Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

Геннадій Москаль: В окупації Криму винні кримські татари

Голова Закарпатської ОДА вважає, що якби кримські татари були згуртованішими та не захоплювалися ісламським екстремізмом, Росія не змогла би захопити Крим.

Закарпатські депутати закликають главу уряду звільнити в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун

Відбулася знакова сесія Закарпатської обласної ради. Пристрасті розгорілися, коли Геннадій Москаль попросив депутатів поставити у порядок денний звернення до міністра МВС Арсена Авакова щодо прослуховування керівників управлінь в Закарпатській області. Відразу у кількох кабінетах деяких структур області було виявлено підслуховуючі пристрої. Геннадій Москаль вимагає пояснень, чи це була вказівка згори, чи це ініціатива когось із місцевих, бо прилади були зроблені доволі «кустарним способом».

Чи налякав закарпатців марш «чорносорочечників»

Марш націоналістів в Ужгороді анонсували давно. Забороняти його ніхто не став. Влада вирішила, що у неї достатньо сил, щоб контролювати ситуацію. На всякий випадок до Закарпаття приїхав колишній начальник поліції області, а нині головний поліцейський України Сергій Князєв. Той ще перед маршем зібрав брифінг і переконував, що все під контролем.

У Берегові невідомі розбили скло на 9-ти автомобілях з угорськими номерами

Всього провокатори розбили 9 автомобілів, які були припарковані поруч зі спортивним комплексом.

Москаль у судовому порядку хоче скасувати окремі положення Закону України «Про добровільне об’єднанн

Відповідний адміністративний позов голова Закарпатської ОДА направив до Верховного Суду України.

Підкупи й погрози

Збіглий депутат Онищенко розповів про політичну кухню президента.

Катастрофи можна було б уникнути

Зруйнована економіка та збурене суспільство. Корупція доїдає країну, а міжнародні інституції вже заморилися нам допомагати. Рівно чотири роки тому Сергій Ратушняк звернувся до президента Порошенка і запропонував негайні кроки для порятунку країни.

Карпатська січ проти псевдоактивістів Закарпаття

Організація український націоналістів Закарпаття "Карпатська січ" різко виступила проти так званих активістів, як, на думку "січовиків" мають виключно меркантильні інтереси.

Москаль: Добровільні напівмілітарні утворення – це повна профанація

Зі злочинністю мають боротися професійні правоохоронці, а не якісь добровільні напівмілітарні утворення, переконаний Геннадій Москаль.

"Донбаський" сценарій на Закарпатті хоче влаштувати російське ФСБ

Мета Росії очевидна – нав'язати дискурс війни у мирному регіоні на кордоні з ЄС. Та чому підрив офісу угорців в Ужгороді, про який силовиків попереджали, таки стався, кому це вигідно і які висновки з цього треба робити вже?

Москаль: «Немає сумнівів, що за підпалом офісу Товариства угорської культури – спецслужби РосіЇ"

– Підпал офісу Товариства угорської культури (ТУКЗ) в Ужгороді був інспірований російськими спецслужбами – особисто в мене щодо цього немає жодних сумнівів, – заявляє Геннадій Москаль.

Спільна заява ОДА і Товариства угорської культури у зв’язку з підпалом офісу «ТУКЗ» в Ужгороді


У ніч на вівторок (27.02) на Православній набережній в Ужгороді не встановлені поки що злочинці підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття (ТУКЗ). Уже точно відомо, що це був підпал, а не самозаймання. У зв’язку з цим Закарпатська облдержадміністрація і Товариство угорської культури Закарпаття заявляють таке.

Москаль: «За дешевою провокацією в Тячівському районі стоїть Росія»

Вчорашню провокацію в Тячеві миттєво підхопили російські ЗМІ, в тому числі центральні телеканали, а деякі сайти вели з місця події пряму стрім-трансляцію.

Москаль: «Особи, що влаштували в Тячеві ганебну акцію в день вшанування Небесної Сотні, – дешеві про

У день, коли по всій країні вшановують пам’ять загиблих на Майдані під час Революції Гідності, кілька осіб влаштували дешеву піар-акцію в Тячеві.

Ужгород відвідала дружина президента Марина Порошенко

Дружина Президента України та голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль підписали Меморандум про приєднання нашого краю до національного проекту Благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується спільно з Міністерством освіти і науки України.

Віталій Кличко відвідав Ужгород

Метою візиту мера Києва, була зустріч з однопартійцями з групою "Удар" БПП "Солідарність".

Нардепи-Балоги не принесли на свої округи жодної копійки

На Закарпатті маємо шість мажоритарних округів, але гроші Кабміну на регіональний розвиток влітку 2017 року три округи взагалі не отримали. Мова йде про позафракційних депутатів братів Балог — Павла, Івана та Віктора, — пишуть «Наші гроші».

Сергей Ратушняк: Украина — страна-КРАСАВА!

Вор, пришедший к власти, говоря правильные слова и умея подавлять собственный гомерический смех от собственных слов, — это КРАСАВА! Он теперь не подворовывает после откатов главам администраций, фракций, ведомств, премьерам и президентам. Теперь он главный бенефициар всего разворовывания страны. А это больше того, что остается в стране.

Москаль не сприймає критики Балог щодо поганих доріг у Закарпатті

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розсердився на критику через погані дороги в Закарпатті. Скоріше за все, терпець голови ОДА увірвався після того, як два інтернет-видання, які функціонують під патронатом Віктора Балоги, розкритикували губернатора за погані дороги і за те, що він не захотів зустрітися з мешканцями села Копашньово, які протестують проти поганих доріг у їхньому селі.

Москаль: Андрій Балога аферист і неук

Ми вже повідомляли, що Андрія Балогу в США чотири рази притягали до відповідальності (в тому числі кримінальної) за наркотики й алкоголь. Тепер свою думку щодо цього висловив голова ОДА Геннадій Москаль.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат