Костюм — елегантність, привабливість та стиль в одному флаконі

admin 15.03.2021 17:16 ДОЗВІЛЛЯ



Костюм — елегантність, привабливість та стиль в одному флаконі

Вся справа в елегантності

Важлива складова гардеробу кожного чоловіка — це костюм. Сучасні виробники пропонують безліч моделей на будь-який смак, колір і гаманець. А ми вирішили підібрати для вас три образи для різних випадків, які точно вам сподобаються. 

Класика завжди в моді. Цей вислів стосується не тільки прямих джинсів, білих сорочок простого крою або лаконічних кашемірових пальто. Костюми також відносяться до позачасових трендів. По-перше, це красиво, адже кожен чоловік виглядає особливо привабливо в діловому образі. По-друге, це статусно і, якщо у вас намічаються переговори з бізнес-партнерами, то це саме те, що вам потрібно. Для такого приводу в асортименті BOSS якраз є для вас відмінний варіант — класичні вовняні штани та однобортний піджак з двома гудзиками, виконані в чорному кольорі. Підберіть базову сорочку, краватку, і туфлі — ваш business look готовий, а ви виглядаєте, як справжній бізнесмен.

Якщо ж вам потрібно підібрати щось для більш особистої зустрічі, сімейної вечері в ресторані або романтичного вечора, то в колекції знаменитого Будинку моди Karl Lagerfeld знайдеться прекрасна пропозиція для вас. Шляхетний синій колір, знімна брошка, ідеально випрасувані стрілки на брюках — вже уявили, як бездоганно ви будете виглядати в такому "амплуа"? Тоді сміливо зупиняйтеся на такому варіанті.

І нарешті HUGO — ідеальний вибір для поєднання classic і casual style. Сірий костюм в клітинку стане відмінною основою для більш розслабленого лука. Ця стильна модель прекрасно підійде для робочих буднів в офісі або веселої вечірки з друзями, для романтичного побачення або випускного вечора будь то в школі або в університеті. Базова футболка або гольф, водолазка або сорочка — незалежно від того, на чому ви зупинитеся, ваш look буде стильним, сучасним і привабливим.

Залишилося одне питання: де знайти брендові вироби за приємною ціною? У цьому вам допоможе інтернет-магазин Ultrashop. Тут ви зможете зібрати лук в будь-якому стильовому напрямку і для будь-якого приводу. На сайті представлені оригінальні товари від кращих світових виробників одягу, взуття та аксесуарів: Левайс, Гесс, Супердрай, Хьюго, Бос, Карл Лагерфельд і Балдініні. Ви можете не хвилюватися щодо якості та автентичності товарів, що купуються, адже Ультрашоп є офіційним представником і дистриб'ютором брендів в Україні. Приємного вам шопінгу і вигідних покупок!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат