Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

У центрі Перечина розпочалися зйомки художнього фільму. Стала відомою назва стрічки

На Закарпатті міжнародна знімальна група розпочала зйомку художнього фільму.

Нова культура кави в Ужгороді: Альтернатива

Ужгород звик до еспресо, гейзерної кави і часом по-турецьки, але місто ніжно накриває нова кавова хвиля — альтернативна. А ще ми починаємо більше цінувати якість, перфектний смак і кавові тонкощі. Цей матеріал — про іншу каву, нетипові для краю способи приготування улюбленого напою, а також про Топ-клас кави, який має бути в кожному домі.

Як в Ужгороді на даху створюється культурна платформа

У час технологічних проривів та інформаційного вибуху кожен житель планети мріє створити зону власного комфорту. А якщо це місце поєднуватиме відпочинок, інтелектуальну й творчу працю, то це саме те, що потрібно сучасним закарпатцям.

Як   жив і працював ФРІ- табір «A.L.L. RIGHTS»-2016

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів ФРІ-Табору «A.L.L. RightS»*-2016.

Де найкраще плавати: Огляд басейнів в Ужгороді (ФОТО)

Кожного літнього сезону ми прагнемо насиченого відпочинку, який, безсумнівно, пов’язаний з водою. Якщо не вдається поїхати на море, можна влаштувати собі чудовий релакс, знаючи відповідні місця в Ужгороді. Йдеться передусім про басейни, які є оптимальним варіантом відпочинку для всієї родини.

Закарпатські художники представлять свої роботи в Польщі

Європейська Столиця Культури Вроцлав 2016 і галерея Awangarda BWA запрошують на проект Ступінь Залежності / Колективні практики молодих українських художників 2000-2016 рр.

Починається найбільший музичний фест Європи – Sziget-2016: Ріанна, Сіа та Брегович

У Будапешті 10 серпня розпочинається найбільший муз-фест Європи – фестиваль Sziget, який триватиме на острові посеред Дунаю майже тиждень.

Як виглядає нова виставка в галереї "Ілько" (ФОТО)

Нещодавно генеральне консульство Угорщини презентувало в Ужгороді, у галереї "ІЛЬКО" добірку світлин Андраша Банкуті. Фотовиставка "БУДНІ" відображає народження вільної України очима угорського фотографа у період між 1989 та 2008 роками.

В Ужгороді - фестиваль-ярмарок «Медовий Спас»

12, 13 та 14 серпня 2016 року за підтримки Ужгородської міської ради у парку культури та відпочинку «Боздоський» відбудеться VI Фестиваль закарпатського меду «Медовий Спас», організований Асоціацією пасічників Закарпаття.

На площі Народній в Ужгороді запускають вільний Wi-Fi

На День Незалежності, 24 серпня, на головній площі Закарпаття, де розташована будівля обласної державної адміністрації, з’явиться бездротовий Wi-Fi-доступ до інтернету.

Відкриття фотовиставки "БУДНІ"— народження вільної України очима угорського фотокора

Шановні колеги-журналісти! Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород запрошує Вас на відкриття виставки прес-фотографій під назвою «Будні» угорського фото-митця Банкуті Андраша.

В Ужгороді відбудеться прем’єра документальної вистави «Вам тут не демократія»

6 серпня у м. Ужгород покажуть відверту виставу, що змусить розібратися, якою ж має бути наша держава.

Художник, який малює серцем

Олександр Вацьо вкладає у власні твори душу, натхнення і любов.

Пригоди ужгородця в Монголії

Закарпатці відомі своєю схильністю до далеких подорожей. Доведено, що дорогу Колумбу до Америки показали саме наші люди, що поверталися звідти із заробітків.

Закарпатська унікальна велосадиба вразила досвідчених мандрівників

У садибі приймають брудних і зморених туристів, мандрівників, які звикли економити на проживанні та яким часто не надто раді у традиційних готелях

На Перечинщині відбудеться фест, що немає аналогів в Україні

Протягом трьох днів, із 5 по 7 серпня, в с.Лумшори біля підніжжя Полонини Руної розгорнеться незвичайне фестивальне дійство – музично-велосипедне!

Рецензія на повість «Доторкнутись до миті» Мирослава Бугіра

Розвиток художньої літератури в Закарпатті набирає обороти. Для початку тут нормально прижились любовні романи і фентезі, які так полюбляє молодь.

В Ужгороді відбудеться UzhGoreRot Festival (ПРОГРАМА)

Організатори ужгородського фестивалю екстремальної музики оприлюднили афішу і розклад цьогорічного фестивалю, який відбудеться 03-04 вересня в ужгородському клубі Outsider.

Зниклу "безвісті" в Ужгороді чеську туристку знайшли на території Угорщини

Як з’ясували ужгородські правоохоронці, зникла Віталія Тлапакова опинилася на території Угорщини.

У Ботанічному саду в Ужгороді пройде креативний захід (АНОНС+АФІША)

28 липня у Ботанічному саду в Ужгороді — унікальна мистецька подія.      

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат