Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21920, 20

З оголошеного на сьогодні мітингу в Ужгороді стирчать «вуха» ЄЦ

Ужгородом поширювався заклик до батьків узяти дітей і вранці замість школи привести їх під міську раду протестувати проти переносу канікул на холодний період року.

Закарпаття перед вибором: Політичне дежавю 71 округу

"Все те же на манеже". Невже влада знову свого хлопця “бортане” і поміняє його на Балогу?

Закарпатці брали участь у відкритті Центру української культури у Пряшеві

У концертній програмі відкриття Центру української культури взяв участь народний інструментальний ансамбль „Рапсодія” Ужгородського районного будинку культури (керівник Леся Дубенко).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 28 жовтня. Перетворюйте звичайні ранки у незабутні миті прокидання з ароматом улюбленої кави. Нехай оточення радує приємними речами, справи розпочинаються з легкої руки, а настрій не залежить від кількості сонячних променів за вікном. Вибирайте чашечку кави до смаку, й вдалого вам понеділка!

У Закарпатті презентували парк Шенборнів з надзвичайними цікавинками (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У суботу,   26 жовтня відбулося урочисте відкриття першої черги реконструкції парка Шенборнів в урочищі Воєводино.

Чемпіонат Іршавського району. Доля золота вирішиться в Заріччі та Доробратові

Відбулись матчі 23 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. Господарі були досить гостинними двічі виграли і двічі сенсаційно постпились. Ще одна гра завершилась несподіваною нульовою нічиєю. Загалом забито

Чемпіонат Закарпаття. «Вільхівці» у наступному турі можуть повторити більшість досягнень «Метеора»

Що так вони можуть зробити (хоча зробити їм це буде набагато складніше), стало зрозуміло у неділю 20 жовтня, коли відбулись матчі 21 туру чемпіонату Закарпаття серед клубів першої ліги.

Завдяки ТМ «Львівське» у Львові знову з’являться сто п’ятдесят нових лавок

ТМ «Львівське» та найстаріша броварня України Львівська пивоварня, якій незабаром виповниться 300 років, в черговий раз зайнялись благоустроєм міста. 25 жовтня за участю співробітників Львівської пивоварні розпочали встановлення у центральному сквері на проспекті Свободи першої частини нових лавочок. Загалом, до кінця року, їх буде встановлено у місті сто п’ятдесят штук.

Тенісний стіл ледь не вбив 3-річного хлопчика в коридорі лікарні

Шокуючий випадок, який ледь не забрав життя 3-річного хлопчика, стався днями у стінах дитячої лікарні в Мукачеві. Сім’я військово­службовця з Чопа разом зі своїм 3-річним сином приїхала до Мукачева на консультацію з лікарем.

В Закарпатті найнижчі в Україні ціни на комунальне утримання будинків

Згідно з повідомленням Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства., найвищі середні тарифи з теплопостачання в Україні - в Одеській області (265,70 гривень за гігакалорію), найменші - в Києві (169,77)

Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Феодором

У п’ятницю, 25 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Мукачівським та Ужгородським Феодором.

Facebook поступово витискає звичні ЗМІ

(мовою оригіналу) Facebook становится средством массовой информации, избавляя от необходимости отслеживания новостных сайтов. Но большинство людей пока не осознают этого: они заходят в социальные сети, чтобы поделиться собственным мнением, а на новости натыкаются случайно.

Закарпатські винороби працюють на словацькому обладнанні (ФОТО)

24 жовтня відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу до Сваляви, де на базі Свалявського технічного коледжу національного університету харчових технологій упродовж 23-24 жовтня проходив мінародний семінар на тему «Розвиток виноградарства та виноробства у Карпатському регіоні» за участі закарпатських та словацьких фахівців з виноробства.

Закарпатські податківці одержали подарунки

На Закарпатті призери І Спартакіади працівників Міндоходів отримали свої нагороди.

В Ужгороді, біля ОДА висадять дерева за макулатуру

У рамках завершення доброчинної екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево» за ініціативою ЗОО «Всеукраїнська Екологічна Ліга» буде проводитись висадка дерев та кущів, що придбані за рахунок отриманих коштів від здачі макулатури.

Міндоходів одержало 12,7 тисяч звітів з єдиного соціального внеску від закарпатців

У Закарпатті майже 57% платників подали звіти з єдиного соціального внеску в електронному форматі.

Філософія буддизму з уст Олени Леонтієвої

24 жовтня до Ужгорода завітала Олена Леонтьєва – кандидат історичних наук, буддолог. Вона презентувала свою енциклопедію «Путеводитель по буддизму» і провела лекцію на тему «Любов і партнерство».

Податкова відшкодовуватиме ужгородцям і у вигляді векселів

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді   нагадують, що бюджетне відшкодування у вигляді векселів платники отримуватимуть за принципом   добровільності.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 25 жовтня. Запам’ятовуйте лише приємні миті свого життя. Нехай ароматна кава пробуджує ваш настрій і спонукає до корисних справ. Наприкінці тижня плануйте все швиденько, аби встигнути добре відпочити на вихідних. Сонячного вам ранку, незалежно від погоди за вікном, а також смачного кавування!

На нараді обговорили питання розвитку харчової та переробної промисловості

У четвер, 24 жовтня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада з питань розвитку харчової та переробної промисловості області. У нараді взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Юрій Гузинець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних служб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат