Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

Із Закарпаття до Словаччини відтепер можна мандрувати велодоріжками (ДОПОВНЕНО)

Словаччина завершила проект із будівництва велодоріжок у Кошицькому та Прешовському краях, а також на території Закарпатської області України.

На Перечинщині відбудеться обласний фестиваль етнічного мистецтва «Лемківська ватра»

16 липня у селі Ворочово Перечинського району відбудеться обласний фестиваль етнічного мистецтва «Лемківська ватра».

Закарпатські пілігріми дійшли до нульового кілометру легендарної дороги Святого Якова

Двоє відчайдушних ужгородців пробігли шлях у понад 1000 кілометрів.

Йога як спосіб життя?

У 2014 році Генеральна Асамблея ООН офіційно призначила 21 червня Міжнародним днем йоги. З того часу день йоги відзначається на всіх континентах. В Україні, зокрема, в Ужгороді, цей день також буде відзначатися.

Жіночий простір у квартирці на Корзо

Інколи дівчатам хочеться бути просто дівчатами. Коли нікуди не поспішаєш, весело теревениш із подругами, розчиняєшся у безтурботності, а поруч із тим — пізнаєш себе, розвиваєшся і розкриваєш свою жіночність. Хіба не кайф бути серед тих, з ким на одній хвилі, вчитися чомусь новому й ділитися власними знаннями? Десь така атмосфера дружелюбності, затишку, навчання і чаювання панує у жіночому креативному просторі у маленькій квартирці на Корзо в Ужгороді.

У суботу в Ужгороді збудують «Місто щасливих дітей»

10 червня, у суботу, у парку Підзамковий відбудеться унікальна для Ужгорода подія – форум-фестиваль «Місто щасливих дітей».

Під Ужгородом розцвів розарій зі 150 сортів троянд

Пік цвітіння очікується у червні, але їхати заради фото та просто насолоди можна уже зараз. Розарій розташований на території курорту Деренівська купіль.

Оазис посеред Корзо: квіткова атмосфера майстерні «Ameli»

Світлий простір з високими стелями, білими меблями й пахощами квітів розташувався у центрі Ужгорода, на Корзо. З галасливої вулиці ви повертаєте у вузький провулок, піднімаєтеся дерев’яними сходами і поринаєте у затишну оазу, де аромати лаванди синтезуються з базиліком, трояндою чи іншими нотами квітів. Тут усе сповнене любов’ю і крихту цієї любові ви завжди забираєте з собою. У цьому неймовірному куточку твориться магія, народжуються ідеї і відчувається енергія природи.

Кольорових ужгородців розважала Верка Сердючка

Сьогодні Ужгород став дуже барвистим. Містом ходили кольорові люди, із різнобарвним   волоссям, одягом,   навіть взуттям.

Travel-блог: Місто, яке ніколи не спить

Я ніколи не мріяла про Рим. Свої італійські канікули я планувала у Флоренції, однак в останній момент подорож відмінилася. Тоді я вирішила податися у Венецію та Верону, але й ці міста сказали, що ще не час. Залишався Рим, який зробив усе, аби я приїхала саме до нього. У своєму блозі не хочу розповідати про історію й архітектуру, бо цього достатньо в Інтернеті. Напишу більше про побутові моменти й певні туристичні нюанси.

Традиційна виставка "Книга-Фест 2017" пройде в Ужгороді

24-25 травня 2017 року в архітектурно-історичному комплексі «Совине гніздо» (вул. Ф. Ракоці, 2) пройде шоста виставка «Книга-фест-2017».

На Закарпатті працює справжній казковий котячий готель

На Закарпатті працює готель, у якому можна провести час із котами.

Ужгородський хенд-мейд: м’які книжечки від Каріни Вашкеби

Трохи більше року тому молода мама з Ужгорода Каріна Вашкеба почала шити м'які розвивальні книжки для дітей. Так з'явилася її власна марка під назвою "Quiet book", під якою дітвора отримує з рук майстрині унікальні розвивальні книжечки-іграшки.

У суботу — хіп-хоп-фестиваль «Ghetto Groove»!

У рамках святкування «Сакура-фест» Студія сучасного танцю «Бліц» вдруге організовує Міжнародний хіп-хоп фестиваль «Ghetto Groove». 6 травня о 20.00 у спорткомплексі «Юність» організатори фестивалю запрошують на запальну вечірку у стилі хіп-хоп.

До Ужгорода з концертом приїде польський ансамбль пісні й танцю «Явір»

5 травня ансамбль пісні і танцю «Явір» Природничого університету в Любліні завітає з концертною програмою до Ужгорода.

В Ужгороді показали діалог почуттів за оповіданням Маркеса

П’ятий фестивальний день у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв запам’ятається ніжною, меланхолійною, направду весняною виставою «Кохання з присмаком дощу» за мотивами оповідання Габріеля Гарсіа Маркеса «Очі блакитного собаки».

Ghetto Groove запрошує на хіп-хоп вечірку

У рамках святкування «Сакура-фест», Студія сучасного танцю «Бліц» вдруге організовує Міжнародний хіп-хоп фестиваль «Ghetto Groove». 6 травня о 20:00 у Спорткомплексі «Юність» організатори фестивалю запрошують на запальну вечірку у стилі хіп-хоп.

Автостопом по Європі: ужгородка поділилася секретом дешевих подорожей та незабутніх емоцій

Від 20 хвилин до 2 годин — приблизно стільки часу доводилося чекати ужгородській студентці Улі Савчак, аби зупинилася машина. Дівчина з минулої весни почала мандрувати автостопом.

До Ужгорода приїхало понад півсотні учасників всеукраїнського конкурсу художників

26 квітня, на вулицях Ужгорода 51 молодий художник з різних регіонів України малювали міські пейзажі.

Спільна виставка фотохудожників з Ужгорода і Міхаловце відкрита

18 квітня у комплексі «Совине гніздо» відкрилася виставка робіт фотохудожників з Ужгорода і сусіднього Міхаловце (Словаччина).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат