Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21720, 20

Керівник краю допомагав закарпатцям у вирішенні їхніх проблем

Майже 20 краян у вівторок, 12 листопада, прийшли на прийом до голови обласної державної адміністрації Олександра Ледиди.

Розбірки 20 чоловіків із бітами закінчилися вбивством

Серед організаторів та учасників "махача" засвітився родич екс-очільника Тячівської РДА Михайла Шелевера. Більше того, місцеві пов'язують розборки саме з переділом сфер впливу після призначення регіонала головним водником району.

"Пап-джаз-фест 2013"(ФОТО)

Вчора в Ужгороді пройшов щорічний фестиваль джазового мистецтва - "Пап-джаз-фест 2013".

В Ужгороді гратимуть на фортепіано для багатодітних сімей

У середу, 13 листопада у великій залі Закарпатської обласної філармонії (м.Ужгород, пл. Театральна) відбудеться концерт для багатодітних сімей „Вечір фортепіанного дуету”.

ДАІшники зі школярками відстежували пішоходів-порушників (ФОТО)

11 листопада, у рамках тижня безпеки дорожнього руху перечинські правоохоронці провели акцію «Пішохід», чим показали учням шкіл Перечинського району про необхідність рости свідомими громадянами та розуміти відповідальність за свої вчинки.

На Іршавщині за 1 день оштрафували 10 пішоходів (ФОТО)

У рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху впродовж тижня працівники Державтоінспекції Іршавського районного відділу міліції будуть проводити заходи «Пішохід», «П’яний за кермом злочинець» та «Безпечна швидкість».

У Мукачеві активно шукають п’яних водіїв (ФОТО)

У Мукачеві розпочались заходи за безпеку дорожнього руху.

Ужгородська міськрада перевірить, чи встановили місцеві продавці термінали для розрахунку

Суб’єкти господарювання повинні встановити та використовувати спеціальні платіжні засоби під час здійснення розрахунків за продані товари. Про це повідомляє Ужгородська міськрада.
       

У Закарпатті пройде чемпіонат з більярду серед людей з обмеженими можливостями

Про чемпіонат з більярду серед інвалідів розкажуть у прес-центрі «Нове Закарпаття».

Школярі створили відеоролик про те, як заощаджувати у сім’ї

У Національному банку України привітали українських школярів – переможців конкурсу «Заощаджуй»!

Податкова нагадує закарпатцям, що за оренду квартири треба платити податки

Кошти, що надійшли орендодавцю у вигляді компенсації комунальних послуг та послуг на поточне утримання приміщень від орендаря, включаються до бази оподаткування ПДВ та підлягають оподаткуванню на загальних підставах за основною ставкою/

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 12 листопада. Наповнюйте улюблену чашечку запашною кавою, а думки – незабутніми емоціями. Нехай ранок буде добрим і бадьорим для вас, а осінь – затишною. Сонця вам, незважаючи на його кількість за вікном, а також гармонійного кавування!

Підписання Угоди про спільний авіаційний простір має спричинити здешевлення авіаперельотів

Текст Угоди про спільний авіаційний простір (САП) з країнами Євросоюзу узгоджений. Тривають процедури підготовки документа до підписання, сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул.

В Ужгородському районі у поточному році створили 1413 нових робочих місць

8 листопада в Ужгородському районному центрі зайнятості відбувся найбільший щорічний ярмарок вакансій та засідання круглого столу з питань працевлаштування осіб з обмеженими можливостями.

ГР при Закарпатській ОДА за оголошення 2015 року   Роком громадянського суспільства

В Ужгороді під керівництвом Федора Харути відбулося засідання Президії Громадської ради ІІ скликання при Закарпатській облдержадміністрації. У засіданні також взяли участь президент Закарпатської торгово-промислової палати Отто Ковчар, завідувач кафедри фінансів і банківської справи Інституту економіки і міжнародних відносин УжНУ Віра Варцаба та керівники структурних підрозділів ОДА.

Обласна влада лобіюватиме питання виділення коштів на берегоукріплення

У п’ятницю, 8 листопада, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо побував із робочим візитом у селі Лисичово Іршавського району. Кілька жителів цього населеного пункту днем раніше були на прийомі у заступника керівника краю та розповіли про ситуацію, що склалася в селі.

Олександр Ледида вважає, що обласна влада та нардепи мають спільно лобіювати інтереси закарпатців

Таку думку висловив керівник Закарпатської облдержадміністрації під час зустрічі з членами міжфракційної депутатської групи «Закарпаття», до складу якої   входять десятеро народних депутатів. У понеділок, 11 листопада, на зустрічі були присутні Валерій Пацкан, Михайло Ланьо, Іштван Гайдош, Василь Ковач, Валерій Лунченко, Валерій Черняков та ініціатор створення групи, її керівник Іван Бушко.

У середині листопада в Ужгороді цвітуть бузок і   фіалки

Через аномально високу для початку листопада температуру в Ужгороді розквітли бузок та фіалки,а на фруктових деревах з'явилися бруньки.

ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадує про строки сплати збору за провадження деяких видів пі

Юридичні особи та фізичні особи-підприємці на загальній системі оподаткування, які провадять торговельну діяльність у пунктах продажу товарів; надають платні побутові послуги; здійснюють торгівлю валютними цінностями у пунктах обміну іноземної валюти та діяльність у сфері розваг, повинні сплачувати збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності.

Директор ужгородського магазину взуття може сісти на 5 років за фінансові зловживання

Колишній директор ТОВ «Магазин взуття» відповідатиме в судовому порядку за привласнення та розтрату чужого майна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат