Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22000, 20

Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Феодором

У п’ятницю, 25 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Мукачівським та Ужгородським Феодором.

Facebook поступово витискає звичні ЗМІ

(мовою оригіналу) Facebook становится средством массовой информации, избавляя от необходимости отслеживания новостных сайтов. Но большинство людей пока не осознают этого: они заходят в социальные сети, чтобы поделиться собственным мнением, а на новости натыкаются случайно.

Закарпатські винороби працюють на словацькому обладнанні (ФОТО)

24 жовтня відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу до Сваляви, де на базі Свалявського технічного коледжу національного університету харчових технологій упродовж 23-24 жовтня проходив мінародний семінар на тему «Розвиток виноградарства та виноробства у Карпатському регіоні» за участі закарпатських та словацьких фахівців з виноробства.

Закарпатські податківці одержали подарунки

На Закарпатті призери І Спартакіади працівників Міндоходів отримали свої нагороди.

В Ужгороді, біля ОДА висадять дерева за макулатуру

У рамках завершення доброчинної екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево» за ініціативою ЗОО «Всеукраїнська Екологічна Ліга» буде проводитись висадка дерев та кущів, що придбані за рахунок отриманих коштів від здачі макулатури.

Міндоходів одержало 12,7 тисяч звітів з єдиного соціального внеску від закарпатців

У Закарпатті майже 57% платників подали звіти з єдиного соціального внеску в електронному форматі.

Філософія буддизму з уст Олени Леонтієвої

24 жовтня до Ужгорода завітала Олена Леонтьєва – кандидат історичних наук, буддолог. Вона презентувала свою енциклопедію «Путеводитель по буддизму» і провела лекцію на тему «Любов і партнерство».

Податкова відшкодовуватиме ужгородцям і у вигляді векселів

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді   нагадують, що бюджетне відшкодування у вигляді векселів платники отримуватимуть за принципом   добровільності.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 25 жовтня. Запам’ятовуйте лише приємні миті свого життя. Нехай ароматна кава пробуджує ваш настрій і спонукає до корисних справ. Наприкінці тижня плануйте все швиденько, аби встигнути добре відпочити на вихідних. Сонячного вам ранку, незалежно від погоди за вікном, а також смачного кавування!

На нараді обговорили питання розвитку харчової та переробної промисловості

У четвер, 24 жовтня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада з питань розвитку харчової та переробної промисловості області. У нараді взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Юрій Гузинець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних служб.

Школярі Мукачівщини на осінні канікули підуть безпечно – запевнили працівники ДАІ

Незабаром у школах розпочнуться осінні канікули. Діти заповнять двори, дитячі майданчики та вулиці. Юні дослідники будуть насолоджуватися відпочинком та випробувати себе в різних життєвих ситуаціях без нагляду дорослих.

Футбол, УПЛ. "Чорноморець" — "Говерла", прев’ю

У п’ятницю розпочиинається 14-й передостанній тур у першому колі. "Говерла" в ньому грає на виїзді в Одесі. Дискваліфікованих на матч немає.

Ужгородські велосипедисти платитимуть штраф за катання у центрі міста

Відтепер муніципальна поліція зможе складати адмінпротоколи на велосипедистів, які ганяють у пішохідній зоні Ужгорода.

Футбол.   Український вечір в Лізі Європи

Сьогодні відразу три українські клуби зіграють в Лізі Європи.

Футбол, ЛЧ. "Шахтар" спустили на землю (ВІДЕО)

Донецький "Шахтар" зазнав нищівної поразки від "Баєра" на "БайАрені". Після непоганого стару в турнірі з перемоги над "Сосьєдадом" і нічиєї з "МЮ", від "аптекарів" команда Луческу отримала по повній програмі. Першу частину дилогії, яка з турнірної точки зору є вирішальною в боротьбі за місце в плей-оф, гірники провалили.

Матч Україна – Франція пройде на НСК Олімпійський

Матч раунду плей-офф Кубку Світу ФІФА 2014 року між збірними України та Франції, як і повідомляв вчора UA-Футбол, пройде на НСК "Олімпійський" у Києві.

Закарпатець втратив свою автівку за 82 тисячі гривень (ФОТО)

Минулої доби один з наших співвітчизників під час перетину кордону втратив своє авто.

На Рахівщині свиней побільшало на 2 тисячі, а корів - на 300

У середу, 23 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович зустрівся з колективом та ознайомився з роботою фермерського господарства «Агроспол», що на Рахівщині.

Письменниця з Закарпаття видала в Америці книгу про реальних людей та їх історії (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція італійської письменниці із закарпатським корінням Тайві Тум з нагоди виходу її 3-томної книги «Исповедь» в США.

В Ужгороді на показі мод збиратимуть іграшки й книжки для дитбудинків

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат