Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22020, 20

Україна зі Словаччиною планує реалізувати транспортні проекти

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул провів зустріч з Послом Словацької Республіки в Україні Паволом Гамжіком.

На кордоні з Румунією буде новий міст

У середу, 23 жовтня, до Закарпаття завітала офіційна делегація румунського повіту Мараморош на чолі із префектом Антоном Рохняном. Закордонні гості приїхали до Закарпаття уже втретє, щоб обговорити можливості та умови будівництва між двома країнами моста та нового пункту пропуску. Українську сторону на зустрічі представляли перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо, а також очільники Рахівської та Тячівської РДА Дмитро Андріюк та Іван Бринзяник.

До Ужгорода з гастролями їде театр російської драми ім. Лесі Українки

З 15 до 17 листопада 2013 року на сцені Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім. братів Юрія-Августина і Євгенія Шерегіїв відбудуться ГАСТРОЛІ Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки (м. Київ), під час яких будуть показані найкращі та найпопулярніші комедії нашого репертуару.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 24 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій дня з Rionews і не переймайтеся через дрібниці. Нехай осінні ранки надихають на корисні справи, запам’ятовуються жовтенькими листочками й ароматом свіжозвареної кави. Гармонійного ранку й хорошого четверга!

Найбільше до Пенсійного фонду заборгували в Ужгороді, Чопі, Мукачеві, на Тячівщині та Берегівщині

У середу, 23 жовтня, під головуванням заступника очільника краю Івана Качура відбулася селекторна нарада з керівниками районів та міст стосовно погашення заборгованості з виплати заробітної плати та до Пенсійного фонду.

Фахівці Міндоходів розробили нову форму Книги обліку доходів і витрат

Її затверджено наказом № 481 Міністерства доходів і зборів від 16 вересня 2013 року   та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2013 року за № 1686/24218.

З «Говерли» можуть зняти три очки

У п’ятницю для київського «Арсенал» настане Час Ч.

У Падіюні проведуть міжнародний фестиваль з кіокушинкай карате

У суботу, 26 жовтня, стартує Міжнародний турнір та відкритий чемпіонат Закарпатської області з кіокушинкай карате серед дітей, юнаків та дівчат.

В Ужгороді знешкодили снаряд часів війни

23 жовтня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення було знищено боеприпас, що було виявлено напередодні місцевим мешканцем на вулиці Канальній у місті Ужгород.

Під час осінніх канікул   збільшать кількість вагонів і призначать додаткові рейси у західному напрям

На період осінніх шкільних канікул залізничники збільшили кількість вагонів у найпопулярніших поїздах і призначили додаткові рейси у західному напрямку. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".Зокрема, як йдеться у повідомленні "Укрзалізниці", додатково призначений поїзд № 207/208 Київ-Ужгород-Київ здійснить два рейси.

Ужгородцям про буддизм від відомого буддолога

24 жовтня, о 19.00 вперше з публічною лекцією в Ужгороді побуває Олена Леонтьєва - кандидат історичних наук, буддолог, яка захистила кандидатську дисертацію під науковим керівництвом доктора історичних наук, професора Андросова В.П., співробітник Інституту сходознавства РАН.

Футбол, ЛЧ. "Баєр" — "Леверкузен". Анонс

Сьогодні відбудеться друга частина матчів третього туру Ліги чемпіонів.

Понад 50 спеціалістів оцінювали якість закарпатського вина

16-17 жовтня у м. Берегово на базі СП «Айсберг» проходив всеукраїнський захід – засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром». Головна тема засідання комісії - визначення якості української та іноземної виноробної продукції, яка пропонується споживачам в магазинах.  

У Ощадбанку у Закарпатті згоріли документація та техніка (ФОТО)

23 жовтня о 06:09   до рятувальників Тячівського району надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні «Ощадбанку», що   в смт Тересва на вулиці Народній. До місця події негайно вирушили чергові варти 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Тересва.

Прикордонники пояснили, чому не випустили за кордон 216 дітей (ФОТО)

За кілька днів українські школярі зможуть трішки перепочити від навчального процесу, адже починаються осінні канікули. Звичайно, місце їх проведення кожен обиратиме сам, але, не виключено, що знайдуться й ті, хто вирушить на кілька днів за кордон.

У Закарпатті святкують угорську революцію

Сьогодні наші сусіди – угорці відзначають 57 річницю революції і визвольної боротьби 1956 року.

Прокуратура через суд домоглася, аби закарпатське підприємство виплатило 70 тисяч гривень зарплати

Прокуратура Ужгорода, через суд домоглася виплати колективу ПАТ «Управління механізації будівництва» майже 70 тисяч гривень заборгованої зарплати.

Закарпатська влада пропонує зробити 1 листопада вихідним

Закарпатські підприємства можуть зробити 1 листопада вихідним.

Неофіційна найстаріша жителька Землі живе в Україні

Українка — найстарша жителька Землі, але про це не знають у Книзі рекордів Гіннесса. Катерина Козак на рік старша за ста п'ятнадцятилітню японку Місао Окаву, за життям якої стежить увесь світ.

Ряди "Єдиного Центру" на Закарпатті рідіють на очах!

Гроші мукачівського клану не взмозі утримати в партійних рядах навіть своїх перших прихильників...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат