Іван БУШКО: для відмінного результату потрібна професійна команда (ВІДЕО)

16.10.2020 00:21 ПОЛІТИКА

Головний претендент на посаду голови Виноградівської ОТГ Іван Бушко вважає, що найкращі результати досягаються лише спільними зусиллями.

Виноградів - затишне закарпатське містечко, з давньою історією і неповторним шармом. На 2010 - 2012 роки його сучасної історії припав початок розвитку й розбудови. Тоді тут з'явилися фонтан, пам'ятник виноробу і монахам францисканцям, вуличний інтернет, а пішохідні зони і сакурова алея набули сучасного вигляду. Всі ці об'єкти дозволили місту зайняти свою позицію на туристичній мапі Закарпаття та створити вдале продовження багатовікових угочанських традицій при сучасних запитах.

Та такий вдалий початок не став мотивацією для успішного продовження. З 2015 Виноградів потроху, але невпинно, почав втрачати свій бренд. Учорашні яскраві здобутки загубились в сьогоднішніх занедбаних безгосподарних руїнах. Тому зараз лише при професійному управлінні громадою та з щирим бажанням працювати на результат, вдасться не лише повернути Виноградову втрачені позиції, а і примножити їх, зробивши запорукою майбутньої успішності.

"Я впевнений, у новій громаді ми зробимо все, щоб Виноградів був процвітаючим. Зробім це разом!", - підприємець Іван БУШКО, кандидат на голову Виноградівської ОТГ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат