Новини » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Власник мережі кондитерських Бондаренко став першим, хто отримав нову відзнаку Закарпатської ОДА

Почесну відзнаку обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» Геннадій Москаль вручив власнику кондитерського дому – Ігорю Бондаренку – за значний особистий внесок у справу збереження та примноження українських кондитерських традицій

Роботи закарпатських живописців поповнять державний художній фонд Угорщини

Це відбудеться у рамках відзначення 60-річчя Угорської революції

5 днів у різнокольорових горах: із ведмедями, кавою на висоті 1200 м й моментом «тут і зараз»

Гори — це одна з кращих радостей, що може трапитися зі мною восени. Таки гори, навіть подорожі крихітними українськими і європейськими містами так не надихають. Саме зараз гори слухають нас. Людей значно менше, погода щопівгодини створює новий антураж, а осінь розфарбувала гори в неймовірні піввідтінки. Ця вся краса, чари та свіже повітря спонукають зупинятися і справді насолоджуватися моментом «тут і зараз».   Коли я піднімаюся вгору, а дорога сповнена сонцем, мілким дощем, снігом, хмарками, туманом, а також оксамитовою палітрою багряного, медового, пурпурового, трав’яного, то прагну, щоб час зупинився. І він спиняється, даруючи   насолоду «цього моменту».

В Ужгороді навчали створювати електронну музику

У майбутньому будуть нові музичні майстер-класи.

Ужгород першим побачив стрічку «Гніздо горлиці»

25 жовтня в ужгородському кінотеатрі «5-й елемент» відбулася передпрем’єрна презентація картини «Гніздо горлиці», яка отримала нагороду за найкращий український фільм у рамках Одеського міжнародного кінофестивалю.

Чому туристам неодмінно треба відвідати "угорський" куточок України

Є, як мінімум, сім беззаперечних причин, щоб приїхати у Берегово

Площу Театральну в Ужгороді заполонить тисяча найталановитіших дітей України

З 28 по 31 жовтня Закарпаття вчергове прийматиме всеукраїнське свято дитячої творчості "Фестивальний марафон".

Юлія Вротна презентує свою збірку «Воблер»

Поезія буває провокативною, брутальною, подекуди ризикованою і опозиційною. Це сміливо доводиться майстерністю слова молодої української поетки Юлії Вротної. З нагоди виходу в світ її дебютної збірки «Воблер» (18+) запрошуємо на презентацію книжки та неформальну зустріч із авторкою.

125-річчя від дня народження Йосипа Бокшая вшанували в музеї його імені

Жовтень став направду доленосним місяцем в житті одного з найвідоміших художників Закарпаття. Саме посеред розкішної і філософської водночас осені Йосип Бокшай народився та відійшов у вічність (2 жовтня 1891 р. – 19 жовтня 1975 р.).

Ярослав Газа: «На вершині Монблану – інша планета»

30-річний ужгородець Ярославом Газа на день народження отримав подарунок – можливість підкорити найвищу гору Європи Монблан.

У фойє Закарпатської ОДА встановили білий рояль, вартістю 137 тисяч гривень (ВІДЕО)

Відтепер фойє будівлі Закарпатської ОДА прикрашатиме білий рояль, виготовлений у Німеччині. Його обласна влада придбала спеціально для майбутніх заходів в атріумі.

Most City Fest: новий формат Дня Ужгорода

У ці вихідні, 24—25 вересня з 10.00 до 23.00 на трьох локаціях — площах Петефі, Фенцика, Театральній — проходитиме День Ужгорода Most City Fest. Цього тижня у головній локації свята — площі Фенцика, пройшла прес-конференція організаторів.

«Антипліткін»: святкування «Унгвар-стайл» в Ужгороді

24 вересня у дворику музею Бокшая в рамках Дня Ужгорода пройде «Унгвар-стайл» — це буде одна з локацій святкування.

Закарпатськкі гумористи відреагували на акцію "пересічників"

Відома закарпатська команда гумористів, відома як КлуніДжорджаклуні, опублікувала серію жартів щодо ситуації із блокуванням пунктів переходу так званими "пересічниками".

Ужгород матиме унікальну локацію з яскравими активностями на свій День Народження

24 вересня, з 10.00 до 20.00 у дворику музею Бокшая буде облаштована локація до Дня Ужгорода. Це буде подія «Унгвар стайл» у рамках святкування Дня міста. Понад 80 творчих учасників здивують Ужгород цього дня.

Твори закарпатських художників експонують у сучасній галереї Кошиць

Днями у місті Кошиці (Словаччина) відбулася масштабна презентація доробку образотворців Закарпаття. У галереї міського арт­комплексу "Kulturpark" експоновано понад 70 творів понад 30 закарпатських авторів

Правила стилю: Роксолана Новак

У рубриці «Правила стилю» історія Роксолани Новак, відомої й успішної дизайнерки одягу, дружини і мами. Вона має дві вищі освіти — економічну і дизайнерську, власниця дизайн-студії «Roksolana Novak» та однойменного весільного салону, а також хутрового салону «НОРКА». Обом брендам уже близько 8 років.   Роксолана загалом створила понад 20 колекцій весільних та вечірніх суконь, серед них 5 haute couture. Для душі дівчина займається дизайном інтер’єру, навчається ландшафтному дизайну, відвідує майстер-класи з візажу від справжніх професіоналів.

В Ужгороді покажуть історію, розказану дітьми для дорослих

Відомий режисер з Харкова Юлія Білінська привезла до Ужгорода виставу-лабораторію, зроблену за творами Чарльза Діккенса, яка не має національності й об’єднує всіх.

Різьбар із Ужгорода презентував свої роботи у Хорватії

Щороку, протягом кількох десятиліть поспіль, в Хорватії проводяться Дні культури русинів-українців. Обласний організаційно-методичний центр культури вже кілька років плідно співпрацює з Товариством русинів-українців Хорватії «Рушняк», яке очолює Владо Провчі

В Ужгороді пройде фестиваль “UzhGoreRot 2016”

Фестиваль екстремальної та важкої музики вже всьоме відбудеться в Ужгороді. Його без сумніву можна назвати міжнародним, адже з року в рік на заході виступають цікаві закордонні команди.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат