Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21740, 20

В Ужгороді пригощатимуть гарбузовою кашею та яфиновим нопоєм (АФІША)

14 листопада на вул. Корзо на початку «липової алеї» в Ужгороді пройде Фруктовий день, присвячений Дню боротьби з діабетом.

У Закарпартті затримали 8 грузинів та 3 африканців (ФОТО)

Вісьмох вихідців з Кавказу та трьох африканців минулими вихідними затримали прикордонники Чопського загону за незаконну спробу подолання українсько-словацького кордону.

Близько 150 робіт Віктора Вазарелі приїхали в Ужгород(ФОТО)

У п’ятницю в Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відбулося відкриття виставки відомого угорського митця, одного з засновників оп-арту - Віктора Вазарелі.

Ужгородська молодь зібрала на благодійному аукціоні понад 2 тисячі гривень(ФОТО)

В Ужгороді пройшов благодійний аукціон «Я хочу допомогти»! «Я хочу допомогти» - саме під таким гаслом у неділю, 10 листопада, близько 50 людей навідалися на благодійний аукціон, чим саме долучилися до діючої акції «Купи зустріч – подаруй дитині свято».

ФОТОРЕПОРТАЖ з гри Говерла:Шахтар

Говерла не встояла перед Шахтарем в Ужгороді 0:2.

Ужгородський коледж культури й мистецтв літвечором вшанував Нестора Літописця (ФОТО)

За традицією   в Ужгородському коледжі культури і мистецтв   святкують День української писемності та мови в день вшанування Нестора Літописця.

Міндоходів проведе засідання Громадської ради у Закарпатті

З метою проведення презентації діяльності окремих підрозділів Міністерства доходів і зборів України 12 листопада о 10.00 відбудеться засідання Громадської ради при Міністерстві доходів і зборів України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 11 листопада. Будьте в курсі найважливіших подій з Rionews та не розчаровуйтеся через дрібниці. Осінні ранки надихають на нові звершення, якщо їх зустрічати у хорошій компанії і з чашечками свіжозвареної кави. Ароматного прокидання й легкого понеділка!

Закарпатський нардеп-регіонал Мошак під дудку Балоги працює на опозицію

Сайт "УА-Репортер" аналізує, чому нардеп-регіонал Мошак працює проти влади на опозицію.

Гандбол, Кубок ЕГФ. "Карпати" - "Копенгаген" (Анонс)

В суботу в рамках 3-го раунду (1/32 фіналу) Кубка ЄГФ «Карпати» приймають ГК «Копенгаген» із Данії.

Футбол, УПЛ, 16-й тур. "Говерла" - "Шахтар" (Анонс)

В першому матчі другого кола «Говерла» приймає «Шахтар». Початок о 18.30. Ціни на квитки незмінні. Західна трибуна — 40 грн., східна — 30, північна та південна трибуни — 10. Нагадаємо, що в першому турі переміг «Шахтар» — 2:0. Загальна статистика зустрічей в УПЛ та КУ виглядає так: +0=2–14. Голи: 7:41.

На Закарпатті скоротили 10% митників

У зв’язку з реформуванням митної та податкової служб Закарпаття та створення Головного управління Міндоходів було скорочено близько 10% чисельності працівників.

На Закарпатті цього року запрацюють спільні митні з ЄС пости

Після підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС найбільші зміни (по роботі Міністерства доходів та зборів) торкнуться напрямку роботи митниць. Митний кодекс необхідно адаптувати до правил ЄС.

Rzeczpospolita: питання асоціації з Україною поділило ЄС на три групи

У питанні підписання угоди про асоціацію з Україною країни ЄС розділилися на три групи. Про це пише Rzeczpospolita із посиланням на свої джерела у Брюсселі.

Прокуратура розслідує спекуляції з металами у Закарпатті

Службовці з Ужгорода займались незаконним збором металобрухту в Хусті – прокуратура розпочала досудове розслідування.

Президент звільнив губернатора з Закарпаття

Президент України Віктор Янукович відповідним указом звільнив з посади голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука. Указ № 625/2013 розмістили на офіційному сайті Президента сьогодні зранку.

Закарпатці презентували у Чехії своє, автентичне мистецтво (ФОТО)

У четвер, 7 листопада в адмінбудинку краю Височина, в місті Їглава відкрився вернісаж української культури. Згодом відбувся виступ Закарпатського народного хору в міському театрі.

У Закарпатті перебуває Міністр оборони України (ФОТО)

У п’ятницю, 8 листопада, з робочою поїздкою на Закарпатті перебуває Міністр оборони України Павло Лебедєв. Зранку він зустрівся з керівником області Олександром Ледидою.

Податкова навчає ужгородців відстоювати свої права

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області проводить Всеукраїнську акцію „Права та обов’язки”.

Чи застосовуватимуть у Закарпатті «детектор брехні» для платників податків (ФОТО)

Такою була одна із тем розмови Василя Іванчо, начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, в ефірі Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії «Тиса 1» у громадському ток-шоу «Про головне».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат