Іван Машков: Ужгородом повинен керувати рішучий та досвідчений мер

11.10.2020 17:50 ПОЛІТИКА

Таким є Сергій Ратушняк.

Іван Машков навіть на посаді першого заступника голови Ужгородського міськвиконкому був реальним господарем міста. Це на його долю припало розбудовувати місто ще з 70-х, і, саме при ньому, було побудовано мережу газопостачання в Ужгороді, будувалися цілі квартали багатоповерхівок, робилися нові дорожні розв’язки, будувалися школи та дитячі садочки.

Більше того, вся каналізація свого часу в Ужгороді була побудована так, що нечистоти скидалися в Уж, і саме при Іванові Машкову було побудовано тоді серйозні очисні споруди, які, на жаль, і досі не можуть реконструювати.

Також Ужгород завжди мав проблеми з водою і, завдяки Машкову, було побудовано нові водопроводи та системи для потужнішої подачі води. Було зроблено 29 нових свердловин для постачання води.

Зараз про такі грандіозні проекти ніхто й не мріє.

Але Іван Машков упевнений, що Ужгороду потрібен серйозний господарник, і ситуація може докорінно помінятися. Саме таким господарником Іван Машков бачить Сергія Ратушняка.

«Місту потрібен господар, бо інакше воно не буде розвиватися. Серед кандидатів такими якостями володіє лише Сергій Ратушняк. Це мер із досвідом, і, я пригадую, як за його першої каденції місто змогло вберегтися на плаву. Адже тоді по всій країні була розруха, бюджетна сфера страждала найбільше, і лікарі та вчителі місяцями не отримували зарплатні. Саме тоді Ужгород став єдиним містом в Україні, де вчасно бюджетники отримували зарплату.

Це сталося завдяки тому, що Ратушняк зміг мотивувати малий та середній бізнеси, створювалося багато нових підприємств, які стали фундаментом для розвитку міста.

Коли вся держава була в руїнах, у нас реставрувалися будинки, ремонтувалися дороги, з’являлися нові сучасні підприємства. Про Ужгород та його мера тоді говорила вся держава.

Щоб це сталося, безумовно, потрібна була залізна воля керівника міста. І Ратушняк такою волею володіє. Це він довів і при інших каденціях, коли попри шалений тиск обласної влади, безглузді спецоперації силовиків, зумів вистояти, і місто продовжувало розбудовуватися, проводився благоустрій, відкривалися нові підприємства.

Я впевнений, що з приходом Сергія Ратушняка в мери Ужгород лише виграє. І це є хороший шанс для всіх ужгородців», — розповів Іван Машков.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат