Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21760, 20

В Ужгороді перебуває Держсекретар Міністерства закордонних справ Угорщини

У п’ятницю, 8 листопада, з робочим візитом в області перебуває Державний секретар Міністерства закордонних справ Угорщини Жолт Неймет.

Різдвяна ярмарка в Ужгороді пройде біля пішохідного мосту

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов видав розпорядження щодо організації торговельного обслуговування напередодні святкування різдвяно-новорічних свят:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 8 листопада. Нехай ваш ранок буде гармонійним, а ранкова прохолода приємно бадьорить і налаштовує на корисні справи. Приймайте з легкістю і віддавайте зі щастям. Порцією смачної кави також не гріх поділитися з бажаними співрозмовниками. Гарної вам п’ятниці!

У Виноградові обговорили проблеми наповнення місцевого бюджету

У середу 6 листопада під керівництвом начальника ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Тетяни Граб відбулася семінар-нарада з бухгалтерами та землевпорядниками сільських та селищних рад району

Закарпатгаз інформує про планово-технічне обслуговування

Планове технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання здійснюється відповідно до «Положення про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.10.1997р. за №451/2255 і включає в себе комплекс робіт з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання, що виконується підприємством з газопостачання та газифікації згідно з затвердженим графіком робіт.

За порушення техумов проти Хустського Водоканалу розпочато розcлідування

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно Хустського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

ДАІ виявила майже 400 порушень у пасажирських перевезеннях

Декілька днів назад при проведенні заходів «Перевізник зима-2013» інспекторами Державтоінспекції із залученням спеціалістів діагностичної лабораторії відпрацьовувався Іршавський район. У одному із сіл правоохоронці зупинили мікроавтобус марки «Volkswagen». У салоні автобуса на 11-ти пасажирських місцях розмістилося 13 пасажирів. У ході подальшої перевірки працівники ДАІ з'ясували, що цей транспортний засіб був самовільно переобладнаний власником з вантажного на пасажирський з грубими порушеннями.

Футбол. Важливі матчі у Лізі Європи

Три українські клуби сьогодні зіграють в четвертому турі Групового етапу.

8 років позбавлення волі з конфіскацією майна отримали злочинці за розбійний напад на підприємців

Прокуратурою в судовому засіданні доведено вину учасників організованої злочинної групи (двох закарпатців та одного мешканця Кіровоградщини) у підготовці до вчинення розбійного нападу на підприємців, яких в подальшому, вироком Хустського районного суду засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Берегові   рятувальники зняли з горища травмовану місцеву мешканку


Учора, 6 листопада, чергове відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що в Берегові, поспішало до житлового будинку, що на вулиці Мукачівській. О 15:57 їм повідомили, що на горищі приватного будинку травмувалася молода жінка й потребує негайної допомоги.

Закарпатці ходитимуть на побачення, аби зібрати гроші для дитбудинку (ОГОЛОШЕННЯ ПРО АКЦІЮ)

Благодійний сезон відкрито. 5 листопада, стартувала благодійна акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято», яка проводиться вже вчетверте на Закарпатті.

В ужгородських багатоповерхівках запрацювали ліфти (ФОТО)

Упродовж понад трьох місяців у двох під’їздах дев’ятиповерхівки №23 на вулиці Легоцького в Ужгороді через технічні неполадки не працювали ліфти, тож літнім і немічним людям, вагітним жінкам та молодим мамам з дитячими візочками доводилося непереливки, долаючи східці до верхніх поверхів.

У Закарпатті пройшов соціальний ярмарок дитячого краму

У Берегівській ЗОШ № 4 ось уже вдруге провели ярмарок дитячого одягу та речей, організатори якого – об’єднання угорських багатодітних сімей Закарпаття та фонд   "Наше майбутнє у наших руках ”.

В Ужгороді горіли одразу дві іномарки

Вчора вночі в Ужгороді горіли Skoda Octavia та Audi A6.

Що мають знати ужгородські роботодавці-платники про ЄСВ

На виплати за цивільно-правовими договорами з працівниками відсоток ЄСВ становить 34,7%, для бюджетних організацій та установ - 36,3%.

15—16 листопада закарпатки пізнаватимуть у собі богинь

Закарпатським жінкам пропонують пізнати в собі богиню. Спеціально для закарпатських жінок вперше в Ужгороді 15-16 листопада відбудеться 2 - х денний тренінг - семінар "Мандала Богині "!

434 закарпатські підприємці почали сплачувати податки

На Закарпатті 434 підприємців залучено до держреєстрації.

Цієї п’ятниці ужгородцям запропонують роботу

У п’ятницю,   8 листопада, об 11.00 на території Ужгородського районного центру зайнятості   (вул. Бородіна, 14) відбудеться Ярмарок вакансій. У Ярмарку візьмуть участь понад 10 організацій та підприємств, які працюють на території Ужгородського району.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 7 листопада. Запам’ятовуйте яскраві миті протягом дня і не переймайтеся через дрібниці. Успіх обов’язково знайде вас, якщо не будете лінуватися й вже зранку запрограмуєте себе на позитив. Запрошуйте до кавування бажаних співрозмовників і нехай сьогодні усе вдається!

Твори Віктора Вазарелі представлять в Ужгороді

8 листопада 2013 р. у Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відкриється виставка творів Віктора ВАЗАРЕЛІ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат