Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

“Вар’яти-шоу” везуть до Ужгорода нову програму

Найбільш гастролююче україномовне гумористичне шоу країни – “Вар'яти-шоу” – вирушає в осінній тур. 5 жовтня мешканці Ужгорода зможуть побачити нову 2-годинну програму.

Під час другого етнофестивалю «Закарпатська свальба» райони області змагатимуться за «Камінь Любові»

Найкращі весільні традиції, звичаї та застільні обряди відтворять на Закарпатті цієї наділі. 10 вересня область вдруге запрошує на колоритний етнофестиваль "Закарпатська свальба". Початок о 10.00.

Найкращі дронрейсери змагалися в Ужгороді

Перший в Україні масштабний культурно-технологічний фестиваль «Dronevar» приймав Ужгород

На Закарпатті у святі рудоволосих взяли участь 68 учасників

Напередодні туристично-інформаційний центр міста Мукачево влаштував парад рудоволосих, на якому визначили найрудіших у різних номінаціях.

Закарпаття на смак: 15 їстівних сувенірів, які варто взяти з собою

Буває, треба купити закарпатський сувенір, а на думку нічого не спадає. А хочеться чогось автентичного, колоритного і справжнього. Тож ось вам перелік закарпатських ласощів. Цього разу — саме їстівний список, у якому лімітовані серії смаколиків — hand made, home made і з любов’ю.

В Ужгороді презентують книгу Тараса Ващука «Україна в пісках»

12 вересня о 18.00 в Закарпатській обласній бібліотеці відбудеться зустріч із закарпатським письменником Тарасом ВАЩУКОМ в рамках всеукраїнського туру презентацій його книги «Україна в пісках» (видавництво «Фоліо»).

В Ужгороді ексклюзивно презентували фестивальну версію словацько-української стрічки «МЕЖА»

29 серпня в Ужгороді (кінотеатр «Доміон») відбулася презентація фестивальної версії словацько-української копродукції «Межа» та творча зустріч з акторами та авторами фільму. Подарунком для глядачів та гостей стало ексклюзивне представлення українського постера стрічки.

Які культурно-мистецькі заходи відбудуться в Ужгороді найближчими днями (АФІША)

Анонси виставок, вистав, кіно та інших атракцій в Ужгороді найближчими днями.

Дике озеро і ялиновий тунель стають популярними серед туристів

На Закарпатті і досі залишається багато маловідомих місцин, які не поступаються головним родзинкам краю.

Незабаром на Хустщині відбудеться «Пинтя Фест»

27 серпня у розважальному комплексі «Теплі води» відбудеться благодійний фестиваль «Пинтя Фест». Уже третій рік поспіль на Хустщині, у селі Велятино, цей захід збирає закарпатців.

7 родзинок цьогорічного фестивалю "Варишське пиво-2017"

Ми зібрали ексклюзивні подробиці про подію, яка пройде вже другий рік в Мукачеві з 14 до 17 вересня.

У сусідів Закарпаття проходить ювілейний фестиваль Sziget

9 серпня в столиці Угорщини Будапешті розпочався традиційний грандіозний фестиваль Sziget. Подія триватиме до 16 серпня, тому бажаючі закарпатці ще цілком можуть встигнути потрапити на Острів Свободи.

«Берчені-фест»: фестиваль традицій та звичаїв провели в Ужгороді

5 серпня в Ужгородському замку прогулювалися історичні персоналії –— граф Міклош Берчені та його дружина Крістіна Чакі. У замку відбувся культурно-історичний фестиваль «Берчені-фест», який організувала громадська організація «Pro Cultura Subcarpathica».

Дармштадтський молодіжний симфонічний оркестр дасть концерт в Ужгороді

22 серпня у Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі відбудеться концерт Дармштадтського молодіжного симфонічного оркестру

На Синевир трембіти кличуть: Міжгірщина запрошує на ХІІ обласний фестиваль

Фестивальне літо на Закарпатті триває. Уже 20 серпня на Міжгірщині відбудеться традиційний ХІІ обласний фестиваль під назвою "На Синевир трембіти кличуть".

4 нові заклади в Ужгороді, які надихають

Щороку в Ужгороді відкриваються кілька нових місцин з ідеєю, продуманою концепцією і цікавим меню. Це літо подарувало місту чотири неординарні кафе, які вирізняються, є душевними і креативними. Ми туди ходили, їли, пили, натхнення вловили, а зараз розкажемо вам, де класно, смачно й по-новому тусуватися в Ужгороді.

З Ужгорода до Праги стартує новий автобусний рейс

З Автостанції «Ужгород-1» від 01.08.17 стартує новий рейс «Ужгород – Свіднік-Прага», який курсуватиме щоденно!

На території Закарпатської області з 1 серпня розпочався сезон полювання на пернату дичину

Полювання на пернатих триватиме до 31 грудня поточного року включно. Днями полювання є – субота й неділя (повний світловий день).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат