Шановні ужгородці!

04.10.2020 12:23 ПОЛІТИКА

Ми з Вами працювали разом у 2006—2010 рр. Попри шалений спротив регіональної і центральної влади, ми зробили Ужгород ЄДИНИМ містом в Україні з автономним опаленням. Зараз ми в рази витрачаємо менше порівняно з іншими містами. Це мільярди гривень, які залишилися в наших родинах.

Ми також розпочали реконструкції проспектів, облаштували обидва парки, встановлювали нові ліфти, облаштовували внутрішньоквартальні території.

Вороги не дали нам збудувати сучасні Нацбанк і Аквапарк, «заміновували» виконкоми і блокували доступ до нашого власного полігону ТПВ. Можна ще багато чого сказати…

Але ГОЛОВНЕ — ми з Вами це робили при місячному бюджеті всього 100 млн. грн. і нуль гривень за чотири роки субвенцій на дороги. Зараз місячний бюджет завдяки децентралізації сягає 1,5 МЛРД. ГРН., і щомісяця місто отримує понад 300 млн. грн. на дороги. Тобто — 1500 % відсотків. Навіть із урахуванням бандитської інфляції Порошенка—Гонтаревої, це — 500 % від наших можливостей у валюті.

Що ж ми отримали за цей золотий бюджетний дощ? Чотири роки розритого міста, розкрадання мільярдів гривень, 26 кримінальних справ проти голови міста і його банди, закуплені за подвійні ціни так потрібні автобуси, ще майже 40 млн. грн. щороку братки Андріїви зливають собі в кишеню як дотацію за транспорт, в якому, насправді, їздять 15 % дітей і 25 % пенсіонерів.

І лише на п’ятий рік перед виборами почали покриватися дороги, площі і тротуари. А чотири роки брати Андріїви крали з нашого міського бюджету масштабно і зухвало. 10 млн. дол. вкрали на площі Ш. Петефі, 3 млн. дол. на площі Г. Кірпи, 1,5 млн. — на Поштовій. І так на кожному об’єкті.

Щомісяця брати Андріїви обкрадають нас на мільйони доларів. Тому й не дивна їх щедрість за голоси під час виборчих перегонів. Зараз за ці кошти фінансуються кілька партій і кандидатів на міського голову. Куплена на корню партія «Батьківщина» в темну обвели навколо носа голову ОДА генерала Петрова, щоб в другий тур затягнути балогового шута Щадея, який 40 років безробітний, ні сім’ї ні дітей, ні виробничих і творчих досягнень, дезертир і хронічний ухилянт від призову до лав ЗСУ. Хоча, є одне. Він обікрав ужгородців на 3 млн. доларів, скоївши злочин і одноосібно передав у власність ресторанно-готельний комплекс «Корона», що на площі Театральній. І замість лави підсудних, разом із «зеленими» і губернатором хоче втиснутися в крісло мера.

Саме відсутність реальних і достойних кандидатів і спонукала мене висунути свою кандидатуру на мера міста. Не можна сидіти і пасивно спостерігати, як брати-контрабандисти і казнокради розклали виборчу кампанію під себе, з використанням клоуна Щадея.

То ж, балотуючись на посаду Ужгородського міського голови, пропоную програму, яку ми разом втілимо в життя при нових бюджетних можливостях.

1. У міста немає навіть ділянки під переробку сміття, а існуючі закінчують свій юридичний вік наступного року. До речі, від того ж Ратушняка. Дякую О. Морозу і І. Плющу
за це рішення ВРУ. Берусь за вирішення цих питань і аж до будівництва сучасного заводу з переробки сміттєвідходів.

2. Безкоштовний транспорт — як муніципальна послуга. Крадіжка Анріївих у сотні мільйонів на рік — яскравий доказ можливості реалізації такої програми.

3. Почнемо і реалізуємо більшу частину програми «Ужгород — перше місто з безкоштовною електроенергією». Перший потужний крок до цього — облаштування всіх (~450) багатоповерхівок сонячними батареями. Також повне утеплення всіх цих будинків. На повне фінансування потрібно близько 300 млн. грн. у рік. Але нам до- статньо сплатити 15—20 %. А це 50 млн. І ці кошти є. Іншу частку покривають держава, Європейський та Світовий банки, гроші з «Кіотського протоколу».

4. Будівництво щонайменше однієї сучасної школи і дитячого садка.

5. У транспортній галузі будемо робити такі кроки:

— облаштування 22-х підземних переходів для пішоходів, що дасть можливість на 50 % розвантажити рух у центрі міста і по проспекту. В більшості випадків — коштів міста не потрібно. Підприємці, за право облаштувати там свої крамнички, із задоволенням інвестуватимуть кошти в такі проекти;

— новий пішохідний міст із площі Поштової до Облмуздрамтеатру, спроектувати й отримати транш на транспортний міст у продовження вул. Митної, вздовж «Падіюна», в напрямку району «Чорновола»;

— завершення транспортних розв’язок на вул. Тельмана, продовження вулиці Бородіна з виходом на залізничний вокзал і в напрямку Дравців, продовження напрямку «Нова Лінія» — новий мікрорайон із виходом на кордон зі Словаччиною. Капітальне будівництво дороги, тротуарів і розв’язок на вул. Загорській.

6. Для профілактики і розкриття злочинів встановлення по всьому місту камер фотовідеофіксації.

7. Окремою програмою налагодити співпрацю і підтримку з нашими братами, які вимушені були виїхати з Криму, Донецької і Луганської областей, і для яких наше місто також стало рідним.

8. Технологічне осучаснення очисних споруд.

9. Також вирішимо питання виділення до 20 га земельної ділянки для нового кладовища недалеко від міста.

Тож давайте згуртуємося і реалізуємо такі потрібні кроки для перетворення Ужгорода в місто комфорту і переможемо банду казнокрадів і політкримінальних аферистів

У ПЕРШОМУ ТУРІ!
РАЗОМ МИ СИЛА!

Ваш Сергій Миколайович Ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат