Як навести лад в Ужгороді

11.10.2020 18:25 ПОЛІТИКА

Ці вибори стануть справжнім квестом для українців. Сама система передбачає голосування в одному бюлетені і за партію, і за кандидата. При цьому, потрібно голосувати за партію і кандидата з тієї ж партії. Тому тут саме партія в пріоритеті.

Щоб проголосувати за партію, достатньо поставити галочку, а щоб проголосувати за кандидата, то потрібно поставити його номер. Номер потрібно вписувати з двох цифр, бо якщо поставити одну, то шахраї допишуть ще одну.

Одним словом, виборцеві буде важко розібратися.

Самі кандидати це розуміють, тому форсують атаку на виборців, обклеюючи місто рекламними плакатами зі своїми портретами й обов’язково ставлять поруч свій номер.

З кандидатами в мери легше. Тут без партій. Що стосується Ужгорода, то всього зареєстровано 22 кандидати. Напружується чинний мер. За ним такий негативний шлейф, що антипатії значно більше, ніж симпатії. Андріїв отримав у нових фінансових умовах величезний бюджет. За ці кошти можна було вилизати все місто. Але недолуга влада вкладала гроші лише в ті проекти, з яких можна побільше вкрасти. Саме тому зараз прокуратура відкрила купу справ проти чиновників Андріїва і проти самого мера. Слідчим цікаво, чому чиновники домовлялися з підрядниками про завищення вартості робіт і куди дівалася різниця.

Негатив на мера великий, однак конкуренти, які подалися на ці вибори опонувати чинному меру, доволі слабкі. «Слуги Народу» висунули в мери Щадея. Людину з майже порожньою трудовою книжкою. Та й за Щадеєм також тягнеться нездоровий шлейф навколо перепродажу комплексу «Корона».

Власне, саме те, що бандитській заїжджій владі міста не було альтернативи, спонукало балотуватися в мери Сергію Ратушняку. Той може дати раду ворогам міста і ним навряд чи зможе хтось смикати, впливаючи на рішення. Потужний господарник та стратег вже довів свою спроможність під час колишніх каденцій. І саме висунення Ратушняка в мери є хорошим шансом для Ужгорода та ужгородців.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат