Собака-поводир — чотирилапий GPS-навігатор для незрячих

«Ваша рука завжди мусить бути при вашому боці, а собака біля вас. Ви маєте його відчувати. Інакше – якщо будете тримати руку в повітрі – ви можете наштовхнутися на бар’єр: собака піде, наприклад, вліво, а ви опинитеся безпосередньо на перешкоді», – кінолог Томаш Мезоши пояснює незрячому Миколі Мацьку як правильно поводитися з собакою-поводирем

Міндоходів інформує про зміни у поданні звітності

У випадку коли страхувальник фізична особа-підприємець, яка не використовує працю найманих працівників у звітному періоді змінює місце обліку в органах Міндоходів, звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску (додаток 5) за звітний період подається до органу Міндоходів за новим місцем реєстрації.

В УжНУ всім охочим розкажуть про Вірменію

21 листопада 2013р. о 14:00 в приміщенні історичного факультету УжНУ (пл. Народна, 3, ауд. 56) відбудеться відкрита лекція на тему: «Вірменія і світ, погляд XXI століття».

Закарпатській молоді пропонують попрацювати волонтерами за кордоном

Разом з програмою ви отримуєте можливість працювати волонтером у соціальному проекті у Тунісі, Шрі-Ланці, Росії, Туреччині, КНР, Індії,Словаччині,Угорщині та багатьох інших містах та країнах.

Посол Словаччини: «На мій погляд, угоду треба підписати, а початок ратифікації – відкласти"

Посол Словаччини в Україні Павол Гамжік констатував, що питання Тимошенко – єдине, яке сьогодні гальмує підписання угоди про асоціацію з ЄС. Але його вирішення можливе і після підписання угоди – на етапі її ратифікації країнами ЄС.

Аукціон картин із благочинної виставки художника Наума Рєпкіна на підтримку онкохворих

16:00, 15 листопада, Ужгород, Закарпатський обласний художній музей імені Й.Бокшая.

Сьогодні в Ужгороді виступить «Without Limits»

Сьогодні в Ужгороді відбудеться концерт мукачівського гурту «Without Limits»

Через затримання коштів Берегово перетворюється на сміттєзвалище

У місті Берегові склалася неприємна ситуація, яка стосується вивозу сміття з центру міста. Тут можна було побачити повні урни відходів та розкиданий непотріб, пише BeregszaszNews.

До уваги абітурієнтів: Графік проведення ЗНО у 2014 році

(мовою оригіналу) В Украине регистрация абитуриентов для участия в ВНО-2014 начнется 3 января и продлится до 5 марта 2014 года. Об этом 34.ua сообщили в пресс-службе украинского центра оценивания качества образования.

Прикордонники повідомляють, що загрожує закарпатцям за переправлення нелегалів (ФОТО)

Скільки можна «отримати» за переправлення нелегалів до ЄС, - Чопський прикордонний загін.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат