Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21520, 20

Гандбол. Після першого туру обласного чемпіонату лідирує Берегово

24 листопада, в приміщені спортивного залу Перечинської загально-освітньої школи пройшов I-й тур Закарпатської ліги з гандболу серед чоловічих команд.

Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, та Opel – найпопулярніші марки авто, що імпортуються на Закарпаття

З початку року на територію області ввезено понад 3,8 тис. транспортних засобів. Сума платежів, яку сплатили суб’єкти господарювання та громадяни за ввіз автомобілів: ввізне мито, акцизний податок, спецмито, утилізаційний збір та ПДВ, склала понад 110 мільйонів гривень. Зокрема, екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів, імпортери автівок спрямували до скарбниці держави понад 2 млн. 100 тис. грн.

Керівник краю впевнений щодо євроінтеграції

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида переконаний: майбутнє України – за євроінтеграцією, водночас, керівник краю наголосив:

Закуренний пояснив дилетанту Балозі, чому він зі своєю сесією займається політичним популізмом

Заступник голови Закарпатської облради Володими Закуренний дав зрозуміти голові облради Іванові Балозі, що той займається політичним популізмом, скликаючи сесію.

У Києві видали художньо-документальну книгу про закарпатського силача Кротона

Визначний закарпатець Іван Фірцак, або ж Іван Сила чи Кротон, повертається із незаслуженого забуття. Вихід у світ дитячої книги Олександра Гавроша, створеної за мотивами першоджерела, книги Антона Копинця «Кротон (Іван Сила)», та прем’єра української стрічки «Іван Сила» - це не фінал історії повернення героя до свого народу.

Народні депутати від Закарпаття просять уряд профінансувати з Держбюджету ремонт дороги у Берегові і

Народні депутати України, члени міжфракційної групи «Закарпаття», підготували депутатське звернення, адресоване Прем’єр-Міністрові України Миколі Азарову.
У документі йдеться про формування бюджету на 2014 рік та перспективи закладення коштів на конкретні проекти для Закарпаття з метою соціально-економічного розвитку області

На Театральній діє безстрокове студмістечко на підтримку Угоди про асоціацію (ФОТО)

Ужгородські студенти дослучилися до всеукраїнського страйку. Майже 500 студентів пройшлися колоною з БАМу повз гуртожитки й інші корпуси УжНУ, скандуючи гасла на підтриму євроінтеграції.

У Закарпатті затримали 2 африканців (ФОТО)

У ході проведення спеціальних заходів з протидії незаконній міграції, прикордонники Чопського загону затримали вихідців з Африки, які намагались незаконно потрапити на терени ЄС.

Закарпатські регіонали підтримують призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС

Про це заявив уповноважений фракції в обласній раді та перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо.

Закарпатські депутати зберуться на позачергову сесію задля звернення до Януковича

27 листопада о 14.00 в Ужгороді відбудеться позачергова сесія обласної ради VІ скликання.

В Ужгороді з самого ранку студенти мітингують за Європу (ФОТО)

Сьогодні, 26 листопада, біля головного корпусу УжНУ зібралося близько 200 студентів.

В Ужгороді презентують переклади творів закарпатських авторів на словацьку мову

У вівторок, 26 листопада, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нових видань серії "Між Карпатами і Татрами".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 26 листопада. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку. Нехай осіння негода не псує ваших справ і затишного кавування. Прокидайтеся з чашечкою гарячої кави, звертайте увагу на приємні дрібниці, та нехай усе задумане якнайшвидше втілюється у життя!

Закарпатців просять допомогти постраждалим у страшній катастрофі

Супертайфун «Хайян», найбільший за всю історію, спричинив багато біди на Філіппінських островах. Загинуло вже, щонайменше, 10 тисяч людей. Кількість жертв збільшується щогодини. Люди змушені боротися за існування, за їжу, питну воду.

З четверга на Закарпатті - погіршення погодних умов

У понеділок, 25 листопада, під керівництвом першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища відбулось засідання обласного оперативного штабу з координації дій місцевих органів виконавчої влади, обласних установ та організацій для оперативного реагування на надзвичайні ситуації зимового періоду.

Через Моніторинговий центр будуть викривати незаконну діяльність

– Головним управлінням Міндоходів у Закарпатській області проводиться відпрацювання суб’єктів господарювання, які здійснюють імпорт продукції на територію України, та по яких наявні ризики несплати податків і зборів. В ході проведення контрольно-перевірочних заходів щодо одного з таких суб’єктів господарювання встановлено, що підприємство створене без мети ведення господарської діяльності громадянином, який в подальшому був його керівником, на прохання іншого громадянина, – зазначають фахівці управління податкового та митного аудиту.

Майже 200 тисяч гривень зібрало Міндоходів за користування радіочастотним ресурсом

Це на 10 тис. гривень більше ніж за десять місяців 2013 року. На обліку в органах доходів і зборів Закарпатської області перебуває 58 платників збору за користування радіочастотним ресурсом України (із них 34 – юридичні особи та 24 приватних підприємців).

"Бліц" зняв кліп (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Закарпатська танцювальна студія "Бліц" знялася у кліпі. Зйомки проходили на залізничному вокзалі.  

Знайомтесь - бойові мистецтва! (ФОТРЕПОРТАЖ)

23 листопада в ужгородському СК "Юність" відбулася показова програма секцій та клубів бойових мистецтв в рамках заходу "Знайомтесь - бойові мистецтва!"

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат