Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21340, 20

Жеребкування групового етапу ЧС-2014: Україна могла би зіграти з Гондурасом, Росії знову щастить

Суперник України по плей-оф збірна Франції зіграє зі збірними Швейцарії, Еквадору та Гондурасу. Не тяжка група дісталася Росії. З усіх суперників групи «Н» лише збірна Бельгії в поточному рейтингу ФІФА знаходиться вище російської збірної.

МНС чергує на перевалах через штормове попередження (ОНОВЛЕНО)

Впродовж найближчої доби на території області діятиме штормове попередження. З огляду на даний факт рятувальники організували чергування автотягачів на основних гірських перевалах краю. Так, на Абранському, Латірському (Воловецький район) та Яблунецькому (Рахівський район) перевалах знаходяться автомобілі високої прохідності (Краз-255 – 2 од, ГаЗ – 66) та шляхопрокладач БАТ-М. Окрім цього, задля обігріву та попередження випадків переохолодження водіїв на даних перевалах розгорнуто два пункти обігріву.

В Ужгороді відбудеться фортепіанний вечір Йожефа Ерминя

13 грудня 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться фортепіанний вечір Йожефа Ерминя.

Увага! На дорогу "Мукачево - Рогатин - Львів" зійшла лавина

На 153 км. автодороги державного значення сполученням «Мукачево - Рогатин - Львів» (Рахівський район) обмежено рух для великовагового та пасажирського транспорту у зв’язку зі сходженням лавини. Проїзд легкового транспорту забезпечується силами Державтоінспекції у ручному режимі.

Гандбол. «Карпати» двічі перемогли «Спартак» і наздогнали «Галичанку»

У п’ятницю та суботу 2-го туру жіночої Суперліги. ГК «Карпати» в ужгородському СК «Юність» приймали «Спартак».

Грип - не спить

Цієї зими на українців чатуватиме грип "Каліфорнія", "Вікторія" та "Массачусетс".

Сергій Ратушняк:: Вітаю з днем звільнення від символу трагедії слов

"Бланк-Ленін — це агент кайзерівської спецслужби, який мав за мету зупинити сходження Російської імперії до вершин світової імперії".

Солотвино просить позбавити його статусу курортної зони

Відповідне клопотання на розгляд районної сесії направила Солотвинська селищна рада.

Євромайдан: Сторони конфлікту закінчили підготовку до реалізації радикального сценарію

Сторони конфлікту закінчили підготовку до реалізації радикального сценарію - експерти Інституту Горшеніна. Актуальними залишаються три варіанти розвитку ситуації в Україні

«Радванка» стала чемпіоном Ужгорода з футболу

У неділю, 8 грудня, відбувся поєдинок, який став завершальним для футбольного Ужгорода у 2013 році. У фіналі кубка «Авангарду» зустрілись команди, які були кращими як під час кубка, так і усього чемпіонату міста.

Найбільшим торговельним партнером Закарпаття є Угорщина

За січень–вересень 2013 р. обсяг експорту зовнішньої торгівлі товарами області становив 957,1 млн.дол. США, імпорту – 1525,6 млн.дол. США., що порівняно з відповідним періодом 2012 р.по експорту менше на 7,0%,по імпорту більше на 4,5% відповідно.

Скільки коштує найняти "тітушка" (Інфографіка)

Подейкують, нібито якийсь стосунок до "спортсменів" мають Клюєв, "Молоді регіони", піарники Арбузова і навіть Льовочкін. Однак документальних підтверджень цих підозр, звичайно ж, нема.

Міністр закордонних справ Польщі: опозиція робить помилку, вимагаючи відставки Януковича

Українська опозиція робить помилку, вимагаючи відставки президента Віктора Януковича, вважає міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. Як відомо, саме Польща є найбільшим лоббістом України стосовно нашої евроінтеграції.

Зловмисником, який підпалив магазин на Тячівщині,виявився 17-річний хлопець

Нещодавно нічної пори невідомі зловмисники проникли з метою пограбунку в приватний магазин у селі Нересниця Тячівського району. Зловмисники скоїли крадіжку товарно-матеріальних цінностей,а далі підпалили приміщення з метою приховання слідів злочину.

Ужгородська дизайнерка влаштовує ІІ Благодійний показ мод

Захід покликаний допомогти зібрати кошти на лікування хлопчика - Івана Кереканича.

Міліція затримала двох чоловіків, які зізналися у вбивстві і пограбунку жінки

Після кількаденної клопіткої роботи закарпатська міліція розкрила резонансний злочин, який стався цими днями в селі Калини Тячівського району – вбивство з метою пограбунку місцевої жінки.

ДАІ знову попереджає закарпатських водіїв бути обережними на снігу

Через безперервні опади у вигляді снігу, Державтоінспекція Закарпаття закликає водіїв бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, враховувати погодні та дорожні умови.

На Закарпатті з початку року оформлено понад 28 тисяч попередніх митних декларацій

Із них 99% декларацій – в електронному вигляді. Зокрема, протягом листопада суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності подали майже 2,5 тис. попередніх митних декларацій і тільки 10 з них у паперовому вигляді.

Балога визнав, що Янукович буде президентом до виборів 2015 року і закликав вгамувати пристрасті

Закарпатський політик Віктор Балога визнав, що президент Віктор Янукович пробуде на своїй посаді до визначеного законом терміну, тобто до виборів 2015 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат