Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21900, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 29 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня, не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай успіх супроводжує вас вже зранку, а бадьорий аромат улюбленої кави надихає на нові звершення. Гарного дня й корисних справ сьогодні!

4 тисячі закарпатців звітують Міндоходів через Інтернет

Власники близько 82% реєстраторів розрахункових операцій придбали нову або пристосували стару касову техніку до нових умов звітування. На сьогодні у Закарпатській області працюють 4 870 реєстраторів розрахункових операцій. З них близько 4 000 вже підключені до системи зберігання і збору даних через мережу Інтернет. Вказані РРО формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервер Міндоходів.

Футбол, ЧЗ, Перша ліга: відбувся останній тур

Завершився Чемпіонат Закарпаття у Першій лізі. Чемпіоном турніру ще в минулому турі став ФК «Вільхівці». В останньому турі визначилися срібні та бронзові призери, якими стали ясінянська «Говерла» та «Старт».

Футбол, УПЛ. Тяжкий 14-й тур (ВІДЕО)

В 14-му турі, який відбувся цими вихідними лише «Шахтар» переграв свого суперника «Зорю» в спокійній манері. Іншим сильним Чемпіонату цього довелося несолодко. «Карпати» ледь не відігралися в Харкові, «Ворскла» і зовсім врятувалася з 0:2 в Дніпропетровську, «Динамо» догравало матч у десятьох і все ж перемогло «Іллічівець», реалізувавши пенальті. «Чорноморець» здобув тяжку вольову перемогу в себе дома над «Говерлою». В інших матчах також було не легко. «Арсенал» не виїхав на матч у Сімферополь, також не зіграє наступний у Кубку з «Нивою». Схоже одна з двох нікому не потрібних команд УПЛ зникне.

Закарпатські ветерани Великої Вітчизняної війни охоплені цілковитою диспансеризацією

«В Закарпатській області усі ветерани охоплені 100-відсотковою диспансеризацією, тобто знаходяться на обліку у лікарів в залежності від тієї чи іншої патології. Більшість ветеранів   страждають хронічними захворюваннями, перебіг яких ускладнюється перенесеними під час війни пораненнями та контузіями. Тому, з метою профілактики, призначення своєчасного лікування та оздоровлення, щорічно проводяться медичні огляди осіб цієї категорії

Вибираючи квартиру, мешканці Закарпатської області орієнтуються на ціну, а не на якість – соцопитува

Вирішальним фактором для жителів Закарпатської області при виборі квартири є ціна – так відповіли 97,2% опитаних. Другим за значимістю критерієм при виборі житла є розвиненість інфраструктури (92,3%). Такі результати були отримані в ході всеукраїнського соціологічного опитування, проведеного центром «Соціальний моніторинг» на замовлення Української федерації роботодавців охорони здоров'я (УФРОЗ) .

Учні вимагали канікул(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Крім плакатів та вигуків, у хід пішли і яйця.

В області відзначають річницю визволення від німецько-фашистських загарбників

У понеділок, 28 жовтня, з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України та Закарпаття від фашистських загарбників, відбулося покладання квітів до пам’ятників загиблим солдатам. У заході взяли участь голова обласної адміністрації Олександр Ледида, голова обласної ради Іван Балога, керівники правоохоронних та контролюючих органів області, представники ветеранських та громадських організацій, краяни.

Закарпатці отримали державні нагороди

У понеділок, 28 жовтня, в обласній адміністрації відбулося урочисте вручення державних нагород.

Зокрема, з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників Олександр Ледида вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня голові обласної ради Організації ветеранів України в Закарпатській області Івану Бігунцю.

У Закарпатті вилучили партію цигарок

Прикордонники відділу “Косино” Мукачівського загону   отримали оперативну інформацію про рух   двох невідомих осіб, в напрямку державного кордону.

Качур пояснив ужгородським школярам та їх батькам, чому осінні канікули перенесли на зиму

Представники обласної влади поспілкувались з мітингувальниками.

Коментар голови Закарпатської ОДА Ледиди щодо скасування осінніх канікул (ФОТО)

Олександр ЛЕДИДА: "Рішення про відміну канікул місцеві ради приймають самостійно. Відтак, воно має бути обґрунтованим   у кожному окремому випадку".

Школярі принесли яйця на мітинг до Ужгородської міськради через відміну осінніх канікул (ФОТО)

Школярі з батьками сьогодні, з 9.00 мітингували біля будівлі Ужгородської міськради, через скасування осінніх канікул. Всього їх зібралося близько 150.

Закарпатець наїхав на трьох школярок

Інспектори ДАІ розшукали автомобіль, причетний до наїзду на школярок.

У справі загибелі ужгородки біля "Білочки" триває судово-медична експертиза

Прокуратура Ужгорода контролює хід розслідування за фактом загибелі ужгородки.

Кредобанк — лідер із автокредитування

«Кредобанк» визнано лауреатом IV Всеукраїнського конкурсу «Лідер у сфері автокредитування, автострахування і супутніх послуг – 2013», підсумки якого були підведені у жовтні. Банк отримав нагороду конкурсу в номінації «Лідер з підтримки українських автовиробників».

У парку Шенборнів облаштують оглядову вежу, з якої буде видно Словаччину (ФОТО+ДОПОВНЕНО)

26 жовтня на Перечинщині відбулося урочисте відкриття першої черги реконструкції парка Шенборна в урочищі Воєводино, який незабаром має стати однією з найпривабливіших туристичних родзинок Закарпаття.

В Ужгороді на День автомобіліста показали «зачаровану» машину

Автомобілі різноманітних марок, зокрема Жигулі, Audi , Toyota, BMW,   можна було побачити 27 жовтня на показових виступах в Ужгороді. Організували їх представники автоклубів з нагоди святкування Дня автомобіліста.

З оголошеного на сьогодні мітингу в Ужгороді стирчать «вуха» ЄЦ

Ужгородом поширювався заклик до батьків узяти дітей і вранці замість школи привести їх під міську раду протестувати проти переносу канікул на холодний період року.

Закарпаття перед вибором: Політичне дежавю 71 округу

"Все те же на манеже". Невже влада знову свого хлопця “бортане” і поміняє його на Балогу?

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат