Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

Закарпатське море: Як озеро в селі Дийда заміняє закарпатцям морські курорти

Озеро, відоме під назвами "Бумеранг" та "Дідово", розташоване лише на відстані 5 кілометрів від Берегова

На Закарпатті шлюб за добу можна укласти в Невицькому замку

Послугою «Шлюб за добу» цього року на Закарпатті скористалися 85 пар. До об’єктів, де проводять державну реєстрацію шлюбів у рамках проекту, включено Невицький замок, що на Ужгородщині

На Закарпатті відпочивають діти з Луганщини

Тридцять школярів із Станично-Луганського району Луганської області відпочивають на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

Парад сажотрусів - уже завтра в Мукачеві

Парад сажотрусів Мукачеві проведуть вже вдруге 27 липня. Цього дня відзначає День народження Берталон Товт (Берті-бачі), мукачівський сажотрус

Йо-хо-хо без судна і рому

Любий не надувний і не плоскодонний плавзасіб тут осяде. Витягати й нести до фінішу таке судно доведеться вже руками.

Історичні кадри: літня резидентція графів Шенборнів у 30-х роках ХХ століття

Пам'ятник архітектури ХІХ століття знаходиться у місті Берегово.

Про Олександра Малеша митця кілька слів

Днями в Закарпатському художньому музеї ім. Й. Бокшая відкрилася персональна ювілейна виставка ужгородського митця Олександра Малеша, приурочена до його 60-річчя. До експозиції ввійшло 70 чудових полотен, що найповніше репрезентують його творчість. Чи не вперше талановитий художник заявив про себе в повний голос. У попередні роки він брав участь у колективних виставках і його роботи серед інших не залишалися непоміченими. Перша його персональна виставка відбулася у 2012 році в етнографічному музеї.

Прикарпатець відновив туристичне маркування на шляху від Вишкова до Синевира

Таку ініціативу проявив Vasyl Fitsak, який з цією метою промандував з сім’єю майже два десятки кілометрів.

В Ужгород приїхав Великий Будапештський цирк: графік програм

В Ужгород із гастролями завітав Великий Будапештський цирк «Європа». Прем’єра нової програми відбудеться вже цієї п’ятниці.

Два дні у Європі: бюджетна подорож у Дебрецен

У середньому два дні самостійно спланованого відпочинку у Дебрецені обійдуться Вам у €130, з урахуванням переїзду в обидва боки, проживання, харчування та розваг.

Знайшли ретро-паровоз для Боржавської вузькоколійки на Закарпатті

Використання ретро-паровоза на Закарпатті було задумане на початку року для відродження та популяризація Боржавської вузькоколійки

Еко-простір в Ужгороді: натуральні солодощі, іграшки й косметика ручної роботи

Ужгородці Олег і Аня Блажівські понад два роки виготовляють натуральні ласощі. Спочатку робили для себе, згодом проявили себе на ярмарках, а нещодавно відкрили магазин «EcoFood», який незабаром трансформується у міні-кафе. Вони вирізняються, адже підбирають органічні продукти кращої якості, експериментують зі смаками та асортиментом і додають нових смаків ужгородцям та туристам.

Закарпатські румуни зводять палаци, за власні кошти ремонтують дороги і не визнають кордонів

На Закарпатті живе приблизно п'ята частина від усіх румунів України – близько 35 тисяч осіб

Фільм про закарпатських контрабандистів отримав відзнаку на кінофестивалі в Чехії

Стрічку «Межа», який побудований на реальних контрабандних історіях на українсько-словацькому кордоні, відзначили призом «За кращу режисуру» на 52-ому кінофестивалі в Карлових Варах.

Марнуєте літо? Виправити це вам допоможуть 100 ідей відпочинку на Закарпатті

Нема нічого поганого, щоб відчути себе туристом, здавалось би у рідних краях. Особливо, якщо Ви проживаєте у одній з найкращих областей України – Закарпаття.

Wild Wild Fest: Драйвовий музично-велосипедний open air на Закарпатті

Цей фестиваль направду дикий, і не лише вдало обраною локацією посеред гір, атмосферою музики і свободи, а й своєю суцільною відмінністю від більшості закарпатських фестів, які переважно пригощають і продають, а живуть завдяки підтримці влади чи спонсорів. «Wild Wild Fest» розвивається зусиллями ентузіастів, які ж і фінансують його. Це, власне, єдиний закарпа­тський комерційний open air і єдиний український велосипедно-музичний фестиваль, який об’єднує якісну музику, релакс і велорух.

Все буде джаз!

У Львові відбувся традиційний Alfa Jazz Fest!

Оприлюднено програму 8-го Параду наречених в Ужгороді

У неділю, 9 липня відбудеться 8-ий парад наречених в Ужгороді.

Правила стилю: Ольга Мікула

У нашій рубриці «Правила стилю» — історія Ольги Мікули. Вона заснувала і вже тричі організувала «Ukraїnian Fashion Bazaar» в Ужгороді. Ольга є кандидатом філологічних наук, дружина і мама трьох дітей. Два роки мешкала з родиною в Австрії, що теж десь позначилося на її стилі. Ольга любить класику з нотками екстравагантності, цінує унікальні речі, вдягається також в українських дизайнерів.

Де у Карпатах заховалось мальовниче високогірне озеро з льодовиковою водою

Значна висота над рівнем моря і сніг, який не тане до середини літа, забезпечують низькі температури води в озері Герешаска

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат