Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21940, 20

Органзатори мітингу школярів можуть сісти на півроку

Міліція збирає інформацію про організаторів мітингу школярів проти перенесення осінніх канікул на зимовий період. Подію в УМВС кваліфікують як групове порушення громадського порядку за що передбачено штраф до 850 гривень, або арешт на строк до півроку.

За кубок з мотоциклетного кросу позмагаються 150 спортсменів

2 та 3 листопада на базі спортивного клубу «Берегвідейк» у селі Великі Береги (Берегівський район) пройде командний кубок центральноєвропейських держав з мотоциклетного кросу.

В Ужгороді виступатиме Етелла Чуприк

ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!
Початок о 18:00. Вільний вхід. Площа Театральна, 10

Закарпатські волонтери обмінювалися досвідом під час семінару

28 жовтня 2013 р. відбувся семінар «Про стан волонтерства в Закарпатській області» для представників громадських організацій у рамках проекту «Волонтерство – шлях до самореалізації» за підтримки Фонду Сприяння Демократії Посольства США в Україні.

Вистава про закарпатського опришка перемогла на Всеукраїнському огляді-конкурсі (+ АФІША)

Під час урочистого відкриття Міжнародного фестивалю театрів ляльок „Інтерлялька-2013” представник Міжнародної асоціації лялькарів УНІМА-Україна Михайло Урицький вручив нагороди закарпатським лялькарям за перемогу у огляді-конкурсі „Прем’єри сезону”, але за бурхливими подіями фесту вони залишилися непоміченими. Прийшов час розповісти про конкурс детальніше.

Чому балогівські ЗМІ спекулюють на темі «солотвинських переселенців»

В черговий раз М-Студіо, яке фінансується і працює на клан Балог, викинуло замовну інформацію про ситуацію з переселенцями в Солотвині.

За порушеннями, виявленими Закарпатським ТВ АКУ, сплачено штрафів на суму   891,2 тис.грн.

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України підводить підсумки роботи за 9 місяців 2013 року.

Міліція відхрещується від репресій та шукає порушників

Як відомо, 28 жовтня в Ужгороді біля стін мерії відбувся мітинг протесту школярів у кількості близько трьохсот осіб проти перенесення осінніх канікул.

Закарпаття має угоду про співпрацю з сербським краєм Воєводина


  Двосторонню угоду про співробітництво підписали голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида та представник Уряду Воєводина Славко Рац у середу, 30 жовтня. У зустрічі взяли участь, зокрема, і ректор Ужгородського національного університету Федір Ващук, академік НАН України та президент Воєводинської академії наук та мистецтва в Новому Саді, а також Директор Інституту культури Воєводських русинів Сергій Тамаш.

Обладнання вартістю понад мільйон втановлюють у профтехзакладах Закарпаття

Днями відбулося урочисте відкриття навчального «учнівського ресторану» та спецлабораторій в Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технологій харчування.

У Києві під егідою ПАРТІЇ РЕГІОНІВ стартував Всеукраїнський меморіальний марш, присвячений 69 річниц

Сьогодні вранці на площі Слави столиці стартував Всеукраїнський меморіальний марш, присвячений 69 річниці визволення України від фашистських загарбників. Декількома хвилинами раніше його учасники поклали квіти до Пам'ятника Вічної Слави на могилі Невідомого солдата.

В Ужгороді буде триденна магія з музикою,   PJ show і коктейлями (АФІША)

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

Іршавчани сплатили 650 тисяч єдиного соціального внеску

Понад 648 тис. грн. ЄСВ перерахували платники Іршавщини до бюджету. Протягом трьох тижнів жовтня платники подали 723 звіти про нараховані суми єдиного соціального внеску, причому з них в електронному вигляді – майже 90%.

Закарпатці, які заробляють за кордоном, мають право на сплату ЄСВ

Сплата єдиного соцвнеску з доходу, отриманого за кордоном, - право, а не обов'язок громадян, - повідомляє ДПІ м. Ужгорода.

Екологи встановили, наскільки забруднена річка Тиса

На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Румунії з питань водного господарства на прикордонних водах 23 – 25 жовтня 2013 року у м. Клуж-Напока (Румунія) відбулася зустріч   українсько–румунської робочої групи експертів по охороні якості вод.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 30 жовтня. Коли осінь наступає своєю ранковою прохолодою, а ранки здаються неймовірно тривалими й буденними, намагайтеся не переймати їхній негатив, адже сонце обов’язково загляне до вашого віконця. Прокидайтеся з чашечкою улюбленої кави, плануйте на день лише корисні справи, і нехай в екватор тижня вас оточує гармонія!

В Ужгороді обговорили можливості дресирування собак-поводирів для незрячих

У вівторок, 29 жовтня, відбувся міжнародний інформаційний семінар на тему: «Перспективи впровадження в Україні міжнародного досвіду використання собак-поводирів, як активних помічників осіб з вадами зору». На заході були присутні директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Віктор Мацола, виконавчий директор ВГО «Національна Асамблея інвалідів України» Наталія Скрипка, керівники профільних управлінь, учасники семінару.

В Ужгороді на відкритті Music hall "Алхімік" покажуть справжню магію

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

27-річну ужгородку засудили за зберігання наркотика

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів ужгородку засуджено до одного року позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік

За останнє півріччя у Мукачеві виникло   19 несанкціонованих сміттєзвалищ

Сьогодні відбулось чергове засідання Мукачівського міськвиконкому, де разом з іншими питаннями заслухали звіт про роботу інспекції по благоустрою управління міського господарства. Традиційно, болючими питаннями будь-якого міста є проблеми свідомого забрудення навколишнього середовища місцевими жителями.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат