Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21820, 20

В Ужгороді на відкритті Music hall "Алхімік" покажуть справжню магію

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

27-річну ужгородку засудили за зберігання наркотика

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів ужгородку засуджено до одного року позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік

За останнє півріччя у Мукачеві виникло   19 несанкціонованих сміттєзвалищ

Сьогодні відбулось чергове засідання Мукачівського міськвиконкому, де разом з іншими питаннями заслухали звіт про роботу інспекції по благоустрою управління міського господарства. Традиційно, болючими питаннями будь-якого міста є проблеми свідомого забрудення навколишнього середовища місцевими жителями.

Огляд ужгородських кафе (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«РІО» намагається віднаходити для читачів щось незвичне, тож цього разу у традиційній рубриці «рест-тест» описує кафе, яке нещодавно відчинилося, ще не має остаточної назви, але вже вабить своїми душевністю, цікавим інтер’єром та віддаленістю від вулиць, якими ходите щодня.

Ансамбль народного танцю з Ужгорода переміг на львівському конкурсі

26-27 жовтня 2013 року у Львові за участю учнівської та студентської молоді Закарпаття відбувся ІІІ-ій Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Героя України Мирослава Вантуха. Фестиваль проводився з метою пошуку та розвитку нових форм народного танцю. В його конкурсній програмі брали участь колективи незалежно від відомств та підпорядкування регіонів України та Росії.

На Закарпатті засудили постачальника наркотиків з Італії у в’язницю (ФОТО)

На Закарпатті засуджено ув’язненого, який організував контрабанду наркотику з Італії до місця позбавлення волі.

Закарпатський чиновник може сісти на 10 років за 2,5 тис доларів хабара

Тячівського чиновника затримано при одержанні 2500 дол. США неправомірної вигоди, тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

В Ужгороді боротимуться з водіями, які паркуються на місцях інвалідів

У середу,   30 жовтня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів незвичайної соціальної акції, яка незабаром відбудеться в Ужгороді.

Антимонопольний комітет перевіряє підприємство «Виноградар»

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно ТОВ «Виноградар» (Іршавський р-н), у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку надання послуг з набуття в оренду земельних часток (паїв).

Закарпатці можуть сісти на 3 роки за гравій

Закарпатцям загрожує кримінальна відповідальність за незаконний забір піщано-гравійної суміші з русла р. Латориця.

Ужгородська податкова уточнює, як треба правильно заповнювати звіт

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу платників податків, що нарахований та виплачений дохід потрібно відобразити у формі №1ДФ — з ознакою доходу 157 «Дохід, виплачений самозайнятій особі».

Офіційний коментар мера Ужгорода щодо канікул

Вчора міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов зустрівся із представниками громадськості, батьками мітингуючих дітей та журналістами з питання перенесення осінніх канікул в школах міста.

Крик душі Ужгородської міськради: Навіщо мені освіта, я завжди буду мітингувати! (ФОТО)

"Батьки подивіться на своїх дітей! Вони не слухаються ні Вас ні будь-кого іншого і виходячи із сьогоднішніх подій, мабуть і не будуть слухати", — йдеться у повідомленні Ужгородської міськради щодо вчорашнього мітингу школярів.

Нелегали намагалися через Закарпаття дістатися Великобританії

У рамках проведення спеціальних заходів з протидії нелегальній міграції, прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя», які намагались незаконно потрапити до ЄС.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 29 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня, не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай успіх супроводжує вас вже зранку, а бадьорий аромат улюбленої кави надихає на нові звершення. Гарного дня й корисних справ сьогодні!

4 тисячі закарпатців звітують Міндоходів через Інтернет

Власники близько 82% реєстраторів розрахункових операцій придбали нову або пристосували стару касову техніку до нових умов звітування. На сьогодні у Закарпатській області працюють 4 870 реєстраторів розрахункових операцій. З них близько 4 000 вже підключені до системи зберігання і збору даних через мережу Інтернет. Вказані РРО формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервер Міндоходів.

Футбол, ЧЗ, Перша ліга: відбувся останній тур

Завершився Чемпіонат Закарпаття у Першій лізі. Чемпіоном турніру ще в минулому турі став ФК «Вільхівці». В останньому турі визначилися срібні та бронзові призери, якими стали ясінянська «Говерла» та «Старт».

Футбол, УПЛ. Тяжкий 14-й тур (ВІДЕО)

В 14-му турі, який відбувся цими вихідними лише «Шахтар» переграв свого суперника «Зорю» в спокійній манері. Іншим сильним Чемпіонату цього довелося несолодко. «Карпати» ледь не відігралися в Харкові, «Ворскла» і зовсім врятувалася з 0:2 в Дніпропетровську, «Динамо» догравало матч у десятьох і все ж перемогло «Іллічівець», реалізувавши пенальті. «Чорноморець» здобув тяжку вольову перемогу в себе дома над «Говерлою». В інших матчах також було не легко. «Арсенал» не виїхав на матч у Сімферополь, також не зіграє наступний у Кубку з «Нивою». Схоже одна з двох нікому не потрібних команд УПЛ зникне.

Закарпатські ветерани Великої Вітчизняної війни охоплені цілковитою диспансеризацією

«В Закарпатській області усі ветерани охоплені 100-відсотковою диспансеризацією, тобто знаходяться на обліку у лікарів в залежності від тієї чи іншої патології. Більшість ветеранів   страждають хронічними захворюваннями, перебіг яких ускладнюється перенесеними під час війни пораненнями та контузіями. Тому, з метою профілактики, призначення своєчасного лікування та оздоровлення, щорічно проводяться медичні огляди осіб цієї категорії

Вибираючи квартиру, мешканці Закарпатської області орієнтуються на ціну, а не на якість – соцопитува

Вирішальним фактором для жителів Закарпатської області при виборі квартири є ціна – так відповіли 97,2% опитаних. Другим за значимістю критерієм при виборі житла є розвиненість інфраструктури (92,3%). Такі результати були отримані в ході всеукраїнського соціологічного опитування, проведеного центром «Соціальний моніторинг» на замовлення Української федерації роботодавців охорони здоров'я (УФРОЗ) .

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат